Εάν σχεδιάζετε μια γαμήλια γιορτή το 2020, τότε σίγουρα θα θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις τελευταίες τάσεις το συντομότερο δυνατό. Δεδομένου ότι βρίσκουμε αυτό το θέμα πολύ συναρπαστικό σε όλες του τις πτυχές, θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε. Η δεξίωση του γάμου πρέπει να είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Οι παραδόσεις, τα έθιμα και οι τάσεις είναι εκεί για να μας εμπνεύσουν. Μην αφήνετε λοιπόν αυτό να σας περιορίσει. Γιατί τελικά αποφασίζεις μόνος σου τι είναι προτεραιότητα για εσένα προσωπικά και τι όχι. Ωστόσο, χρειάζεστε μια ποικιλία ιδεών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Η τάση είναι να φοράτε περισσότερα από ένα νυφικά

τρία νυφικά διακόσμηση γάμου

Ένα βίντεο που δείχνει τη χαρούμενη αναμονή του γάμου

Γίνεται όλο και πιο σύγχρονο να παρουσιάζουμε την προϊστορία του γάμου σε ένα βίντεο. Είναι πιθανώς επειδή η προσδοκία είναι εξίσου συναρπαστική με την πραγματική γιορτή. Κάνοντας κάτι ξεχωριστό από όλα τα προπαρασκευαστικά μέτρα, όπως αγοράζοντας ένα φόρεμα, επιλέγοντας το μενού ή τις προσκλήσεις, η χαρά διαρκεί περισσότερο!

Στη συνέχεια, η διάθεση επίσης ανεβαίνει, έτσι ώστε να είστε εγγυημένοι ότι θα πετύχετε την καλύτερη δυνατή διάθεση κατά τη διάρκεια του γάμου.

Οι γάμοι γίνονται όλο και λιγότερο επίσημοι

επιχειρηματικές ιδέες για γαμήλια διακόσμηση γάμου

Ιδέες για βίντεο

Εάν εξακολουθείτε να πρέπει να υποβάλετε αίτηση, θα πρέπει να το συμπεριλάβετε. Το ίδιο ισχύει και για τον αρραβώνα και για τις διάφορες άλλες συναρπαστικές στιγμές πριν από το γάμο. Μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα υπέροχο να φτιάξετε ένα βίντεο με τις αντιδράσεις των φίλων και της οικογένειάς σας. Στη συνέχεια, κάντε μερικές συνεντεύξεις μαζί τους, στις οποίες τους ρωτάτε πώς νιώθουν για τη γιορτή και τον γάμο σας. Όλα αυτά σίγουρα θα συμβάλουν σε πολύ γέλιο και υπέροχες στιγμές κατά τη διάρκεια της γαμήλιας γιορτής. Δεδομένου ότι ασχολούμαστε με την προϊστορία του γάμου, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στα εξής: Γίνεται όλο και πιο δημοφιλές για τις γυναίκες να κάνουν πρόταση γάμου!

Τα μπαλόνια είναι μια μοντέρνα ιδέα διακόσμησης για το γαμήλιο πάρτι

ιδέες διακόσμησης γάμου τάσεις γάμων τάσεις

Οι τάσεις του νυφικού

Τα πριγκίπισσα νυφικά βιώνουν ένα άλλο υψηλό σημείο το 2020. Οι νύφες μπορούν να φαίνονται ξανά δραματικές, τρυφερές, θηλυκές. Βασικά, όταν πρόκειται για τάσεις της μόδας σε αυτόν και σε άλλους τομείς, τα κλασικά μοντέλα ξεχωρίζουν. Ωστόσο, αυτά χαρακτηρίζονται από σαφείς γραμμές και είναι κατασκευασμένα από ιδιαίτερα μοντέρνα, άνετα και εύκολα περιποιημένα υφάσματα. Αποφεύγετε τον μεγάλο αριθμό λεπτομερειών και επιλέγετε λιγότερες λεπτομέρειες, οι οποίες, ωστόσο, φαίνονται εμφανείς και κατά κάποιο τρόπο εκπληκτικές. Για παράδειγμα, πολλά μοντέλα νυφικών με ιδιαίτερα πρωτότυπα μανίκια μας περιμένουν το 2020. Τα μεγάλα κοσμήματα που συνδέονται με τα ρούχα είναι ακόμα κοινά.

