Την περασμένη εβδομάδα, οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την λαμπερή εκπομπή των βραβείων Emmy στην τηλεόραση και σε άλλα κανάλια. Οι λίγοι θα μπορούσαν να είναι εκεί αυτοπροσώπως, αλλά μερικές φορές αυτά τα γεγονότα είναι ακόμα πιο θεαματικά λόγω της οθόνης. Σε κάθε περίπτωση, αυτά έχουν αντίκτυπο στη ζωή μας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Συνήθως εκεί βλέπουμε τα αστέρια της Lebling που έχουν συμμετάσχει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές τα τελευταία χρόνια. Η ίδια η τελετή είναι μια μοναδική εμπειρία. Βιώνουμε επίσης πολλή αίγλη στη μόδα και βλέπουμε τις καυτές τρέχουσες και επερχόμενες τάσεις. Πολλά από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην καθημερινή μας ζωή. Όπως πάντα, έτσι θεωρούμε τέτοιες εκδηλώσεις ως ένα είδος επίδειξης μόδας. Δείτε τι είχε να μας προσφέρει η 71η έκδοση των βραβείων Emmy.

Μωβ, κόκκινα και ροζ κυριάρχησαν στα βραβεία Emmy

ροζ φόρεμα ιδέα τάσεις της μόδας γυναίκες

Μοβ χαλί αντί για κόκκινο

Τα βλέμματα των αστεριών ήταν πολύχρωμα, αλλά ίσως μας φαινόταν έτσι … Γιατί η πρώτη έκπληξη προήλθε από το χρώμα του ίδιου του χαλιού! Φέτος δεν ήταν πραγματικά κόκκινο, αλλά μοβ. Οι πιθανότητες είναι ότι το να γνωρίζεις ότι δεν επηρέασε πολύ τους σταρ του Χόλιγουντ στο τι θα φορέσεις.

Αλλά τα υπέροχα ρούχα κατά την 71η έκδοση των βραβείων Emmy ήρθαν πραγματικά στο δικό τους χάρη στο μοβ χρώμα! Συνολικά, μπορούμε να πούμε ότι κυριαρχούσαν τα τολμηρά εντυπωσιακά βλέμματα. Οι κυρίες έχουν επίσης συχνά βασιστεί σε υφάσματα που δύσκολα πέφτουν, αν και κατά τη διάρκεια τέτοιων εκδηλώσεων με το έντονο τεχνητό φως των προβολέων είναι πολύ ζεστό και κάθε μικρό πράγμα μπορεί να δει ο καθένας.

Ιδέες για μοτίβα και έμφαση στον ώμο

Ιδέες μοτίβα τάσεις της μόδας γυναίκες

Μωβ, ροζ και κόκκινα ισχύουν επίσης για τα ρούχα

Οι διάσημοι του Χόλιγουντ πιθανότατα δεν ήξεραν ότι το χαλί θα ήταν μοβ. Ωστόσο, οι διοργανωτές μπορεί να έχουν ερευνήσει την εμφάνιση όλων των διασημοτήτων εκ των προτέρων. Γιατί πολύ συχνά επέλεγαν το μοβ χρώμα, όπως ακριβώς και το χαλί. Ο Brandon Maxwell δημοσίευσε μερικές υπέροχες εικόνες με ένα τόσο υπέροχο φόρεμα. Η Badgley Mischka ήταν ντυμένη παρόμοια και υπήρχαν αρκετές άλλες εξέχουσες γυναίκες σε αυτές τις αποχρώσεις. Η Catherine Zeta-Jones είχε επίσης μια ιδιαίτερα ρομαντική εμφάνιση στο ροζ χρώμα. Έχουμε επίσης δει το ροζ στις πιο ποικίλες αποχρώσεις σε άλλα αστέρια.

