Στην ταραχώδη καθημερινότητα βιώνεις και κάνεις τόσα πολλά … Το να παίρνεις μια χαλαρωτική μπανιέρα μετά από όλο το άγχος είναι πάντα μια πραγματική απόλαυση, ανεξάρτητα από την εποχή και την εποχή. Αλλά οι μπανιέρες μπορεί να είναι τόσο διαφορετικές … Εάν έχετε ορισμένα κριτήρια για μια μπανιέρα, λαμβάνετε πολλά πράγματα υπόψη όταν αγοράζετε μια μπανιέρα. Το σχήμα της μπανιέρας, για παράδειγμα, είναι ένα από τα σημαντικά κριτήρια. Σήμερα λοιπόν θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στη γωνιακή μπανιέρα από αυτή την άποψη, επειδή χαρακτηρίζεται από σημαντικά πλεονεκτήματα, τόσο από άποψη λειτουργικότητας όσο και από άποψη σχεδίασης. Ας δούμε ποιες είναι …

Βγάλτε τη μπανιέρα με όμορφα πλακάκια μπάνιου

γωνιακό λουτρό όμορφα πλακάκια μπλε κίτρινο

Γιατί ακριβώς ένα γωνιακό μπάνιο?

Οι γωνιακές μπανιέρες έχουν ορισμένα πλεονεκτήματα σε σχέση με τα άλλα σχήματα μπανιέρας. Τι είναι όμως αυτά;?

ο κατασκευή που εξοικονομεί χώρο είναι μια πρακτική επιλογή τόσο σε ένα μεγάλο όσο και σε ένα μικρό μπάνιο. Όποιος έχει ένα μικρό μπάνιο και εξακολουθεί να δίνει μεγάλη σημασία σε μια μπανιέρα, θα βρει έναν πραγματικό βοηθό στο σχεδιασμό του μπάνιου με τη γωνιακή μπανιέρα.

Επειδή οι γωνιακές μπανιέρες σας επιτρέπουν να κάνετε λογική χρήση του χώρου στο μπάνιο. Αυτό τα μετατρέπει σε μια εξαιρετική λύση για μικρά μπάνια.

Γωνιακή μπανιέρα με απαλές γραμμές εξασφαλίζει άνεση στο μοντέρνο μπάνιο

γωνιακό λουτρό όμορφο σχέδιο μαλακό χαλί ελκυστική κουρτίνα

Οι γωνιακές μπανιέρες είναι ευρύτερο από το συνηθισμένο Μπανιέρες. Σε ορισμένα, ωστόσο, η επιφάνεια του νερού πηγαίνει ακριβώς στη γωνία, αλλά τα γωνιακά λουτρά προσφέρουν συνήθως μεγάλο χώρο αποθήκευσης. Εδώ μπορείτε να τοποθετήσετε σαμπουάν, πετσέτες και διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα.

Οι τετράγωνες μπανιέρες είναι μια λειτουργική και κομψή εναλλακτική λύση στο μοντέρνο μπάνιο

γωνιακό λουτρό μοντέρνο σχέδιο ιδέες μπάνιου όμορφα χρώματα

Οι γωνιακές μπανιέρες μπορούν επίσης να εξυπηρετήσουν επιπλέον λειτουργίες. Το γωνιακό μπάνιο με υδρομασάζ είναι μια ελκυστική και λειτουργική προσθήκη σε κάθε μοντέρνο μπάνιο. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα χώρο σπα όπως αυτό στο δικό σας μπάνιο. ο Λειτουργία υδρομασάζ συνίσταται στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλά ακροφύσια στις πλευρές και στο κάτω μέρος της μπανιέρας που φυσούν πίδακες αέρα στο νερό. Μερικά μοντέλα μπορούν επίσης να δημιουργήσουν πίδακες μασάζ στην πλάτη ή στα πόδια. Η ενσωματωμένη θέρμανση είναι άλλο ένα επιπλέον. Η ευεξία μπορεί να αυξηθεί με περαιτέρω λειτουργίες της γωνιακής μπανιέρας. Έτσι το νερό μπορεί να λάμψει σε διαφορετικά χρώματα. Φυσικά, όλα αυτά τα πρόσθετα μπορούν να ελεγχθούν με χειριστήρια οθόνης αφής.

Γωνιακό μπάνιο με λειτουργία υδρομασάζ

γωνιακή μπανιέρα μια λειτουργική λύση για ιδέες μπάνιου

Το γωνιακό μπάνιο σας προσφέρει πράγματι διάφορες επιλογές σχεδιασμού για να διακοσμήσετε το μπάνιο με μοντέρνο και κομψό τρόπο. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί ως ανεξάρτητη μπανιέρα και να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σχέδιο μπάνιου.

Αυτό το μοντέρνο γωνιακό μπάνιο δημιουργεί μια ευάερη αίσθηση χώρου στο μπάνιο

γωνιακό λουτρό λευκό κομψό γκρι μπάνιο

Ποικιλία σχεδίων για γωνιακό λουτρό

Οι χωρικές συνθήκες του ίδιου του μπάνιου και οι δικές σας προτιμήσεις παίζουν πολύπλοκο ρόλο στην επιλογή της σωστής μπανιέρας. Φυσικά, οι προσωπικές ανάγκες είναι επίσης καθοριστικές. Τα γωνιακά λουτρά διαφέρουν ως προς το μέγεθος, το σχήμα και το σχεδιασμό, ώστε να πληρούν όλες τις απαιτήσεις.

