Οι θαυμαστές των ταινιών κινουμένων σχεδίων της Disney μπορούν πραγματικά να ανυπομονούν για το 2019. Πολλές μεγάλες παραγωγές έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και θα κάνουν πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη αργότερα φέτος. Dumbo είναι ήδη εκεί, όπως και το τρέιλερ του ανυπόμονου Maleficent 2. Εδώ και λίγες μέρες, το τρέιλερ του άλλου animation της Disney για φέτος – η ταινία Aladdin – διαδίδεται με μεγάλη ταχύτητα.

Aladdin – μια από τις πιο διάσημες ιστορίες της Ανατολής

εμφάνιση λαμπτήρα αλαντίν

Τι αφορά την ταινία Aladdin του 2019 από τη Disney

Στην ταινία Aladin της Disney, η γνωστή ιστορία του παραμυθιού αφηγείται ξανά σε μια κινούμενη μοντέρνα παραλλαγή. Η Jasmin και το αστείο φάντασμα είναι επίσης παρόντα και συνοδεύουν το θαρραλέο και γοητευτικό αγόρι του δρόμου στις περιπέτειές του. Το τρέιλερ αποκαλύπτει μια υπέροχη αναπαράσταση από το τοπίο της ερήμου.

Βιώνουμε επίσης εντυπωσιακά εφέ που δεν μειώνουν την κύρια απεικόνιση της ιστορίας. Μια σύγχρονη, αλλά ακόμα πιστή στην παράδοση, αναπαράσταση της ιστορίας του Αλαντίν. Η ταινία γυρίστηκε στο Λονδίνο και οι έρημοι είναι μια αναπαράσταση τοπίων από την Ιορδανία.

Το τρέιλερ της ταινίας Aladdin 2019 είναι εδώ

διαφήμιση από το τρέιλερ

Ποια αστέρια είναι στην ταινία;?

Ποια αστέρια έχουν αναλάβει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους; Ο Will Smith είναι το φάντασμα από τη λάμπα, η Mena Massoud είναι ο Aladdin και η Naomi Scott πήρε το ρόλο της Jasmin. Ο Navid Negahban είναι ο Σουλτάνος ​​και ο Nasim Pedrad – ο καλύτερος φίλος της πριγκίπισσας Jasmin. Άλλοι ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι οι Marwan Kenzari, Billy Magnussen και Numan Acar. Παραγωγοί ταινιών είναι οι Dan Lin και Jonathan Eirich, με τους Marc Platt και Kevin De La Noy ως εκτελεστικούς παραγωγούς. Οι Benj Pasek, Menken και Justin Paul είναι υπεύθυνοι για τα τραγούδια της ταινίας Aladdin, τα οποία είναι σίγουρο ότι θα γίνουν επιτυχία από μόνα τους στη συνέχεια.

Ο Will Smith παίζει το φάντασμα στο τρέιλερ Disney Aladdin του 2019

Το φάντασμα της Ντίσνεϋ θέλει τον Σμιθ

Ο Αλαντίν παίρνει τη λάμπα – όλοι θα αναγνωρίσουν αυτή τη σκηνή

Λάμπα disney aladdin 2019

Οι έρημοι της Ιορδανίας χρησιμεύουν ως πρότυπο για αυτό το τοπίο

έρημος Αλαντίν Ντίσνεϋ

Η Γιασμίν και ο Αλαντίν σε μια σκηνή από την ταινία του Αλαντίν του 2019

Γιασεμί και Αλαντίν στην αγορά