Οι κλασικές εμφανίσεις μπορούν να συνδυαστούν με μεγάλα αξεσουάρ

Τάσεις της μόδας γυναίκες - όμορφο λευκό φόρεμα

Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα αποκτούν σημασία

Πολλοί ειδικοί στη μόδα προτείνουν ουδέτερες εμφανίσεις για την ερχόμενη σεζόν, οι οποίες συνδυάζονται με αξεσουάρ που τραβούν τα βλέμματα. Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είδαμε υπερβολικά και υπερμεγέθη σκουλαρίκια και, ιδιαίτερα εκπληκτικό για πολλούς, υπέροχα αξεσουάρ μαλλιών στο βάθρο της μόδας! Στο κόκκινο (στην πραγματικότητα μοβ!) Χαλί κατά τη διάρκεια των βραβείων Emmy, κυριαρχούσαν τα ιδιαίτερα μεγάλα διακοσμητικά στοιχεία στα είδη ένδυσης. Για παράδειγμα, οι διάσημοι ήταν πολύ δημιουργικοί και γενναιόδωροι με το κόψιμο των μανικιών. Είχαμε δει μια πραγματική επίδειξη έντεχνων ιδεών σε αυτό το θέμα! Δύο ιδιαίτερα υπέροχα ρούχα αυτού του είδους ήταν της Zoe Kazan και της Dascha Polanco. Stillταν συνηθισμένη πρακτική στα βραβεία Emmy να συνδυάζουμε απλά κοψίματα και λαμπερά υφάσματα. Αυτή είναι μια άλλη βολική τάση για την καθημερινή ζωή.

Ακόμα περισσότερες ιδέες για μοντέρνες επίσημες εμφανίσεις από την έκθεση Emmy Awards 2019

Τάσεις μόδας γυναίκες ειδήσεις διασημότητα άνδρες

Συνδυασμός ασπρόμαυρου

Όπως είπα και πριν, οι ουδέτερες εμφανίσεις θα είναι δημοφιλείς τις επόμενες σεζόν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους καθημερινούς ανθρώπους. Μπορούν όμως να συμβούν και κατά τη διάρκεια διαφόρων εκδηλώσεων. Κατά την 71η έκδοση των βραβείων Emmy, έχουμε πολλές ιδέες που συνδύασαν τα χρώματα μαύρο και άσπρο. Οι διαδικασίες ήταν ιδιαίτερα δημιουργικές, για παράδειγμα με τη μορφή σκακιέρας ή συνδυασμένα αξεσουάρ. Η τάση ήταν δημοφιλής τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. Η Gwyneth Paltrow είχε ένα υπέροχο φόρεμα από τον Valentino, το οποίο είχε κρεμώδη λευκά και αισθησιακά μαύρα στοιχεία. Ταυτόχρονα, αυτό το φόρεμα είναι επίσης απόδειξη ότι η vintage τάση θα παραμείνει επίκαιρη τους επόμενους μήνες. Το φόρεμα της Gwyneth Paltrow ήταν μια επιστροφή στα 60s του περασμένου αιώνα.

Εδώ είναι μια τρέχουσα ιδέα με παντελόνια για τις κυρίες

κερί

Τα floral prints του χειμώνα

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στα λουλουδάτα φορέματα που φορούσαν οι διάσημες κυρίες στα βραβεία Emmy! Τέτοιες επίσημες εμφανίσεις θα ήταν υπέροχες ιδέες για τις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Maybeσως και για χειμερινό γάμο. Particularlyταν ιδιαίτερα θηλυκά όχι μόνο λόγω της επιλογής των σχεδίων. Ισχύει επίσης: Οι ρετρό περικοπές έδωσαν έμφαση στη φιγούρα των ηθοποιών και των άλλων διασημοτήτων στην τελετή. Συχνά υπήρχε μια κλασική έμφαση στη μέση σε πολλά από τα φορέματα, συν το κόψιμο της γοργόνας. Σε όλα τα λουλουδάτα μοντέλα, εκτός από τις θηλυκές γραμμές, δόθηκε έμφαση στον ώμο. Πραγματικά θηλυκό και κλασικό! Απλά αξιολάτρευτο. Η χρήση μοντέρνων υφασμάτων, που πέφτουν απαλά στο σώμα και εκπέμπουν άνεση, έκαναν αυτά τα φορέματα να φαίνονται σύγχρονα παρά τα κυρίαρχα κλασικά χαρακτηριστικά.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ήταν μία από τις πολλές που εμφανίστηκαν ασπρόμαυρη 

