Και ξαφνικά … Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι προ των πυλών! Εντελώς απροσδόκητο για κάποιους … σωστά; Μην πανικοβληθείτε! Ακόμα κι αν είστε ένας από τους πολύ αυθόρμητους και αυθόρμητους ανθρώπους, όλα μπορούν να τακτοποιηθούν αρκετά όμορφα. Εδώ έχουμε μερικές συμβουλές της παραμονής της Πρωτοχρονιάς της τελευταίας στιγμής για τη «βραδιά σας ανάμεσα στα χρόνια». Η στροφή του έτους γίνεται πάντα συμβολικά αντιληπτή από τους περισσότερους από εμάς ως μια νέα αρχή και γι ‘αυτό συχνά αποφασίζει κανείς να περάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα και ενδιαφέροντα. Κάποιοι πηγαίνουν στα πιο δυνατά και αποκλειστικά πάρτι, άλλοι κλείνουν ένα εξωτικό ταξίδι μήνες νωρίτερα και άλλοι οργανώνουν ωραίες εκδηλώσεις στη δική τους κοινότητα ή απλά με την οικογένεια και τους φίλους τους. Ανεξάρτητα από το πώς αποφασίζετε, ένα είναι σίγουρο: θέλετε να νιώθετε καλά και να είστε ευτυχισμένοι. Κατ ‘αρχήν, η στάση βοηθά – διατηρήστε την ηρεμία σας, μείνετε χαλαροί και μην έχετε υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες! Αφήστε τον εαυτό σας να πάει και απολαύστε τη στιγμή για τον εαυτό σας! Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο “Zen”, αλλά κατ ‘αρχήν είναι πάντα αληθινό.

μανία ταξίδιων!

Και ξαφνικά νιώθεις ότι ταξιδεύεις. Απλά έτσι. Και αυτή τη στιγμή λίγο πριν τις δώδεκα; Λοιπόν, τα ταξίδια της Πρωτοχρονιάς ήταν από καιρό η τάση ούτως ή άλλως. Δεν είναι απολύτως απαραίτητο να ξοδέψετε πολλά χρήματα για αυτό. Φυσικά, θα ήταν υπέροχο να νιώσετε τον ζεστό ήλιο στο δέρμα σας την Πρωτοχρονιά κάπου στις Μαλδίβες ή στα Κανάρια Νησιά και να θαυμάσετε τα γαλάζια γαλάζια νερά, οι καλύτερες και φθηνότερες προσφορές για αυτούς τους πολυπόθητους ταξιδιωτικούς προορισμούς έχουν ήδη κλείσει. Είναι καλύτερο να αφήσετε αυτό το εξωτικό για αργότερα και να επικεντρωθείτε στις προσφορές της τελευταίας στιγμής σε αυτήν τη χώρα.

τελευταία στιγμή πάρτι παραμονής Πρωτοχρονιάς Βερολίνο 2017

Τι λέτε για ένα πάρτι παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Βερολίνο, για παράδειγμα; Η πόλη σας χρειάζεται περισσότερο από το συνηθισμένο.Αυτή η μοναδική μητρόπολη έχει πολλά να προσφέρει σε όλους. Ζήστε μια εντυπωσιακή εκδήλωση πάρτι σε μια από τις πιο διάσημες τοποθεσίες εκδηλώσεων στο Βερολίνο, όπως το Alte Münze am Alex, το “Kosmos” στο Friedrichshain ή το Academie Lounge στην πλατεία Potsdamer.

Μπορείτε φυσικά επίσης να θαυμάσετε τα υπέροχα πυροτεχνήματα τα μεσάνυχτα απευθείας στην Πύλη του Βρανδεμβούργου ή, αν θέλετε να ξεφύγετε από τη φασαρία, επισκεφτείτε τα πιο ήσυχα χωριά μέσα και κοντά στην πρωτεύουσα. Το Köpenick, το Frohnau και φυσικά το Πότσνταμ είναι τα απόλυτα αγαπημένα μας.

