Ο σχεδιασμός του γραφείου είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ποιότητα της εργασίας μας. Όταν νιώθουμε άνετα, δουλεύουμε γρηγορότερα και έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό μας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους εργάζονται από το σπίτι. Αυτή είναι μια κατάσταση ζωής που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Ακολουθούν ιδέες για την οργάνωση του γραφείου ενώ βρίσκεστε στη δουλειά που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς το 2019.

Ένα άνετο υποβραχιόνιο μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τον πόνο στην πλάτη και τους ώμους

ιδέες γραφείου τραπεζιού εργασίας

Περισσότερα σημεία σύνδεσης

Σήμερα είμαστε κινητοί και μεταδίδουμε πληροφορίες μέσω διαφορετικών φορέων και καναλιών. Πολλές σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές είναι διαθέσιμες σε εμάς. Η τεχνολογία Bluetooth βοηθά πάντα, αλλά συχνά χρειάζεστε διαφορετικά σημεία σύνδεσης. Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά μέσα και επίσης να τα φορτίσετε.

Οι καινοτομίες που διευρύνουν τις δυνατότητές μας από αυτή την άποψη είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς το 2019. Κυρίως έρχονται με τη μορφή υποδοχών USB όπως το “Kingston Nucleum”.

Ένα σαφές γραφείο αυξάνει την αποδοτικότητα της εργασίας

ιδέες γραφείου γυναίκας στο τραπέζι

Καινοτομίες για την υγεία σας

Αυτή τη στιγμή βιώνουμε ένα Κορύφωση στα προβλήματα υγείας, προκαλείται από εργασία στο γραφείο. Μικρά πράγματα όπως η θέση της πλάτης και των χεριών σας κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Το 2019, πολλές καινοτομίες στον τομέα του σχεδιασμού γραφείων θα εμφανιστούν στην αγορά. Με την ανακούφιση των μυών μας, αυτά βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι ακόμη καίρια για να προχωρήσουν οι εργασίες. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα από αυτή την άποψη είναι η καινοτομία του Mouzen in στην απόρριψη βραχίονα.

Οι καινοτομίες για το γραφείο το 2019 είναι συχνά αφιερωμένες στην καλύτερη οργάνωση

σχεδιασμός γραφείων γυναικών στο τραπέζι

Δημιουργικοί οργανωτές για σχεδιασμό γραφείου

Σύμφωνα με το Feng Shui, η οργάνωση των αντικειμένων μας αντικατοπτρίζει τον εσωτερικό μας κόσμο. Σίγουρα γνωρίζετε από τη δική σας εμπειρία ότι η καλή οργάνωση στο χώρο εργασίας αυξάνει την αποτελεσματικότητά σας και σας εξοικονομεί πολύ χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σύγχρονοι δημιουργικοί οργανωτές είναι μια σημαντική τάση στο σχεδιασμό γραφείου του 2019.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι καινοτομίες στην οργάνωση γραφείων δεν χαρακτηρίζονται από υπερσύγχρονη τεχνολογία. Είναι σύγχρονες συσκευές, αλλά βασίζονται περισσότερο στην πρακτική δημιουργικότητα. Αλλά είναι ακόμα Μάιος και είμαστε σίγουροι ότι θα μας επιφυλάξουν πολλές μεγάλες εκπλήξεις μέχρι το τέλος του έτους.

Πόσες συσκευές μπορείτε να συνδέσετε αυτήν τη στιγμή στον υπολογιστή σας;?

γραφείο υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων

Τώρα μπορείτε να το αλλάξετε αυτό!

εξαιρετική σύνδεση οργάνωση γραφείου

Η επίγνωση της νεωτερικότητας και του στυλ συνδυάζεται συχνά με το σχεδιασμό γραφείου

ιδέες γραφείου οργάνωσης δωματίου