Αν θέλετε να έχετε μια επισκόπηση των τάσεων της μόδας 2020, δεν πρέπει φυσικά να αγνοήσετε τις τρέχουσες τάσεις κούρεμα. Όπως σε όλους τους άλλους τομείς, επικρατεί και εδώ το σύνθημα «λιγότερο άγχος και περισσότερη ελευθερία». Ποιοι σχεδιαστές χτενισμάτων θέλουν να το πετύχουν αυτό γίνεται σαφές στις επόμενες γραμμές.

Μοντέρνα χτενίσματα – Τα κτυπήματα είναι ιδιαίτερα μοντέρνα φέτος

μοντέρνα χτενίσματα τάσεις τρόπου ζωής γυναικεία χτενίσματα κυματιστά

Μοντέρνα χτενίσματα – τα σγουρά μαλλιά είναι όλη η οργή

μοντέρνα χτενίσματα γυναίκες σγουρά μαλλιά

Κοντά κουρέματα

Η Keira Knightley, η Emma Watson, η Paris Hilton και πολλές άλλες προσωπικότητες άλλαξαν ριζικά την εμφάνισή τους πριν από την έναρξη της χρονιάς. Είναι σύντομες και είναι προάγγελοι αυτού του στυλ που θα επικρατήσει το 2020.

Για τα τετράγωνα πρόσωπα, είναι σημαντικό εδώ τα αυτιά να παραμένουν κρυμμένα. Επιπλέον, θα πρέπει να ποντάρετε σε γραμμές που πέφτουν απαλά. Έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τα στρογγυλά πρόσωπα, αλλά το κόψιμο έπρεπε να γίνει τέλεια. Το 2020, μια υγιής εμφάνιση και επαγγελματική φροντίδα θα είναι πολύ σημαντικά για κοντά μαλλιά. Σε αντάλλαγμα, η υπερβολή παίρνει πίσω θέση. Τα γεωμετρικά και ρομαντικά κοντά κουρέματα είναι επίσης πολύ μοντέρνα.

Επέκταση του στρογγυλού προσώπου

Είναι πολύ μοντέρνο το 2020 να επιμηκύνετε οπτικά τα στρογγυλά πρόσωπα. Για να το κάνετε αυτό, έχετε διάφορα βήματα για να διαλέξετε. Για πολλές γυναίκες, αυτό μπορεί να συνδυαστεί με μια ευθεία περικοπή για το πόνι.

Μεσαίου μήκους με κτυπήματα

μοντέρνα χτενίσματα οι γυναίκες χτυπάνε μαλλιά μεσαίου μήκους

Δεν μπορεί να είναι πολύ σύντομο …

Τα κοντά κουρέματα είναι μοντέρνα, αλλά δεν πρέπει να είναι ούτε ακραία. Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρήσετε τη φυσική θηλυκή σας εμφάνιση. Το αποκοπή σελίδας κάτω από τα αυτιά είναι το απόλυτο ελάχιστο.

Μοντέρνα μακριά κουρέματα

Προτιμάτε να έχετε μακριά μαλλιά το 2020; Για παραδείγματα έμπνευσης, δείτε τα παρακάτω αστέρια: Megan Fox, Mila Kunis, Amanda Seyfried. Με αυτές τις διασημότητες θα δείτε υπέροχες λύσεις για ρομαντικές θηλυκές εμφανίσεις. Επιπλέον, ταιριάζουν καθολικά σε κάθε σχήμα προσώπου. Για να επιτύχετε το ίδιο αποτέλεσμα, ωστόσο, χρειάζεστε ένα μήκος μαλλιών κάτω από τους ώμους.

Τα μακριά μαλλιά φαίνονται αρκετά γοητευτικά

μοντέρνα χτενίσματα amanda seyfried ξανθιά μακριά ίσια

Μακριά με όμορφες μπούκλες

μοντέρνα χτενίσματα μαλλιά mila kuni

Ιδέες για μακριά μαλλιά

μοντέρνα χτενίσματα Megan Fox μακριά μαλλιά

Γοητευτικές λύσεις για το ψηλό μέτωπο

Τα πόνι είναι πολύ δημοφιλή με μακριά μαλλιά φέτος. Μπορείτε να συντομεύσετε οπτικά το πρόσωπο και να κάνετε το βλέμμα επιπλέον γοητευτικό. Το καλό πόνι είναι επίσης θεμελιώδες εδώ. Στεγνώστε με κτύπημα τα κτυπήματα έτσι ώστε να πάρουν όγκο. Διορθώστε το σχήμα με τη βοήθεια της λάκας μαλλιών.

Μπομπ χτένισμα με κτυπήματα

μοντέρνα χτενίσματα γυναικεία χτενίσματα κοκκινωπό κτυπήματα

Για τα στρογγυλά πρόσωπα, μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικά σχήματα πόνι. Υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες λύσεις που προσφέρονται από τους σχεδιαστές για το 2020. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη διαφορετικότητα! Πρακτικά δεν μπορούμε να κάνουμε λάθος με ένα στρογγυλό πρόσωπο.

Μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση σε ασυνήθιστες λύσεις για το πόνι. Τα ασύμμετρα σχήματα, για παράδειγμα, είναι κατάλληλα.

Γοητευτικές μπούκλες

Τα σγουρά μαλλιά μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα. Κάνουν μια γοητευτική και πρωτότυπη εμφάνιση και έχετε πάντα όγκο.

Μιμηθείτε φυσικές μπούκλες

μοντέρνα χτενίσματα γυναικεία χτενίσματα σγουρά

Σε αυτή την περίπτωση, παίξτε με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη μπούκλες. Μπορείτε επίσης να επιτύχετε ενδιαφέρουσες εμφανίσεις με αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Οι μπούκλες μπορεί να είναι τόσο ρομαντικές!

σέξι μπούκλες κόκκινα μαλλιά τάση μοντέρνα χτενίσματα

Τάσεις στα χρώματα

Θα θέλατε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών; Το 2020, οι φυσικές αποχρώσεις θα συνεχίσουν να είναι πολύ δημοφιλείς. Μάλλον, επιλέξτε το! Πειραματιστείτε με συνδυασμούς αυτών και χρησιμοποιήστε τους για να τονίσετε ορισμένα στοιχεία του χτενίσματος. Αν θέλετε περισσότερο δράμα, μπορείτε να βασιστείτε στις κοκκινωπές αποχρώσεις.

Έχετε κόκκινα μαλλιά

μοντέρνα χτενίσματα γυναίκες κόκκινα μαλλιά

Βασιστείτε στα φυσικά χρώματα

μοντέρνα χτενίσματα γυναίκες ίσια μαλλιά

Ένα πόνι κάνει το χτένισμα να φαίνεται πιο ζωντανό

μοντέρνα χτενίσματα τρόπος ζωής γυναικεία χτενίσματα ομαλά

Γοητευτικά κύματα και πλαϊνά κτυπήματα

μοντέρνα χτενίσματα οι γυναίκες κυματίζουν