Μπορούν να έχουν το ίδιο μήκος ποδιού ή πλευρές διαφορετικού μήκους. Άρα τοποθετούνται επίσης διαφορετικά. Ο όγκος πλήρωσης των κάδων είναι επίσης διαφορετικός. Οι μεγαλύτερες μπανιέρες προσφέρουν επίσης χώρο για δύο άτομα. Ορισμένα έχουν μικρό καθιστικό, άλλα έχουν υποβραχιόνια.

Μεγάλη ποικιλία μπορεί επίσης να παρατηρηθεί στη μορφή. Ασύμμετρη, καμπύλη, τραπεζοειδής, οκταγωνική μπανιέρα … Είτε ημικυκλική, τριγωνική ή καμπύλη, θα χαλάσετε για επιλογή! Αλλά κάθε μπανιέρα βελτιώνει το μπάνιο.

Ακόμη και οι ποδιές της μπανιέρας σε διαφορετικά σχήματα κάνουν την μπανιέρα να φαίνεται διαφορετική. Αυτό είναι το στοιχείο επένδυσης της μπανιέρας, το οποίο προσαρμόζεται στο σχήμα και τις διαστάσεις της μπανιέρας.

Η γωνιακή μπανιέρα εξασφαλίζει πραγματική άνεση στο μικρό μπάνιο!

γωνιακό λουτρό μοντέρνο σχέδιο κομψό δάπεδο κομψούς κόκκινους τοίχους

Κομψή, επενδυμένη μπανιέρα για τη γωνία

γωνιακό λουτρό, μεγάλο μοντέλο, όμορφη ποδιά

Όσον αφορά τα υλικά, το ακρυλικό υγιεινής προτιμάται για τα γωνιακά λουτρά. Είναι ανθεκτικό στα σπασίματα και δεν είναι ευαίσθητο στο σοκ και αποθηκεύει καλά τη θερμότητα, αλλά γρατζουνίζει πιο γρήγορα. Για το λόγο αυτό, κανένα σκληρό καθαριστικό δεν είναι επιθυμητό για τη φροντίδα τους.

Ταιριάξτε τα χρώματα στο μπάνιο μεταξύ τους

γωνιακή μπανιέρα λευκή μπανιέρα ανοιχτό μπλε τοίχο σανίδα δαπέδου

Δώστε στο μπάνιο σας μια φανταχτερή εμφάνιση ή γιατί όχι μια ωραία ευεξία … Μειώστε το άγχος και αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί! Γιατί η σωματική και η ψυχική χαλάρωση είναι εξίσου σημαντικά για την αισθησιακή χαλάρωση!

Ασυνήθιστη μπανιέρα με γωνιακό σχήμα εξοικονομεί χώρο στο μοντέρνο μπάνιο

γωνιακό λουτρό ασυνήθιστο σχέδιο καφέ στρώμα πόρτας καφέ κάλυψη δαπέδου

Το γωνιακό λουτρό σίγουρα εξασφαλίζει καλύτερη άνεση ζωής! …

γωνιακό λουτρό υδρομασάζ γωνιακό λουτρό ελαφρύ δάπεδο καφέ τόνους

γωνιακό λουτρό vintage στυλ ελαφρύ δάπεδο

γωνιακό λουτρό όμορφο σχέδιο ανοιχτό καφέ σχέδιο τοίχου όμορφο δάπεδο

Απλός σχεδιασμός, αλλά μια υπέροχη λύση στο μοντέρνο σχεδιασμό μπάνιου

γωνιακό λουτρό μοντέρνο μπάνιο ιδέες μικρό μπάνιο

γωνιακό λουτρό μοντέρνο μπάνιο επιπλωμένο όμορφο δάπεδο

γωνιακό λουτρό κομψό μπάνιο διακοσμούν κόκκινες πινελιές

Η μπανιέρα ντυμένη με ψηφιδωτά πλακάκια κάνει μια τόσο όμορφη εντύπωση και δίνει στο μπάνιο πιο άνετη σχεδίαση

γωνιακό λουτρό όμορφο μωσαϊκό με ποδιά

γωνιακό λουτρό, μεγάλο μπάνιο, λευκό δάπεδο

γωνιακό μπάνιο άνετο μπάνιο που έχει δημιουργήσει μεγάλο πάγκο

Πού θα προτιμούσατε να βάλετε την τετράγωνη μπανιέρα;?

γωνιακό λουτρό λειτουργικό μοντέρνο κομψό πλακάκι δαπέδου όμορφο σχέδιο τοίχου

γωνιακό ντους μπάνιου μοντέρνο μπάνιο στημένο

γωνιακή μπανιέρα καφέ μπάνιο πλακάκια δαπέδου

Αποκτήστε μια πολυτελή εμφάνιση μπάνιου με αντίστοιχα πλακάκια

γωνιακό λουτρό πολυτελή λουτρά ουδέτερα χρώματα δημιουργούν ένα αρμονικό αποτέλεσμα