Η Gwyneth Paltrow υπέροχο φόρεμα σε ασπρόμαυρο

Έτσι φορούσαν τα παντελόνια τους οι σταρ

Η Αλεξάνδρα Βολτιέ και η Κέρι Ουάσινγκτον είχαν «παντελόνι» και φυσικά αυτό κάνει μεγάλη διαφορά ενόψει των πολλών ρούχων. Παρεμπιπτόντως, το παντελόνι είναι επίσης μια αφορμή για να γράψουμε λίγο περισσότερα για τους άνδρες κατά τη διάρκεια των βραβείων Emmy. Γιατί, όπως πάντα, παραμελούνται έντονα κατά τη διάρκεια τέτοιων παραστάσεων. Παρά τις αλλαγές στις συμπεριφορές στην κοινωνία, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων διασημοτήτων, όπως συνηθίζεται στην παράδοση, οι κύριοι εξακολουθούν να αφήνουν τη σκηνή της αίγλης στις κυρίες. Οι ακόλουθες τάσεις είναι κοινές με αυτές: Είτε συμπληρώνουν μια μονόχρωμη εμφάνιση, έτσι ταιριάζουν με μια κορυφή, είτε δημιουργούν μια αντίθεση στο πλαίσιο της κλασικής παλέτας χρωμάτων. Ένα παράδειγμα είναι τα ασπρόμαυρα ρούχα που μόλις αναφέραμε. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε μοντέλα που σας βοηθούν να αυξήσετε τη δική σας αίσθηση άνεσης και να δείχνετε σίγουροι!

Για τις γυναίκες, είναι ιδιαίτερα σημαντικό η μέση να τονίζεται καλά και κομψά. Αυτή είναι μια σημαντική τάση φέτος! Για τους άνδρες, κυριαρχούσαν τα φιγούρα που αγκάλιαζαν και τα λαμπερά μοντέλα.

Τα μεγάλα μανίκια και τα αξεσουάρ είναι ιδιαίτερα μοντέρνα

Τάσεις της μόδας οι γυναίκες φοβερή ιδέα φορέματος

Κίνδυνοι σε διάφορες μορφές

Βιώνουμε έναν συναρπαστικό χειμώνα όσον αφορά τη μόδα! Οι τάσεις που είδαμε στα βραβεία Emmy και σε άλλες εκδηλώσεις φαίνεται να μας το υπόσχονται αυτό. Μπορείτε να διακινδυνεύσετε, για παράδειγμα επιλέγοντας εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων και μοτίβα. Θα μπορούσατε φυσικά να το περιορίσετε επιλέγοντας μια κλασική περικοπή με λίγη περισσότερη λάμψη για τα αξεσουάρ ή για το ίδιο το ύφασμα. Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από την ιδιοσυγκρασία σας, έχετε αρκετό περιθώριο για να ξεχωρίσετε ως προσωπικότητα.

 Παράδειγμα λάμψης στα κλασικά ρούχα – επίσης πολύ μοντέρνο 

Τάσεις της μόδας γυναικείο μαύρο φόρεμα

Συχνά θα δούμε κλασικά μοντέλα σε μεταλλικό χρώμα τις επόμενες κρύες εποχές

Ασημένιο φόρεμα τάσεις της μόδας γυναίκες

Η Sophie Turner είχε ένα απαλό ροζ χρώμα σχεδόν σαν αυτό του δέρματός της

Υπέροχο χρώμα ροζ μόδας γυναίκες τάσεις

Η Catherine Zeta-Jones ήταν επίσης σε ροζ χρώμα 

Βραβεία Emmy της Catherine Zita Jones

Ιδέες για ουδέτερα και φωτεινά ρούχα 

Οι τάσεις της μόδας γυναίκες - γκρίζες αποχρώσεις

Τάσεις της μόδας γυναικείες στολές ειδήσεων διασημοτήτων

Λίγα ακόμη γυναικεία φορέματα σε υπέροχα χρώματα

διαφορετικές τάσεις μόδας ρούχα κυρίες

Μοντέλο κοστούμι τάσεις της μόδας γυναίκες