Δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να φορούν πολύ μακριά νύχια. Τα μακριά νύχια με τζελ δεν είναι στην πραγματικότητα μια καλή ιδέα για τις γυναίκες που κάνουν πολλά με τα χέρια τους, όπως το να πληκτρολογούν στον υπολογιστή ή να παίζουν τακτικά πιάνο. Σε αυτή την περίπτωση, τα κοντά νύχια είναι μια καλύτερη επιλογή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα νύχια ή τα χέρια σας πρέπει να φαίνονται παραμελημένα. Τα κοντά νύχια με τζελ είναι ιδανικά για γυναίκες που είναι ενθουσιώδεις με τον αθλητισμό και τις νέες μητέρες, καθώς και για γυναίκες που δεν μπορούν να φορέσουν μακριά νύχια λόγω της δουλειάς τους. Με αυτό το άρθρο και τις παρακάτω εικόνες, θέλουμε να σας δείξουμε ότι τα κοντά νύχια με τζελ μπορούν να είναι πολύ κομψά, θηλυκά και ταυτόχρονα πολύ πρακτικά. Και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που είναι τόσο μοντέρνα αυτή τη στιγμή. Αφήστε τον εαυτό σας να πειστεί …

Τα κοντά νύχια τζελ είναι όλη η οργή

Κοντά νύχια τζελ, σκούρο χρώμα νυχιών, μπλε

Ενδιαφέροντα γεγονότα για τα νύχια gel

Τι είναι ένα βερνίκι νυχιών τζελ?

Το βερνίκι νυχιών gel είναι βερνίκι με βάση το τζελ. Αυτό εφαρμόζεται στα νύχια και στη συνέχεια θεραπεύεται χρησιμοποιώντας λάμπα UV ή LED. Το βερνίκι γέλης είναι πιο ανθεκτικό από άλλα συμβατικά βερνίκια. Και ενώ ένα κανονικό βερνίκι νυχιών μπορεί να διαρκέσει μόνο λίγες ημέρες, το βερνίκι νυχιών τζελ παραμένει χωρίς θραύσματα για εβδομάδες.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του βερνικιού νυχιών gel είναι η ανθεκτικότητά του

Κοντά τζελ νύχια πλεονεκτήματα ιδέες σχεδίασης νυχιών χρώμα νυχιών ροζ

Τα νύχια με τζελ μοιάζουν με άλλα σχέδια νυχιών όπως ακρυλικά νύχια ή νύχια από σέλακ, αλλά διαρκούν λίγο περισσότερο και αισθάνονται πιο στιβαρά. Και η ομορφιά είναι ότι κάθε γυναίκα μπορεί να πάρει νύχια τζελ ανεξάρτητα από το μήκος των νυχιών σας. Τα κοντά νύχια τζελ, για παράδειγμα, εξασφαλίζουν φυσική εμφάνιση και είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση, γι ‘αυτό και πολλές γυναίκες τα προτιμούν.

Τα κοντά νύχια τζελ φαίνονται φυσικά και είναι πολύ πρακτικά στην καθημερινή ζωή

Gel Nails Short Nude Shades Nail Design Ideas

Το βερνίκι νυχιών gel είναι επιβλαβές για τα νύχια σας?

Εάν το βερνίκι νυχιών τζελ εφαρμόζεται σωστά, δεν μπορεί να βλάψει τα νύχια σας. Ωστόσο, χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία, εφαρμογή και αφαίρεση του βερνικιού νυχιών γέλης, μπορεί να είναι επιβλαβές. Μια κοινή λανθασμένη αντίληψη είναι ότι το βερνίκι νυχιών με γέλη θα βλάψει τα νύχια σας όταν στην πραγματικότητα η διαδικασία αφαίρεσης είναι συνήθως η πιο επιζήμια.

Αποφύγετε να αφαιρέσετε το τζελ από τον εαυτό σας, αν και αυτό μπορεί να είναι αρκετά δελεαστικό. Και αν έχετε τα νύχια σας στο κομμωτήριο, βεβαιωθείτε ότι η μανικιούρ σας δεν τα αρχειοθετεί, γυαλίζει ή τρυπάει.

