Υπέροχο χρώμα pantone για τον εσωτερικό σας σχεδιασμό 2017

Γνωρίζετε ήδη το χρώμα της χρονιάς Pantone; Θέλετε την τέλεια παλέτα χρωμάτων για το σπίτι σας το 2017; Αυτό είναι το Greenery – μια μοντέρνα απόχρωση του πράσινου που είναι απαλή, ήρεμη και ρομαντική ταυτόχρονα. Αλλά αυτό δεν είναι σαφώς του στυλ όλων. Οι ειδικοί της Pantone το γνωρίζουν αυτό. Η δημιουργική ομάδα της Pantone έχει να προσφέρει νέες αποχρώσεις που θα παραμείνουν επίκαιρες για το επόμενο έτος.

Τα σιωπηλά χρώματα ως γενική τάση

εσωτερικό σχέδιο εσωτερικού χώρου 2017 μοντέρνες ιδέες νέο έτος

Σε γενικές γραμμές, τα χρώματα του 2017 είναι σιωπηλά, γεμάτα διακριτικές και γήινες αποχρώσεις. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το κουνουπίδι και το φουντούκι. Είναι εμπλουτισμένα με βασικά χρώματα όπως το μπλε λάπις και το κίτρινο. Είναι φρέσκα, ρομαντικά, λαχταριστά και πάντα εμπνευσμένα από πραγματικά αντικείμενα στη φύση.

Ας δούμε όμως τώρα τον πλήρη κατάλογο!

Χρώμα Pantone – Πράσινο λάχανο

χρώμα παντονέ εσωτερική διακόσμηση 2017 μοντέρνες ιδέες

Εκτός από το πράσινο, το Kale είναι το άλλο πολύ σημαντικό χρώμα σύμφωνα με την Pantone. Εάν η πρώτη δείχνει πιο αστικό χαρακτήρα, η δεύτερη απόχρωση είναι σαφώς αγκυρωμένη στη φύση και φέρνει τη λαχτάρα για τους υπέροχους εξωτερικούς χώρους της χώρας. Το χρώμα, όπως υποδηλώνει το όνομα, βασίζεται σε πράσινο λαχανικό – λάχανο. Προτείνουμε το Kale ως φόντο και μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν όλες τις τρέχουσες προφορές και τα πιθανά εφέ είναι σχεδόν άπειρα.

Το χρώμα είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές, αλλά συμβολίζει το τέλος του καλοκαιριού.

Χρώμα Pantone – φουντούκι

εσωτερικό σχέδιο εσωτερικού χώρου 2017 μοντέρνες ιδέες σχεδιασμός νέου έτους

Αυτή είναι ίσως η πιο προσγειωμένη επιλογή από όλα τα χρώματα Pantone. Ταυτόχρονα, εκπέμπει αρκετή ζεστασιά και φέρνει άνεση, ασφάλεια και ασφάλεια στην ατμόσφαιρα. Ταιριάζει πολύ με το ντεκό και το εσωτερικό σχέδιο όλων των εποχών, αλλά την άνοιξη θα είναι ιδιαίτερα επίκαιρο.

Χρώμα Pantone – ροζ yarrow

εσωτερική σχεδίαση χρώματος παντονέ μοντέρνα επίπλωση παλέτας χρωμάτων εσωτερικό

Αν θέλετε να προσελκύσετε την προσοχή, δημιουργήστε μια τροπική και πληθωρική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Pink Yarrow. Εάν χρειάζεστε έντονες προφορές, αυτή είναι η σωστή επιλογή. Το χρώμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο από τα μέσα του καλοκαιριού και μπορεί να προσφέρει διάθεση και ποικιλία ακόμη και τη χειμερινή περίοδο.

Χρώμα Pantone Πράσινο

εσωτερική σχεδίαση χρώματος παντονέ 2017 μοντέρνες ιδέες σχεδιασμός παλέτας χρωμάτων εσωτερικό

Το πράσινο είναι το χρώμα του έτους 2017 σύμφωνα με την Pantone. Η επιδίωξη της εγγύτητας στη φύση και τη νεωτερικότητα συνδυάζονται μοναδικά εδώ. Μια τέλεια επιλογή για τις τρέχουσες τάσεις της αστικής ζωής που θέλουν να αντλήσουν ακόμη περισσότερη υγεία, αλλά και στιλ από τις πράσινες ζώνες.

Pantone Color – Pink Dogwood

εσωτερικό σχέδιο εσωτερικού χώρου 2017 μοντέρνες ιδέες νέο έτος

Areάχνετε το τέλειο τρέχον χρώμα για βρεφικό βρεφικό σταθμό; Είναι μια κατάλληλη επιλογή με τη σωστή αύρα αθωότητας. Ο λεπτός χαρακτήρας, με τη σειρά του, προάγει τη χαλάρωση και έτσι προωθεί επίσης τη δημιουργική εργασία. Το χρώμα έχει μια ιδιαίτερη λάμψη από μόνο του και αυτό διώχνει την πλήξη, η οποία δεν πρέπει να υπάρχει ούτε στο παιδικό δωμάτιο.

