Υπάρχουν αυτά τα θέματα για το σχεδιασμό τοίχων όπου η γραμμή μεταξύ του μπανάλ και του συναρπαστικού είναι τόσο στενή. Αυτό πιθανότατα ισχύει για τις τοιχογραφίες σε μορφή XXL με απεικονίσεις της φύσης. Maybeσως η γιαγιά είχε ήδη κάτι τέτοιο στο διαμέρισμα … Αλλά από την άλλη, είναι συχνά τόσο όμορφα και φέρνουν πολλή ηρεμία και χαλάρωση στο σπίτι! Θέλετε πραγματικά να το κάνετε χωρίς αυτό; Τελικά, είναι πιθανώς θέμα άποψης αν περιγράφετε ένα τέτοιο σχέδιο τοίχου ως μοντέρνο ή ξεπερασμένο. Μετά από όλα, χάρη σε ορισμένες διαδικασίες, μπορεί ακόμη και να ενσωματωθεί σε ένα μοντέρνο εσωτερικό. Perhapsσως αυτό θα ήταν επίσης μια ενδιαφέρουσα πρόκληση στο πλαίσιο ενός εκλεκτικού σχεδιασμού. Ας σκεφτούμε περισσότερο το θέμα μαζί?

Πολλά εσωτερικά σχέδια θα μπορούσαν να βρουν ένα αντίστοιχο στις συνθέσεις τέχνης τοίχου

ορεινό τοπίο τέχνη τοίχων νερού

Τοιχογραφίες ως προβολή του εσωτερικού σας σχεδιασμού

Όλες οι εικόνες που σας δείχνουμε σε αυτό το άρθρο αξίζουν την προσοχή σας απλά λόγω των όμορφων τοπίων. Πιστεύουμε ότι η επιλογή θα ήταν αρκετά δύσκολη. Όσον αφορά την ενσωμάτωσή τους στο εσωτερικό σχέδιο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ορισμένες ταξινομήσεις και υποδείξεις.

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο πρώτο μας παράδειγμα: Αυτή η σύνθεση θα μπορούσε, μεταξύ άλλων, να αντιστοιχεί στην κατανομή των επίπλων στο εσωτερικό. Εάν επιτύχετε μια σύγκριση του σχεδιασμού σπιτιού και των τοίχων σε μορφή XXL, το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ μοντέρνο, πρωτότυπο και μερικές φορές ακόμη και ευρηματικό. Φυσικά, θα ήταν πολύ καλύτερα αν επιλέξετε επίσης ένα τοπίο που ταιριάζει με την παλέτα χρωμάτων σας.

Με τέτοιο σχεδιασμό τοίχου, μπορείτε να φωτίσετε και να επεκτείνετε το δωμάτιό σας

τοπίο λίμνης με τέχνη τοίχων βράχων

Αναπαραστάσεις της φύσης με ευρεία προοπτική

Η διαβίωση σε μικρούς χώρους είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του μοντέρνου εσωτερικού σχεδιασμού. Και ακόμη και σε μεγαλύτερα δωμάτια θέλετε να επιτύχετε έναν πιο ανοιχτό χαρακτήρα. Η τοποθέτηση τοιχογραφιών με τόσο μεγάλες προοπτικές όπως στην παραπάνω εικόνα θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμη. Μπορείτε ακόμη να καθορίσετε ποιες από τις διαστάσεις του δωματίου θα δώσετε έμφαση. Έχετε πολύ χώρο για δημιουργική σκέψη, δεν νομίζετε; Στο παραπάνω παράδειγμα, θα συνιστούσαμε να εγκαταστήσετε την πλευρά της θάλασσας κοντά στον τοίχο του παραθύρου ενός δωματίου. Ο σχεδιασμός της οροφής πρέπει να εναρμονίζεται με τις αποχρώσεις του ουρανού. Εάν ακολουθείτε αυτά τα κριτήρια, το δωμάτιό σας θα φαίνεται πιο φωτεινό, ευρύτερο και ακόμη υψηλότερο!

Τα λευκά λουλούδια σε πρώτο πλάνο θα μπορούσαν να δώσουν έμφαση στο δωμάτιο

λίμνη με τέχνη τοίχου φύσης

Όνειρο κάθε μέρα!

Τα όνειρα ενός ατόμου κάνουν τη ζωή του ξεχωριστή. Αυτό μπορεί να ισχύει και για τον μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό, αν αυτό είναι που θέλετε. Είναι τα μακρινά αεροπορικά ταξίδια ή οι μακρινές διακοπές που σας εμπνέουν πραγματικά στη ζωή σας; Στη συνέχεια, δείξτε το με ένα τολμηρό σχέδιο τοίχου. Τα πιθανά θέματα είναι πάρα πολλά. Τοιχογραφίες αεροδρομίου σε μορφή XXL όπως το παρακάτω παράδειγμα θα ήταν οι πιο κατάλληλες για πολλούς ανθρώπους! Όσον αφορά τα χρώματα, επίσης, μια τέτοια εικόνα θα ήταν ιδανικά εγγεγραμμένη σε οποιοδήποτε εσωτερικό σχεδιασμό.