Οι λεπτές πινελιές εξωραΐζουν τα κοντά νύχια τζελ

Τα νύχια τζελ κοντές λεπτές λάμψεις τονίζουν ιδέες σχεδιασμού νυχιών

Σετ gel gel στο σπίτι?

Δεν συνιστούμε τη χρήση οικιακών σετ τζελ εκτός εάν είστε εξοικειωμένοι με την κατάλληλη προετοιμασία και εφαρμογή των νυχιών. Εάν το βερνίκι γέλης δεν εφαρμόζεται σωστά, το βερνίκι μπορεί να σηκωθεί και να βλάψει το νύχι.

Τα σετ τζελ διαρκούν λίγο περισσότερο από ένα κανονικό μανικιούρ (ίσως περίπου 10 ημέρες) αλλά σίγουρα δεν είναι ποιότητας σαλόνι. Πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και να έχετε ένα αρκετά σταθερό χέρι για να έχετε ένα τέλειο σχέδιο νυχιών.

Φροντίστε τα νύχια σας ανεξάρτητα από το μήκος τους

Ιδέες σχεδίασης νυχιών με νύχια τζελ κοντού σχήματος νυχιών αμυγδάλου

Κοντά τζελ νύχια

Nail art σε κοντά νύχια; Γιατί όχι? Ορισμένα στολίδια φαίνονται ακόμη καλύτερα σε κοντά νύχια παρά σε μακριά. Απλώς δείτε τις τελευταίες τάσεις. Κάποια στιγμή, τα νύχια με μακρύ και τετράγωνο σχήμα ήταν μοντέρνα. Στις μέρες μας, όμως, το ίδιο σχήμα κυριαρχεί στα κοντά νύχια και είναι απλά παρελθόν για τα μακριά νύχια.

Μοντέρνο σχέδιο νυχιών για κοντά νύχια

Ιδέες σχεδίασης κοντών νυχιών με νύχια τζελ

Τα κοντά νύχια τζελ γεμάτα με υπερβολική ποσότητα διακοσμήσεων, ωστόσο, δεν φαίνονται όμορφα. Όσο πιο κοντά είναι τα νύχια, τόσο πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τα διακοσμητικά στοιχεία. Είναι εύκολο να παρακάνετε το σχέδιο των νυχιών και να κάνετε ένα κομψό στυλ καρό. Οι γεωμετρικές διακοσμήσεις ή οι κάθετες γραμμές που επιμηκύνουν οπτικά το καρφί, αντίθετα, είναι πολύ κατάλληλες.

Τόσο οι επιχειρηματίες όσο και οι νοικοκυρές προτιμούν να φορούν κοντά νύχια με τζελ

Ιδέες σχεδίασης κοντών ροζ νυχιών με ροζ νύχια

Ταιριάζουν αποχρώσεις για κοντά νύχια τζελ

Τι χρώμα βερνίκι νυχιών φαίνεται καλύτερα σε κοντά νύχια; Πρώτα απ ‘όλα, έντονα κόκκινα και μαύρα, καθώς και πιο σκούρες αποχρώσεις, φαίνονται καλά. Ένα έντονο χρώμα δίνει στα κοντά νύχια έναν άγριο χαρακτήρα. Ταυτόχρονα, διατηρούν το κομψό στιλ τους. Οι γυμνοί τόνοι λειτουργούν επίσης καλά. Αυτά τα ευαίσθητα χρώματα θα κάνουν όλο το στυλ πολύ διακριτικό, κάτι που είναι χρήσιμο σε ορισμένα επαγγέλματα.

Τα λεπτά χρώματα βερνικιού νυχιών και οι μικρές πινελιές είναι πολύ κατάλληλα εδώ

Κοντά τζελ νύχια πλεονεκτήματα ιδέες σχεδιασμού νυχιών κομψό μοτίβο λουλουδιών

Φρέσκα πράσινα μοτίβα λουλουδιών

Ιδέες σχεδίασης νυχιών με νύχια τζελ με σύντομο λουλουδάτο μοτίβο

Τα κοντά νύχια τζελ επιλέγονται συχνότερα από γυναίκες που προτιμούν ένα μανιμαλιστικό και λεπτό στυλ. Ταιριάζουν στις γυναίκες των επιχειρήσεων καθώς και στις νοικοκυρές και στις νέες μητέρες. Ο μινιμαλισμός, που εκδηλώνεται σε ένα λεπτό γεωμετρικό μοτίβο, μια στενή λωρίδα ή ένα κομψό σημείο, ταιριάζει τέλεια με κοντά νύχια. Έτσι περιποιηθείτε τον εαυτό σας με το τέλειο σχέδιο νυχιών ακόμη και όταν είστε απασχολημένοι χωρίς κανέναν τρόπο να έχετε μακριά νύχια!

