Πώς επιλέγετε τα σωστά νυφικά παπούτσια?

Κάθε νύφη θέλει να είναι η πιο όμορφη την ημέρα του γάμου της! Το νυφικό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για την τέλεια εμφάνιση της νύφης, αλλά τα σωστά και ταιριαστά νυφικά παπούτσια έχουν μεγάλη σημασία. Η ημέρα Χ – η ημέρα του γάμου δεν είναι μόνο η πιο σημαντική στη ζωή, αλλά σίγουρα και η μεγαλύτερη. Ο συνδυασμός στυλ και άνεσης είναι συνεπώς απαραίτητος.

Σας έχουμε παραθέσει μερικά βασικά σημεία, στόχος των οποίων είναι να σας βοηθήσουν να κάνετε την τέλεια επιλογή νυφικών παπουτσιών!

γαμήλια παπούτσια γυναικεία νυφικά παπούτσια κρέμα

Πρώτα και κύρια είναι η ευκολία

Όπως αναφέραμε και πριν, η ημέρα του γάμου σας θα είναι αρκετά μεγάλη. Οι χαιρετισμοί, ο πολύς χορός και η πόζα για τις φωτογραφίες του γάμου είναι όλα αυτά που σας εξαντλούν. Ένα πράγμα που δεν πρέπει να παραλείψετε είναι τα άνετα νυφικά παπούτσια. Επιλέγετε πάντα ένα σχήμα παπουτσιού που δεν απαιτεί ένταση στο πόδι. Εδώ είμαστε στα νέα μοντέλα από το Νυφική ​​συλλογή παπουτσιών από τον Werner Kern που προσφέρουν υπέροχη εφαρμογή και κομψότητα.

νυφικά παπούτσια γαμήλια παπούτσια γυναικεία νυφική ​​μόδα

Το σωστό ύψος τακουνιού

Τα γαμήλια παπούτσια προσφέρονται σε διαφορετικά μοντέλα και με διαφορετικά ύψη τακουνιού. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να τρέξετε με αυτό. Και πάλι στη συλλογή νυφικών Werner Kern βρήκαμε ανοιχτά και κλειστά νυφικά παπούτσια με διαφορετικά ύψη τακουνιών που υπόσχονται επιπλέον άνεση χάρη στις ειδικές δερμάτινες σόλες. Ένα ωραίο μοντέλο των κλειστών παπουτσιών γάμου z. Β. Βρίσκουμε το Betty 6.5 σατέν λευκό μοντέλο.

Μην ξεχνάτε όμως ότι το ύψος της φτέρνας αλλάζει το μήκος του νυφικού.

Υλικά, υφάσματα και διακόσμηση

Κατά κανόνα, τα παπούτσια και το νυφικό πρέπει να συνδυάζονται κατάλληλα. Κάποιος πρέπει να προχωρήσει πολύ προσεκτικά εδώ. Εάν το φόρεμα είναι πλούσιο σε διακοσμητικά στοιχεία, για παράδειγμα, θα πρέπει να βασιστείτε σε συγκρατημένα και απλά μοντέλα παπουτσιών για να αποφύγετε μια υπερφορτωμένη εμφάνιση.

γαμήλια παπούτσια γυναικεία νυφικά νυφικά παπούτσια

Τα χρώματα

Η παράδοση υπαγορεύει ότι τα νυφικά παπούτσια πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα με το νυφικό. Εκτός από το κλασικό λευκό, χρησιμοποιούνται συχνά χρώματα ελεφαντόδοντου, σαμπάνιας και κελύφους αυγών. Αλλά εδώ και λίγο καιρό ήταν πολύ δημοφιλές για τα παπούτσια να εισάγουν ένα πρωτότυπο χρώμα ως έμφαση σε ολόκληρη την εμφάνιση. Εάν αποφασίσετε για ένα χρωματιστό μοντέλο, θα πρέπει να είναι στο ίδιο χρώμα με τη νυφική ​​ανθοδέσμη, τη διακόσμηση του γάμου ή το z. Β. Επιλέγονται τα νυφικά φορέματα.

Ελπίζουμε ότι οι συμβουλές μας και η προτεινόμενη συλλογή νυφικών παπουτσιών θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτήν την πολύ σημαντική επιλογή πιο εύκολη.

νυφική ​​μόδα νυφικά παπούτσια γαμήλια παπούτσια  γαμήλια παπούτσια νυφικά παπούτσια γαμήλιες ιδέες γάμου