Ανακύκλωση τζιν και το μέλλον της βιωσιμότητας 

Ορισμένες μάρκες και κατασκευαστές στον κόσμο της μόδας δεν χρειάζεται να εισαχθούν, γιατί μόνο το όνομα λέει αρκετά για την ποιότητα των ρούχων και το ηθικό της εταιρείας.

Ειδικά όταν παίρνουμε το θέμα "βιώσιμη ενδυμασία" διεύθυνση, βρίσκουμε πάντα αρκετούς οικολογικά κομμένους σχεδιαστές που δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν βιώσιμη μόδα. Το θέμα της ανακύκλωσης τζιν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και δεν συζητείται μόνο, αλλά κάνει και πολλά από αυτή την άποψη.

τζιν ανακύκλωση βιώσιμης μόδας βιώσιμα ρούχα 7 τζιν ανακύκλωση βιώσιμης μόδας βιώσιμα ρούχα6

Ο βιώσιμος τρόπος ζωής εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως μια τάση προς μια νεότερη και καλύτερη συνείδηση ​​και γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένο θέμα φυσικά και φιλοσοφία ζωής. Σε όσους δεν βλέπουν τη σχέση μεταξύ μόδας και βιωσιμότητας θα πρέπει να τους πούμε ότι μια ζωή σε αφθονία δεν μπορεί ποτέ να είναι καλή για τον υπόλοιπο κόσμο και για τη φύση. Επίσης, δεν είναι λάθος να σκεφτόμαστε όλο και πιο έντονα για το πόσα ρούχα είναι φτηνά και πόσο συχνά και πού πετάτε τα παλιά ρούχα. Οι συνθήκες παραγωγής θα ήταν επίσης σημαντικές αν θέλατε να φορέσετε τα νέα σας ρούχα με καθαρή συνείδηση.

τζιν ανακύκλωση βιώσιμης μόδας βιώσιμα ρούχα 2

Σε αυτό το πλαίσιο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη βιώσιμη μόδα και ρούχα της μάρκας τζιν H.I.S. και εφιστά την προσοχή στη διαδικασία ανακύκλωσης τζιν. Ο όρος ανακύκλωση τζιν χρησιμοποιείται για να ορίσει την επεξεργασία παλαιών υλικών από τα οποία κατασκευάζονται νέα υφάσματα.  ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. Τα τζιν είναι εν μέρει κατασκευασμένα από υφάσματα PCW που θεωρείται καλή εναλλακτική λύση για το βαμβάκι.

τζιν ανακύκλωση βιώσιμης μόδας βιώσιμα ρούχα 4

Το PCW είναι η συντομογραφία για το Post Consumer Waste και αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τη διαδικασία της απόρριψης, ανακύκλωσης και κατασκευής νέων υφασμάτων. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούνται πολλές νέες εναλλακτικές ουσίες και η παραγωγή τους δεν βλάπτει τον πλανήτη.

Είναι εξίσου σημαντικό αν σκέφτεστε τον πλανήτη ή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατασκευάζονται τα ρούχα μας, αν προσπαθείτε πάντα να αφήσετε έναν καλύτερο και πιο όμορφο κόσμο για τις επόμενες γενιές.

Μην αφήνετε χαμένες σκέψεις και προσπαθείτε πάντα να βρείτε νέες χρήσεις για τα παλιά σας πράγματα. Το παγκόσμιο δίκτυο προσφέρει αμέτρητες ιδέες ανακύκλωσης σχετικά με τον τρόπο έξυπνης επαναχρησιμοποίησης παλιών πραγμάτων. Εάν καμία ιδέα δεν ανταποκρίθηκε στο γούστο σας, μπορείτε πάντα να παραδώσετε τα παλιά σας ρούχα στο κατάστημα της επιλογής σας για ένα κουπόνι.

Σκεφτείτε σήμερα πόσο χρειάζεστε εσείς και η οικογένειά σας για μια φυσιολογική ζωή και προσαρμόστε την κατανάλωση σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες! Κάνετε λοιπόν μια καλή χάρη στον πλανήτη και μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ με καθαρή συνείδηση. Μπορείτε επίσης να γίνετε ένα καλό πρότυπο για τα παιδιά, τους φίλους και τους γείτονές σας, γιατί μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

τζιν ανακύκλωση βιώσιμης μόδας βιώσιμα ρούχα 1 τζιν ανακύκλωση βιώσιμης μόδας βιώσιμα ρούχα 3 τζιν-ανακύκλωση-βιώσιμη-μόδα-βιώσιμα-ρούχα-5