Τα ποικίλα ποτά παίζουν όλο και πιο σημαντικό ρόλο

γαμήλια διακόσμηση για το γάμο

Και επίσης…

Επιπλέον, τα ψημένα μοτίβα είναι πολύ στη μόδα και έτσι οι σχεδιαστές αυτή τη στιγμή θέλουν να τονίζουν την ταϋλ. Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν επίσης δύο νυφικά, ένα για το επίσημο μέρος της τελετής και ένα για τη γιορτή. Για το δεύτερο μέρος, συνήθως επιλέγετε πολύ απλά μοντέλα, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να φορέσετε εύκολα σε καθημερινές περιστάσεις. Τα νυφικά που είναι ιδιαίτερα θηλυκά είναι μοντέρνα  διακόσμηση γάμου hichzeitdress ιδέες

Το νυφικό μπουκέτο

Το νυφικό μπουκέτο είναι ίσως το πιο σημαντικό αξεσουάρ κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης. Οι λέξεις -κλειδιά για αυτό το επόμενο έτος είναι μονόχρωμες, φωτεινές αποχρώσεις και ένα όμορφο, δυνατό άρωμα. Για παράδειγμα, ένα μπουκέτο λεβάντα θα ήταν η τέλεια επιλογή. Έχετε μια παλέτα χρωμάτων και ένα όμορφο άρωμα που θα θυμάστε για πολύ καιρό. Σας συνιστούμε να επιλέξετε τα αρωματικά λουλούδια σύμφωνα με την εποχή της γαμήλιας γιορτής. Τα φυτά που αναδεικνύουν λιγότερο τα λουλούδια και περισσότερο τα φύλλα είναι μια άλλη μοντέρνα επιλογή.

Οι καμάρες διακοσμημένες με λουλούδια εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς διακοσμήσεις γάμου

διακόσμηση γάμου διακόσμηση γάμου

Ποιες είναι οι τάσεις στο μενού του γάμου;?

Τα vegan μενού, υγιεινές εναλλακτικές, που ακόμη και άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη και τη λακτόζη μπορούν να ανεχτούν, κυριαρχούν όλο και περισσότερο στις τάσεις του γάμου. Είναι όλο και πιο συνηθισμένο να εγκαταλείπετε εντελώς το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα σε ορισμένες γαμήλιες γιορτές. Μην εκπλαγείτε από αυτό, ειδικά αν το νυφικό ζευγάρι ακολουθεί το ίδιο έναν βίγκαν ή χορτοφαγικό τρόπο ζωής. Δεν θεωρείται πλέον υποχρεωτικό να αποδίδεται δικαιοσύνη στους κρεατοφάγους. Επιπλέον, υπάρχει μια τάση να είναι λιγότερο επίσημα στον καθορισμό του μενού του γάμου. Οι μπουφέδες γίνονται πιο συνηθισμένοι και τα μαθήματα σερβίρονται πολύ λιγότερο συχνά στο τραπέζι. Όλο και περισσότερες εορταστικές παραλλαγές δημοφιλών προϊόντων γρήγορου φαγητού όπως πίτσα ή χάμπουργκερ μπορούν να βρεθούν. Εξάλλου, η μεγάλη ποικιλία ποτών γίνεται όλο και πιο σημαντική. Σερβίρονται όλο και περισσότερα πρωτότυπα κοκτέιλ, με ή χωρίς αλκοόλ.