Βράδυ χορού ή θεματικό πάρτι στο σπίτι

Εάν δεν θέλετε να ταξιδέψετε αυτή τη φορά και δεν θέλετε να κάνετε μεγάλα πάρτι, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να γιορτάσετε όμορφα, τότε οργανώστε μόνοι σας ένα θεματικό πάρτι της τελευταίας στιγμής. Γιατί όχι? Ρίξτε μια ματιά ποιος από τους φίλους και τους γνωστούς σας είναι ακόμα ελεύθεροι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και οργανώστε μια διασκεδαστική, ωραία εκδήλωση στο σπίτι. Ένα θέμα που προτιμάται πάντα για ένα ρομαντικό, νοσταλγικό πάρτι είναι το “The Great Gatsby”. Όλα φαίνονται πολύ γιορτινά και αποκλειστικά και ταιριάζουν απόλυτα με την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

τελευταία στιγμή πάρτι παραμονής Πρωτοχρονιάς υπέροχες ιδέες gatsby

Γιορτάστε το νέο έτος με παιχνιδιάρικο τρόπο

Ένα διασκεδαστικό βράδυ παιχνιδιών με φίλους είναι φυσικά επίσης ένα από τα αγαπημένα μας. Αυτό μπορεί να οργανωθεί με τον παλιομοδίτικο τρόπο με τα δημοφιλή επιτραπέζια παιχνίδια – Monopoli, Tabu and Co. Υπάρχει πολύ γέλιο και χαμόγελο. Όλοι είναι παρόντες και όλοι διασκεδάζουν. Ένα υπέροχο δείπνο fondue και η παραδοσιακή έκχυση μολύβδου είναι επίσης μέρος του.

τελευταία στιγμή ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς δείπνο πάρτι fondue

 Σύμφωνα με το σύνθημα: “Νέα χρονιά, νέα τύχη”!

Πρωτοχρονιάτικη βόλτα

Ναι υπάρχει. Και αυτό διοργανώνεται επίσημα σε πολλές πόλεις και δήμους. Αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ιδιωτικά. Ως ρομαντικό ζευγάρι ή σε μια μεγαλύτερη ομάδα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα με έναν πυρσό στο χέρι και σαμπάνια στην τσέπη, μπορείτε, για παράδειγμα, να ανεβείτε σε μια λοφώδη περιοχή κοντά, όπου μπορείτε να απολαύσετε την καλύτερη θέα των πυροτεχνημάτων. Ανάλογα με την τοποθεσία και την περιοχή, οι ακτές της παραλίας και της λίμνης καθώς και τα δάση είναι φυσικά επίσης κατάλληλα για την εμπειρία της Πρωτοχρονιάς με τα πόδια.

τελευταία στιγμή ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς σκι στο χιόνι

Παραμονή Πρωτοχρονιάς τελευταίου λεπτού – πηγές πληροφοριών

Μια τελευταία ματιά στα περιοδικά της πόλης, τα ημερολόγια εκδηλώσεων και επίσης στο Διαδίκτυο λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά αξίζει σίγουρα, γιατί πολλές κοινότητες προσφέρουν υπέροχα μονοπάτια παραμονής Πρωτοχρονιάς με πυροτεχνήματα, συναυλίες και μαθήματα χορού. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και εκείνοι που αποφασίζουν σύντομα έχουν μεγάλες πιθανότητες για μια ατμοσφαιρική και συναρπαστική παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Έτσι, χωρίς άγχος παραμονής Πρωτοχρονιάς! Μείνετε ήρεμοι και απολαύστε το πάρτι. Τελικά, είναι μόνο μία από τις πολλές νύχτες στη ζωή σας και όχι η μόνη. Μπορείτε να γιορτάσετε την Πρωτοχρονιά σε μια μεγάλη πόλη ή ένα χωριό, σε μια ειδυλλιακή ορεινή καλύβα ή στην παραλία, στις Άλπεις ή στα Κανάρια Νησιά. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι άνθρωποι. Αν περιστοιχίζεστε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ταξιδεύετε με καλούς φίλους ή είστε με τον σύντροφο της ζωής σας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τότε αυτό είναι η μισή μάχη.

Με αυτό κατά νου: Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

 τελευταία στιγμή ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς φίλοι αφρώδες κρασί