Οι σωστοί πολύτιμοι λίθοι για το ζώδιο Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ικανοί και δραστήριοι, δημιουργικοί χαρακτήρες. Δεν αναγνωρίζουν τους περιορισμούς της κοινωνίας και τα πρότυπα της. Η ζωή του Σκορπιού είναι γεμάτη γεγονότα και δεν είναι πάντα πολύ θετικά. Οι Σκορπιοί έχουν συνήθως πολύ περίπλοκες σχέσεις με το αντίθετο φύλο μέχρι να αποτύχουν να βρουν πραγματική αγάπη.

 Ζώδια και πολύτιμοι λίθοι – Σκορπιός

Σκορπιός ζωδιακοί πολύτιμοι λίθοι birthstones πέτρα αρμονία

Οι Σκορπιοί από την πρώτη δεκαετία έχουν τόσο έντονη διαίσθηση που μπορούν να θεωρηθούν παραφυσικοί. Δυστυχώς, δεν έχουν πάντα την πειθαρχία για να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και συχνά αποτυγχάνουν να ολοκληρώσουν μια πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Ζωδιακοί πολύτιμοι λίθοι Σκορπιός – Ακουαμαρίνα 

ταιριάζει πολύτιμους λίθους ζώδιο σκορπιός ακουαμαρίνα

Κολιέ με κρεμαστό γαλαζοπράσινο

Ζωδιακός Σκορπιός Πολύτιμοι Κρεμαστές Aquamarine

Αυτοί οι σκορπιοί χρειάζονται πολύτιμους λίθους που θα κρατήσουν υπό έλεγχο τα υπερβολικά μεγάλα πάθη και αντιφάσεις τους. Τέτοια είναι τα αμέθυστος και το Ακουαμαρίνης. θα έπρεπε οπάλιο φθορά, καθώς και Σάρδιος λίθος.

Καρνέλιες πέτρες

Ζωδιακοί Σκορπιοί πολύτιμοι λίθοι καρνελιανοί

Καρνέλια σκουλαρίκια – ένα ωραίο δώρο για την κυρία Σκορπιό

Σκορπιός Ζώδιο πολύτιμοι λίθοι Καρνέλια σκουλαρίκια

Δαχτυλίδι με μαύρο οπάλιο

Πολύτιμοι λίθοι ζωδιακού Σκορπιού

Δεύτερη δεκαετία οι Σκορπιοί είναι πολύ παθιασμένοι. Παίρνεις την πρωτοβουλία και συχνά φτάνεις στα άκρα. Αυτό μπορεί να είναι καλό, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ κακό μερικές φορές. Δεύτερη δεκαετία οι Σκορπιοί δεν έχουν ιδιαίτερα ελκυστική ή επιδεικτική φυσική εμφάνιση. Αλλά έχετε απίστευτη ενέργεια ζωής. Είναι επιρρεπείς σε κινδύνους και συχνά κάνουν αδιάφορες εμφανίσεις. Οι τελευταίοι συχνά τους πληρώνουν πολύ ακριβά …

Πέτρα αμέθυστου

Ζωδιακοί Σκορπιοί πολύτιμοι λίθοι αμέθυστος

Κρεμαστό αμέθυστο σε σχήμα καρδιάς 

Κρεμαστό αμέθυστο από πολύτιμους λίθους ζωδιακού σκορπιού

Οι Σκορπιοί αυτής της δεκαετίας είναι υπέροχοι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και είναι καλοί στην πολιτική καθώς και στη χημεία. Χρειάζονται πολύτιμους λίθους που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητά τους. Αυτό είναι για παράδειγμα μαύρο οπάλιο, που θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στο πιο σημαντικό. Για να ξεπεράσουν το μεγάλο πάθος που κουβαλούν, αυτοί οι Σκορπιοί χρειάζονται αμέθυστος, Αλαμανδίνης, τοπάζι και ίασπις.

Κολιέ αλμαντίν

Ζωδιακοί Σκορπιοί Πολύτιμοι λίθοι Almandine

Μπλε τοπάζ

Σκορπιός ζωδιακοί πολύτιμοι λίθοι τοπάζ μπλε

Οι πέτρες Jasper είναι επίσης ευεργετικές για το ζώδιο του Σκορπιού

Ζωδιακός Σκορπιός πολύτιμοι λίθοι ίασπις

Τρίτη δεκαετία οι Σκορπιοί είναι πολύ διαισθητικοί αλλά και πολύ περήφανοι. Είστε αποφασισμένοι, αλλά δυστυχώς όχι πολύ συχνά πρόθυμοι να συμβιβαστούν. Αυτό μπορεί να είναι πολύ βλαβερό για τους άλλους ανθρώπους και για τον εαυτό σας. Οι Σκορπιοί από την τρίτη δεκαετία πρέπει σμαράγδι και Ακουαμαρίνης φορούν. Αυτά θα διευκολύνουν λίγο το πείσμα τους. Για περισσότερη θετική και εποικοδομητική ενέργεια, οι σκορπιοί χρειάζονται έντονο κόκκινο καρνέλιο και μαύρο οπάλιο.

Οι σμαραγδένιες πέτρες καταπρανουν το πείσμα των σκορπιών

Σετ Κοσμήματα Σμαραγδένιος Σκορπιός Zodiac Gemstones