Κάντε το όνειρό σας το θέμα του σχεδιασμού τοίχων!

αεροπλάνο ιδέα τέχνη τοίχου

Μινιμαλισμός στη σύνθεση

Ακόμη και οι τοιχογραφίες γεμάτες με πολλά χρώματα μπορούν ενδεχομένως να θεωρηθούν ως ένα μοντέρνο σχέδιο τοίχου. Αλλά στα επόμενα τρία παραδείγματα, δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Το ένα δείχνει μινιμαλισμό στη σύνθεση, μοντέρνα γλυπτική εμφάνιση των επιμέρους αντικειμένων και επαρκή επιλογή χρωμάτων και αποχρώσεων. Απομένει μόνο να βρείτε μια τοιχογραφία που θα ταιριάζει στα σχήματα και τις αποχρώσεις του εσωτερικού σας.

Τα χρώματα σε αυτήν την εικόνα είναι χαρακτηριστικά του μοντέρνου εσωτερικού σχεδιασμού

υπέροχη στυλιζαρισμένη τέχνη τοίχου τοπίου

Εικόνες τοίχου σε μορφή XXL και μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

Οι τοιχογραφίες είναι επομένως ιδιαίτερα εγγεγραμμένες σε μια σύγχρονη εγκατάσταση εάν μοιάζουν με αναπόσπαστο μέρος της συνολικής έννοιας. Παραθέσαμε μερικές πιθανές μεθόδους και ιδέες που μπορούν να κάνουν αυτό το έργο. Αυτό περιλαμβάνει την αντιστοιχία μεταξύ της σύνθεσης των επίπλων και της αναπαράστασης της εικόνας. Η επέκταση και η έμφαση ορισμένων προοπτικών, καθώς και η φωτεινότητα του δωματίου θα ήταν περαιτέρω μεγάλες δυνατότητες. Λεπτομέρειες από τοιχογραφίες μπορούν να συνεχίσουν να προσθέτουν έμφαση στο δωμάτιο. Η αντιστοιχία σε σχήματα και χρώματα μεταξύ αυτών και του εσωτερικού σχεδιασμού είναι απολύτως υποχρεωτική! Με όλα αυτά κατά νου, επιλέξτε την τοιχογραφία plus size που σας ταιριάζει ανάμεσα σε όλα τα όμορφα παραδείγματα!

 Τέτοιες τοιχογραφίες θα ήταν ιδιαίτερα κατάλληλες για δωμάτια επισκεπτών ή παιδικά δωμάτια. Θα το βρείτε και αυτό?

υπέροχη τέχνη τοίχου ποδηλάτου

Ο μινιμαλισμός στη σύνθεση καθιστά τις τοιχογραφίες μοντέρνες

δέντρο τέχνης τοίχου στο ηλιοβασίλεμα

Τι αποτέλεσμα θα είχε ένας τέτοιος σχεδιασμός τοίχου στο δωμάτιό σας?

δάσος στην τέχνη του φθινοπώρου τοίχου

Μια άλλη υπέροχη ιδέα εικόνας τοίχου για το νηπιαγωγείο!

τέχνη τοίχου μπαλόνια αέρα

Ποια είναι η πόλη των ονείρων σας και θα μπορούσατε να το φανταστείτε ως θέμα σχεδιασμού τοίχων?

νερό του καναλιού τέχνης τοίχου

τέχνη τοίχου νότιο τοπίο

Οι νατουραλιστικές τοιχογραφίες συχνά έχουν πολύ ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Ποιος δεν το χρειάζεται σήμερα?

μικρός καταρράκτης τέχνης τοίχου

… Και έτσι βυθίζεστε στην ηρεμία της ζούγκλας χάρη στον δικό σας σχεδιασμό τοίχου

τέχνη τοίχου φύση και γη

Τα ενδιαφέροντα εφέ φωτισμού στη φύση είναι ένα δημοφιλές θέμα για τοιχογραφίες

τέχνη τοίχων όμορφοι καταρράκτες

επιτοίχια στάθμη νερού της λίμνης

τέχνη τοίχου ανατολή όμορφη

Τέλος, τρεις υπέροχες ιδέες για επέκταση του χώρου!τέχνη τοίχου μεγάλα πεδία

τέχνη τοίχου υπέροχη στάθμη νερού

τοίχο τέχνη νερό και γέφυρα