Επιλέξτε μια ανθοδέσμη που έχει γίνει σε ένα μόνο φωτεινό χρώμα

γαμήλια διακόσμηση τάσεις γάμου

Ο στολισμός για τη γιορτή του γάμου

Όσον αφορά τη διακόσμηση γάμου, υπάρχει επίσης η τάση να είναι όλο και λιγότερο επίσημα. Οι ιδέες με διάφορα μπαλόνια και πρωτότυπα σχέδια τοίχων ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς από το 2019. Αυτή η τάση θα συνεχιστεί και τον επόμενο χρόνο. Συχνά υπάρχουν κολάζ με εικόνες της νύφης και του γαμπρού. Αυτό θα ήταν μια υπέροχη προσθήκη σε ένα βίντεο σχετικά με το θέμα. Μεταξύ άλλων, σίγουρα θα διευκολύνει τους καλεσμένους να βρουν υπέροχα θέματα συνομιλίας, ακόμα κι αν δεν γνωρίζονται τόσο καλά. Θα μπορούσατε ακόμη και να εμπλέξετε μερικά από αυτά στην προετοιμασία του σχεδιασμού του τοίχου του γάμου! Ποιος ξέρει αν δεν θα πάρετε μια εικόνα που δεν υποψιαστήκατε ότι υπήρχε!

Τα φώτα και τα κεριά βρίσκονται όλο και περισσότερο στο επίκεντρο των γαμήλιων εορτασμών

διακόσμηση γάμου έμπνευση γάμου

Το φως στη διακόσμηση ως κύριο σύμβολο!

Το φως με τη μορφή αυθεντικών κηροπήγια ή φώτα νεράιδα έρχονται όλο και περισσότερο στο προσκήνιο στη διακόσμηση του γάμου. Στολίζουν πόρτες, πέργκολες, οροφές, κρέμονται στα παράθυρα. Μερικές φορές στήνονται ακόμη και ειδικές καμάρες, οι οποίες είναι επίσης διακοσμημένες με φώτα νεράιδας. Συμβολίζουν την ευτυχισμένη και φωτεινή μετάβαση στη νέα φάση της ζωής του ζευγαριού.

Σε γενικές γραμμές, ο βαθύς συμβολισμός και λιγότερο η επιφανειακή προσέγγιση στην προετοιμασία της γαμήλιας γιορτής είναι σε τάση. Γιατί τελικά ζούμε σε μια εποχή στην οποία κάποιος προσπαθεί να ανακαλύψει το πραγματικό νόημα των σχέσεων, συμπεριλαμβανομένου του γάμου. Φυσικά, αυτό αποτυπώνεται και σε αυτό το πολύ σημαντικό φεστιβάλ!

Η απλή κομψότητα είναι η τάξη της ημέρας

γαμήλια διακόσμηση τάσεις μόδας άνδρες

Τα μενού που έχουν επίγνωση της υγείας είναι όλα της μόδας

διακόσμηση γάμου ιδέες διακόσμησης τραπεζιού

Μια άλλη μοντέρνα ιδέα θα ήταν η χρήση προσωπικών διακοσμητικών τοίχων

διακόσμηση γάμου διακόσμηση σχεδιασμού τοίχου

Όσον αφορά τα ρούχα, συνεχίζετε να εμπνέεστε από την παράδοση

διακόσμηση γάμου υπέροχες ιδέες διακόσμησης

Ένα άλλο υπέροχο μπουκέτο που θα ήταν ιδανικό για μια γαμήλια γιορτή του 2020

διακόσμηση γάμου υπέροχο μπουκέτο

ιδέες διακόσμησης τούρτας διακόσμησης γάμου

ιδέες για διακόσμηση τοίχου γάμου

Η διακριτική διακόσμηση θα ήταν ιδανική για πολλές γαμήλιες γιορτές το 2020!

διακόσμηση κεριών γαμήλιο πάρτι

εξατομικευμένη διακόσμηση γάμου

διακόσμηση τραπεζιού για γαμήλια διακόσμηση γάμου

υπέροχη ιδέα για τη διακόσμηση του γάμου

Δύο ακόμη τέλεια φορέματα ως πρότυπο για τον γάμο των ονείρων σας!

μοντέρνα νυφικά ντεκόρ νυφικού

διαφορετικά μενού διακόσμηση γάμου

ιδέες διακόσμησης τοίχου διακόσμηση γάμου