Υπάρχουν πολλά να ειπωθούν για τον εκλεκτικό σχεδιασμό του σπιτιού φέτος. Για παράδειγμα, ακόμη και οι μεγαλύτερες και πιο μοντέρνες ιδέες επίπλωσης θα γίνουν ξεπερασμένες κάποια στιγμή. Επιπλέον, μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, λογικά αισθάνεστε ότι θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Συχνά κάποιος θα ήθελε να διαλέξει μερικές από τις τελευταίες τάσεις χωρίς να ανατρέψει εντελώς τον εσωτερικό σχεδιασμό ή να τον αντικαταστήσει. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, τα άτομα με διαφορετικά γούστα μπορούν να βρουν κάτι για τον εαυτό τους σε ένα ηλεκτρικό μείγμα. Πώς εναρμονίζετε αυτές τις εγκαταστάσεις με τις σύγχρονες τάσεις του 2018; Θέλουμε να το εξηγήσουμε στις επόμενες γραμμές με μερικές συμβουλές και παραδείγματα.

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ευρύ λευκό υπνοδωμάτιο

Ιδέες επίπλωσης από τη δεκαετία του εβδομήντα

Φέτος το ρετρό στυλ είναι ιδιαίτερα μοντέρνο. Το 2018, στους ανθρώπους αρέσει να φέρνουν στο προσκήνιο τη δεκαετία του εβδομήντα. Συνδυάζονται με πλούσιες ιδέες επίπλωσης. Μπορείτε να εκπροσωπήσετε τη δεκαετία του ’70 με διάφορα αξεσουάρ που φέρουν το χάρισμα αυτής της περασμένης εποχής. Σε μια εκλεκτική μίξη, φαίνονται υποτιμημένες και, θα μπορούσαμε ακόμη να πούμε, αρκετά αναζωογονητικές. Αυτή η τάση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη στις ιδέες του σπιτιού πνεύμα ερμηνεύεται. Εκεί θα ανακαλύψετε εξίσου πολλά υπέροχα παραδείγματα για το πώς μπορείτε να ενσωματώσετε αντίκες στο εσωτερικό σχέδιο και διακόσμηση. Το τελευταίο είναι επίσης μια ισχυρή τάση φέτος.

ιδέες επίπλωσης υπέροχος σχεδιασμός

Ισορροπία και άνεση σε πρώτο πλάνο

Τα μοντέρνα έπιπλα για το 2018 δείχνουν αρκετά απλά σχήματα. Υψηλή αξία αποδίδεται στην ισορροπία και την άνεση. Η τάση hygge από τη Σκανδιναβία δεν είναι πλέον αισθητή μόνο στις ιδέες χειμερινής διακόσμησης. Μάλλον, όλο και πιο συχνά, έχει κατακτήσει επίσης τα έπιπλα. Εκτός από μια μοντέρνα εμφάνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολυτελή υφάσματα που τραβούν τα βλέμματα μοντέρνα χρώματα συνεισφέρουν. Τι πιστεύετε για κάποιο βελούδο για τα έπιπλα; Όσον αφορά τα χρώματα, έχουμε την ακόλουθη συμβουλή: Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέρνα χρώματα για το 2018 έχει σκανδιναβικό χαρακτήρα και θα γεμίσει το εσωτερικό σας με υγρασία και φρεσκάδα ταυτόχρονα. Γίνεται λόγος για το λεγόμενο Scandi Pink. Πολλές άλλες μοντέρνες αποχρώσεις του ροζ κυριαρχούν επίσης φέτος στις ιδέες διακόσμησης.

ιδέες επίπλωσης ασπρόμαυρο τραπεζομάντιλο

Επιλέξτε μοντέρνα υλικά

Για να κάνετε το κλασικό σας εσωτερικό να φαίνεται μοντέρνο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα πιο μοντέρνα υλικά. Τα έπιπλα και τα αξεσουάρ από χρώμιο είναι πολύ μοντέρνα το 2018. Επιπλέον, τα κεραμικά αντικαθιστούν σχεδόν όλους τους τύπους διακοσμητικών αντικειμένων από γυαλί. Ειδικά βάζα και φώτα έμφασης πρέπει να γίνονται σε αυτό το στυλ. Μια άλλη ιδέα: όμορφα κεραμικά αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν σε ξύλινα πλαϊνά τραπέζια ή άλλες επιφάνειες κατασκευασμένες από αυτό το υλικό, έτσι ώστε να έρθουν στο δικό τους. Για τους τοίχους, επιλέξτε ένα μοντέρνο παστέλ χρώμα ή ανοιχτό γκρι. Και προτιμάτε να επιλέξετε τραχείες επιφάνειες.

ιδέες επίπλωσης υπέροχο σαπούνι

Δημιουργική ακαταστασία

Σε γενικές γραμμές, το εκλεκτικό 2018 θα πρέπει επίσης να είναι σίγουρο "Ακατάστατος"-Έχετε χάρισμα και διαδώστε ισορροπία και χαλάρωση στο δωμάτιο. Πώς το κάνεις αυτό; Είναι καλύτερο να εστιάσετε στην απλότητα όταν πρόκειται για τα σχήματα των επίπλων. Για να το κάνετε αυτό, να είστε πιο τολμηροί και πιο πλούσιοι στη μίξη στυλ, υφής και χρωμάτων!

Ελπίζουμε να σας αρέσουν τα παραδείγματά μας και ότι μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από αυτά.

υπέροχες ιδέες επίπλωσης χαλιών κρεβατοκάμαρας υπέροχες ιδέες για επίπλωση βρεφικού κρεβατιού υπέροχες ιδέες για ιδέες επίπλωσης υφασμάτων Σταθερό για ιδέες επίπλωσης πρωινού όμορφες ιδέες για επίπλωση κλινοσκεπασμάτων