Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού επιλέγουν έναν πρακτικό σχεδιασμό μπάνιου που κάνει όλο το δωμάτιο να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Το σημερινό θέμα δεν αφορά ένα τυπικό μπάνιο, αλλά τις τελευταίες ιδέες για το μπάνιο σας με επικλινείς επιφάνειες. Μπορείτε να μάθετε ποια μικρά πράγματα πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σχεδιάζετε το μπάνιο σας με κεκλιμένη οροφή χρησιμοποιώντας τις συμβουλές μας.

Είναι πολύ εύκολο να σχεδιάσετε μόνοι σας ένα μπάνιο με κεκλιμένη οροφή εάν τηρούνται τα σημαντικά σημεία για αυτό το είδος έργου. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να σχεδιάσετε έναν βέλτιστο σχεδιασμό φωτισμού στη σοφίτα. Συνιστάται να σχεδιάζεται ένα μπάνιο με αρκετό φυσικό φως της ημέρας, αν είναι δυνατόν, επειδή έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση στην ψυχική μας κατάσταση. Η συμβουλή μας είναι να εγκαταστήσουμε έναν ή δύο φεγγίτες που θα αποτελέσουν μέρος του ολοκληρωμένου εσωτερικού σχεδιασμού. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των φεγγιτών είναι ότι το επιπλέον ηλιακό φως έχει θετική επίδραση στη θερμοκρασία δωματίου, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα μπάνιο. Οι φεγγίτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή θεωρούνται η καλύτερη λύση για αυτό, αλλά πολύ συχνά δεν είναι δυνατή η τοποθέτησή τους λόγω του μεγέθους του δωματίου. Επιπλέον, είναι σημαντικό να συζητήσετε το έργο με έναν επαγγελματία πριν παραγγείλετε το ακριβές μέγεθος.

Το φυσικό φως της ημέρας είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα

κεκλιμένη στέγη

Τα ξύλινα σχέδια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια για μπάνιο με κεκλιμένη οροφή. Συνιστάται μόνο ένας τέλειος συνδυασμός οροφής με ξύλινα δοκάρια και μοντέρνα επίπλωση μπάνιου με ξύλινα στοιχεία, γιατί έτσι θα δημιουργήσετε μια φυσική εμφάνιση στη σοφίτα. Τα ουδέτερα χρώματα είναι επίσης μέρος των μοντέρνων μπάνιων.

Εάν έχετε αποφασίσει για μια σκούρα παλέτα χρωμάτων, τότε θα πρέπει να ενσωματώσετε καλό σχεδιασμό φωτισμού, όπως φώτα LED.

Τοποθετήστε μια μπανιέρα κάτω από την κεκλιμένη οροφή

μπάνιο κεκλιμένες οροφές ξύλο

Οι μωσαϊκές πέτρες δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον και για αυτό το λόγο αυτό το διακοσμητικό στοιχείο μπορεί να δημιουργήσει μια ελκυστική ατμόσφαιρα στη σοφίτα με διαφορετικούς τρόπους. Τα κεραμικά προϊόντα εγγυώνται υψηλό επίπεδο αντοχής στην ολίσθηση λόγω του μεγάλου αριθμού αρμών και είναι ιδανικά για το σχεδιασμό δύσκολων περιοχών όπως καμπύλες και άκρα.

Ουδέτερος σχεδιασμός τοίχου με ξύλινη εμφάνιση και πέτρες μωσαϊκού

 ντους επικλινείς άκρες οροφής

Η πρακτική χρήση του χώρου κάτω από τις κεκλιμένες οροφές είναι ιδιαίτερα σημαντική για αυτόν τον τύπο εσωτερικού σχεδιασμού. Τοποθετήστε μια προσαρμοσμένη μπανιέρα εκεί. Εάν δεν θέλετε περιορισμούς στη σοφίτα, τότε η μπανιέρα κάτω από την κεκλιμένη οροφή είναι η βέλτιστη λύση επίπλωσης. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι να τοποθετήσετε την τουαλέτα ή το νιπτήρα στην πλατεία εάν η κλίση της οροφής είναι ελαφρώς τυλιγμένη.

Οι φεγγίτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή παρέχουν περισσότερη άνεση στο δωμάτιο

 τρέχουσες ιδέες μπάνιου

Δημιουργήστε μια ευχάριστη ιδέα δωματίου που προσφέρει άνεση και άνεση ταυτόχρονα. Η συντακτική ομάδα μας επέλεξε τα πιο πρόσφατα σχέδια για φέτος.

σχέδια με κεκλιμένη οροφή μπάνιου    τρέχουσες ιδέες μπάνιου συμβουλές για ιδέες μπάνιου κεκλιμένη στέγη ντους επικλινές μπάνιο οροφής  ντους επικλινείς συμβουλές και ιδέες στέγης  επίπλωση ιδεών με κεκλιμένες οροφές wihnideen ιδέες μπάνιου