Γιατί πρέπει να επιλέξετε το κατάστρωμα Resysta?

Μοιάζει με ξύλο, αισθάνεται σαν … αλλά δεν είναι. Όχι, δεν είναι το ξύλινο πλαστικό WPC! Είναι κάτι εντελώς νέο: ένα υβριδικό υλικό ενισχυμένο με ίνες που ονομάζεται Resysta. Ένα πρωτοποριακό μείγμα υλικού από κέλυφος ρυζιού, άλατα πετρών και ορυκτέλαιο, το οποίο είναι στιβαρό και φιλικό προς το περιβάλλον ταυτόχρονα και δεν ακολουθεί το μοντέλο του σε καμία περίπτωση. Αλλά αντίθετα! Το Resysta είναι ένα υψηλής ποιότητας υλικό που έχει ήδη αποδειχθεί εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο στη φροντίδα. Πρόκειται για ένα πρώτης κατηγορίας προϊόν “Made in Germany”, στο οποίο ο κατασκευαστής – Salamander Technische Kunststoffprofile GmbH δίνει εγγύηση τουλάχιστον 15 ετών.

Το Resysta είναι επομένως το τέλειο δομικό υλικό για καταστρώματα, αλλά και για έπιπλα εξωτερικού χώρου, διάφορες επενδύσεις δαπέδων, ακόμη και καταστρώματα πλοίων. Το Resysta μετατρέπει την υψηλή περιεκτικότητα σε πυριτικό άλας των φλοιών του ρυζιού σε ένα εντελώς αδιάβροχο και υδατοαπωθητικό υλικό, το οποίο έχει μεγάλη ζήτηση για χώρους ευεξίας και υγρών χώρων, όπως περιβλήματα πισίνας, ακόμη και προσόψεις σπιτιών.

καταστρώματα resysta τροπικά ξύλινα έπιπλα βεράντας σχεδιασμού μπαλκονιού

Αυτό που κάνει το κατάστρωμα Resysta τόσο μοναδικό?

Σανίδες καταστρώματος Resysta τοποθετούνται τόσο εύκολα όσο οι συμβατικές σανίδες και έχουν την ευχάριστη, ζεστή όψη του τικ. Μπορείτε να απολαύσετε την επιφάνεια υψηλής ποιότητας με καθαρή συνείδηση, γιατί ούτε ένα δέντρο δεν έχει πέσει για αυτό. Και αυτό κάνει τη μεγάλη διαφορά για τα αρχέγονα δάση της Αμαζονίας και της Ασίας και επομένως και για το περιβάλλον γενικότερα.

Η βέλτιστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες της Resysta εξασφαλίζει ότι οι σανίδες δεν γίνονται γκρι λόγω της υπεριώδους ακτινοβολίας και του αέρα. Η βροχή και το χιόνι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα κακό ούτε εδώ, επειδή το Resysta απλά δεν ανέχεται την υγρασία από μόνη της. Οι σανίδες από ξύλο από αυτό το υλικό δεν διογκώνονται.

καταστρώματα resysta τροπικό ξύλο εξωτερική πισίνα επίπλωση

Παρόλο που το Resysta μπορεί να υποστεί επεξεργασία με τον ίδιο τρόπο όπως το πραγματικό ξύλο, εξακολουθεί να έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: Το υλικό είναι εντελώς αντιολισθητικό και δεν σπάει! Το Resysta μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα, κομμένο, αλεσμένο, τρυπημένο ή αλεσμένο. Η πρόσθετη φροντίδα δεν είναι στην πραγματικότητα απαραίτητη, αλλά μπορεί να παρατείνει τη μακροζωία του υλικού ακόμη περισσότερο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μόνο βερνίκια και βερνίκια Resysta φιλικά προς το περιβάλλον. Και αυτά είναι διαθέσιμα σε διαφορετικές αποχρώσεις τικ – ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις.

καταστρώματα resysta μηχανή γεώτρησης γεώτρησης επεξεργασίας ξύλου

Και πάλι τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των σανίδων καταστρώματος Resysta με μια ματιά:

  • βέλτιστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες
  • εξαιρετική ευκολία φροντίδας
  • χαμηλό συντελεστή διαστολής
  • απολύτως αντιολισθητικό και ανθεκτικό στα σκισίματα
  • Το Resysta δεν διογκώνεται, σπάζει ή σαπίζει
  • Τα παράσιτα και οι μύκητες δεν έχουν καμία πιθανότητα
  • γρήγορο και εύκολο στην τοποθέτηση
  • καθολικά εφαρμόσιμο

κατάστρωμα resysta το καλύτερο ξύλινο σαλόνι πισίνας

Το συμπέρασμά μας:

Το κατάστρωμα Resysta αποτελείται από μια πρωτοποριακή, 100% χωρίς ξύλο σύνθεση υλικού, η οποία είναι το τέλειο υποκατάστατο του τροπικού ξύλου. Κάθε μεμονωμένη απόφαση υπέρ της Resysta σημαίνει περισσότερο οξυγόνο, περισσότερα τροπικά δάση, περισσότερη ποιότητα ζωής, επειδή μόνο φυσικές και ανανεώσιμες πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται για την παραγωγή υλικών. Δεν είναι για τίποτα που το Resysta ονομάζεται επίσης “το καλύτερο ξύλο”. Αυτό το δώρο από τη φύση, που είναι συσκευασμένο με εξειδικευμένη τεχνογνωσία, όχι μόνο σας εγγυάται ποιότητα πρώτης κατηγορίας και βιώσιμη άνεση, αλλά δημιουργεί πάντα μια ζεστή ατμόσφαιρα όπου μπορείτε να νιώσετε καλά.

Ρίξτε μια ματιά εδώ στις πολυάριθμες πιθανές εφαρμογές που έχετε με το Resysta:

σανίδες βεράντας resysta πρωτοποριακό υλικό οικοδομικού υλικού ιδέες κήπου