Το Pale Dogwood είναι επίσης κατάλληλο για άλλα δωμάτια και είναι πρακτικό για όλες τις εποχές.

Χρώμα Pantone γαλάζιο

εσωτερικό σχέδιο εσωτερικού χώρου 2017 μοντέρνες ιδέες σχεδιασμός νέου έτους επιπλώνοντας συνδυασμό χρωμάτων

Δίπλα στο Pink Yerrow, αυτό είναι το άλλο από τα εξωτικά χρώματα Pantone αυτής της χρονιάς. Αλλά φέρνει πολύ περισσότερη αναζωογόνηση και δροσιά. Εκφράζει την επιθυμία για αλλαγή και είναι κατάλληλο για όλους όσους έχουν ως μότο τη ζωή τους την αλλαγή.

Το χρώμα προσκαλεί υπέροχα το όμορφο, γραφικό φυσικό περιβάλλον στο σπίτι σας και επομένως είναι κατάλληλο για σπίτια και διαμερίσματα με φανταστική θέα.

Χρώμα Pantone – κόκκινο φωτιάς

χρώμα παντονέ εσωτερική διακόσμηση 2017 μοντέρνες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού

Perhapsσως αυτό είναι ένα χρώμα Pantone που είναι πιο κοντά στο κλασικό. Η βάση του είναι κόκκινη και έτσι εξασφαλίζει ζωντάνια, κίνηση, αλλά όλα γεμίζουν με αισθησιακή ζεστασιά.

Χρώμα Pantone μπλε λάπις

εσωτερικό σχέδιο εσωτερικού χώρου 2017 μοντέρνες ιδέες σχεδιασμός νέου έτους επιπλώνοντας παλέτα χρωμάτων lapis

Ενέργεια και δύναμη – αυτές είναι δύο διαφορετικές πτυχές της ζωντάνιας και περιλαμβάνονται στο μπλε του λάπις – ένα άλλο υπέροχο χρώμα Pantone για το 2017. Επίσης μια κλασική επιλογή που θα παραμείνει επίκαιρη όλο το χρόνο.

Χρώμα Pantone – Primrose Yellow

χρώμα παντονέ εσωτερική διακόσμηση μοντέρνες ιδέες έπιπλα σχεδιασμού νέου έτους

Συνιστούμε αυτή τη σκιά ως ιδανική για τονισμό σε μοντέρνο περιβάλλον. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως υπόβαθρο, αλλά στο σαλόνι ή στην κουζίνα – όπου η ζωντάνια και η ένταση μπορεί να είναι μακροπρόθεσμα χρήσιμες.

Χρώμα Pantone Niagara

Cool Living Room Paint Color Μοντέρνο σαλόνι με μπλε ιδέες χρώματος χρώματος Ιδέες βαφής δωματίου - Σχεδιασμός τραπεζιού σαλονιού

Είναι όλη η παλέτα χρωμάτων πολύ συναισθηματική για εσάς; Μην ανησυχείτε, υπάρχει επίσης μια προσγειωμένη και πολύ οικεία επιλογή χρωμάτων Pantone για το 2017. Είναι επίσης πολύ κομψό (όπως όλα τα χρώματα τζιν στην πραγματικότητα). Πρόκειται για το Νιαγάρα – τη σκίαση. Ανάλογα με την εφαρμογή, μπορεί να φαίνεται στοχαστικό, όπως το τοπίο του καταρράκτη ή ελαφρώς – όπως ο ουρανός.

Η επιλογή του ινστιτούτου χρωμάτων Pantone για το 2017 βασίζεται σε έρευνα σχεδιαστών στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Συμπεριλήφθηκαν επίσης γνώμες από δημοσιογράφους και εμπόρους και άλλους λάτρεις της μόδας.

Ανταποκρίνεται επίσης αυτή η παλέτα χρωμάτων στη στάση σας για το επόμενο έτος 2017?

Κοιμηθείτε άνετα δίπλα στην παραλία, περιτριγυρισμένο από απαλά χρώματα

εσωτερική σχεδίαση χρώματος παντονέ 2017 μοντέρνες ιδέες σχεδιασμός νέου έτους επιπλώνοντας παλέτα χρωμάτων

Λεπτά χρώματα που έχουν ηρεμιστικό αποτέλεσμα

εσωτερική σχεδίαση χρώματος παντονέ 2017 μοντέρνες ιδέες σχεδιασμός νέου έτους επιπλώνοντας εσωτερικό παλέτα χρωμάτων

Μοντέρνος συνδυασμός χρωμάτων με ρουστίκ στοιχεία

εσωτερική διακόσμηση χρώματος pantone μοντέρνα επίπλωση εσωτερικού σχεδιασμού