Τα νύχια τζελ είναι πολύ όμορφα ακόμα κι αν είναι κοντά

Ιδέες σχεδίασης νυχιών με κοντό γεωμετρικό μοτίβο με νύχια τζελ

Πείστε τον εαυτό σας για αυτό κοιτάζοντας τις παρακάτω εικόνες με κοντά νύχια τζελ …

Gel νύχια κοντό καλοκαιρινό βερνίκι νυχιών ιδέες σχεδιασμού νυχιών Ιδέες σχεδίασης νυχιών με νύχια με κοντές κάθετες γραμμές Τα νύχια τζελ σύντομα πλεονεκτήματα λεπτές και κομψές ιδέες σχεδίασης νυχιώνΤα νύχια τζελ προτείνουν συνοπτικά ιδέες σχεδιασμού νυχιών Τα νύχια τζελ ωφελούν τις ιδέες σχεδιασμού νυχιών Κοντά τζελ νύχια μπλε χρώμα νυχιών θαλάσσιο Κοντά νύχια τζελ τονισμένα μπλε χρώμα νυχιών Κοντά τζελ νύχια μυτερές ιδέες σχεδιασμού νυχιών Κοντά νύχια τζελ τονισμένοι γυμνοί τόνοι χρώματος νυχιών Κοντά τζελ νύχια λεπτό χρώμα νυχιών λευκές γυμνές αποχρώσεις Κοντά νύχια τζελ λεπτό χρώμα νυχιών λευκό ροζ Κοντά τζελ νύχια λεπτό χρώμα νυχιών Κοντά τζελ νύχια λεπτή σχεδίαση νυχιών λευκή γραμματοσειρά χρώματος νυχιών

Σύντομες ιδέες σχεδίασης νυχιών με νύχια τζελ λεπτό χρώμα νυχιών Τα κοντά νύχια τζελ που ταιριάζουν με τα χρώματα των βερνικιών νυχιών ωφελούν τις ιδέες σχεδιασμού νυχιών Κοντά τζελ νύχια πλεονεκτήματα ιδέες σχεδιασμού νυχιών διακριτικές Short Gel Nails Οφέλη Ιδέες Σχεδιασμού νυχιών Γαλλικά νύχια Κοντά τζελ νύχια πλεονεκτήματα ιδέες σχεδίασης νυχιών λαμπερές προφορές

Short Gel Nails Οφέλη Nail Design Ideas Gold Glitter Κοντά νύχια τζελ ωφελεί ιδέες σχεδίασης νυχιών μοτίβο καρδιά Κοντά νύχια τζελ ωφελεί ιδέες σχεδιασμού νυχιών κοντά νύχια Κοντά Gel Nails Οφέλη Ιδέες Σχεδιασμού Νυχιών Μαρμάρινα Σχέδια Short Gel Nails Οφέλη Nail Design Ideas Γυμνό και Glitter Κοντά τζελ νύχια Τα πλεονεκτήματα των ιδεών σχεδιασμού νυχιών επεκτείνονται οπτικά Τα κοντά νύχια τζελ ωφελούν ιδέες σχεδιασμού νυχιών παστέλ χρώματα Short Gel Nails Οφέλη Nail Design Ideas Ring Κοντά τζελ νύχια πλεονεκτήματα ιδέες σχεδιασμού νυχιών λευκό χρώμα νυχιών Τα κοντά νύχια τζελ ωφελούν τις ιδέες σχεδιασμού νυχιών Τα κοντά νύχια τζελ ωφελούν τις τάσεις του σχεδιασμού των νυχιών 2020