Θέλατε πάντα μακριές, παχιές και ζωηρές βλεφαρίδες και δοκιμάσατε κάθε προϊόν μάσκαρα αρκετές φορές; Παρ ‘όλα αυτά, οι βλεφαρίδες σας δεν φαίνονται όπως φαντάζεστε και κάθε νέα μάσκαρα είναι απλώς μια διαφημιστική υπόσχεση; Λοιπόν, τότε η νέα τάση ομορφιάς για πλαστικοποίηση βλεφαρίδων είναι κατάλληλη για εσάς. Και τι σημαίνει αυτό στην πραγματικότητα; Ποια είναι η διαφορά με τα extensions βλεφαρίδων και γιατί πρέπει να τα επιλέξετε; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσετε τη νέα εμφάνιση; Όλα αυτά θα τα μάθετε στις επόμενες γραμμές.

Πλαστικοποίηση βλεφαρίδων – μια υπέροχη νέα τάση ομορφιάς

όμορφη ξανθιά γυναίκα πλαστικοποίηση βλεφαρίδων make up

Τι είναι η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων?

Επίσης συχνά ονομάζεται “πλαστικοποίηση κερατίνης”, η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων είναι μια εντελώς ανώδυνη διαδικασία που δίνει στις διαρρέουσες, ίσες βλεφαρίδες μια ωραία μπούκλα. Η κύρια ουσία που χρησιμοποιείται εδώ είναι συγκεκριμένα κερατίνη. Αυτή η ουσία είναι θεμελιώδης για τα μαλλιά, τα φρύδια και τις βλεφαρίδες μας επειδή είναι κυρίως κατασκευασμένα από αυτά.

Η διαδικασία ονομάζεται “πλαστικοποίηση” επειδή στις βλεφαρίδες δίνεται μια ενισχυτική, θρεπτική επίστρωση.

Εκτός από το ενεργό συστατικό κερατίνη, κολλαγόνο, πολυμερή, βιταμίνες Α και C και πρωτεΐνες μεταξιού, καθώς και φυσικές ουσίες όπως το χαμομήλι, ο λυκίσκος και το yarrow χρησιμοποιούνται επίσης στην πραγματική πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων. Αν λοιπόν είστε πολύ ευαίσθητοι και έχετε αλλεργία σε οποιαδήποτε από αυτές τις ουσίες, σας συμβουλεύουμε να μείνετε μακριά από αυτό. Απαιτείται επίσης προσοχή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της επερχόμενης χειρουργικής επέμβασης στα μάτια ή παρόμοια.

Φυσική ομορφιά μέσω πλαστικοποίησης βλεφαρίδων

όμορφη γυναίκα πρόσωπο βλεφαρίδων τάση μακιγιάζ τάση

Πώς γίνεται πραγματικά η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων;?

Η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων δεν πρέπει να συγχέεται με τις συμβατικές επεκτάσεις ή πάχυνση των βλεφαρίδων. Επειδή στη δεύτερη και τρίτη περίπτωση, οι τεχνητές βλεφαρίδες των μαλλιών είναι προσαρτημένες στα δικά σας μαλλιά βλεφαρίδων χρησιμοποιώντας μια ειδική κόλλα. Αυτή η διαδικασία, όπως και η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων, είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί περίπου μία ώρα. Ωστόσο, οι τεχνητές βλεφαρίδες στη συνέχεια διαρκούν περίπου δύο μήνες. Όσο διαρκεί ο πραγματικός κύκλος ζωής των φυσικών βλεφαρίδων σας.

Περιποιηθείτε τις βλεφαρίδες σας!

πλαστικοποίηση βλεφαρίδων όμορφη γυναίκα βλεφαρίδες

Θα σας ευχαριστήσουν με μια ακαταμάχητη ριπή οφθαλμού

πλαστικοποίηση βλεφαρίδων τάση ομορφιάς όμορφες βλεφαρίδες

Διαφέρει με την πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων. Δεν προστίθενται επιπλέον τρίχες εδώ. Μετά τον καθαρισμό και την απολίπανση των βλεφαρίδων, τοποθετούνται ειδικά μαξιλάρια σιλικόνης στη γραμμή των βλεφαρίδων. Με αυτόν τον τρόπο, οι τρίχες των βλεφαρίδων επιμηκύνονται με φυσικό τρόπο και ταυτόχρονα αποκτούν τέλεια μπούκλα. Ένας ειδικός σταθεροποιητής όγκου δυναμώνει και πυκνώνει τις βλεφαρίδες. Μετά έρχεται το χρώμα. Είναι εμπλουτισμένο με ορυκτέλαια και γλυκερίνη και έτσι προάγει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Το αποτέλεσμα: πιο δυνατές βλεφαρίδες με έντονο χρώμα. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η «πλαστικοποίηση» είναι ενεργή. Η προστατευτική επίστρωση παρέχει στις βλεφαρίδες τις απαραίτητες πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα καθώς και επαρκή υγρασία. Θα μπορούσατε σχεδόν να πείτε ότι η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων είναι σαν μια πραγματική ευεξία για τις βλεφαρίδες.

Τολμήστε να δοκιμάσετε μόνοι σας τη νέα τάση ομορφιάς!

πλαστικοποίηση βλεφαρίδων επέκταση βλεφαρίδων όμορφη γυναίκα

Η φροντίδα μετά την πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων

Οι κανόνες περίθαλψης μετά τη θεραπεία δεν είναι καθόλου περίπλοκοι. Αν ακολουθήσετε αυτά, μπορείτε να περιμένετε όμορφες βλεφαρίδες με σαγηνευτική μπούκλα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Εδώ είναι τα πιο σημαντικά από αυτά:

  • Αποφύγετε την επαφή με το νερό στα μάτια για τις επόμενες 24 ώρες
  • Το ντους και η εφαρμογή λοσιόν είναι ταμπού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου
  • Στο εξής, χρησιμοποιήστε μόνο υδατοδιαλυτή μάσκαρα
  • Χρησιμοποιείτε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας που δεν περιέχουν αλκοόλ ή λάδι
  • Μην πηγαίνετε στη σάουνα ή στο ατμόλουτρο και το σολάριουμ πολύ συχνά – μία φορά την εβδομάδα πρέπει να είναι αρκετή
  • Είναι καλύτερο να ξεχάσετε το βλεφαρίκι, έτσι κι αλλιώς δεν τα χρειάζεστε

Η ανοιχτόμυαλη διάθεση και η ευθυμία συγκεντρώθηκαν σε ένα

όμορφα μάτια φρύδια πλαστικοποίηση βλεφαρίδων

Συμπέρασμα:

Η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων είναι μια μεγάλη τάση ομορφιάς που μπορεί να γίνει εύκολα και χωρίς πόνο. Σχεδόν δεν χρειάζεστε πια μάσκαρα και σίγουρα θα ξεχάσετε το ενοχλητικό κούνημα βλεφαρίδων. Τα μάτια σας τώρα ακτινοβολούν ακόμη περισσότερη γοητεία και φαίνεστε πολύ πιο ξεκούραστοι και νεότεροι. Χαρίστε στον εαυτό σας μια δοκιμή και δώστε στον εαυτό σας ένα ονειρικό βλέμμα που σαγηνεύει με τον αισθησιασμό του!

Μπορείτε να δείτε τη διαφορά μεταξύ “πριν” και “μετά” αμέσως

πλαστικοποίηση βλεφαρίδων όμορφη εμφάνιση γυναίκα

Καθαρός αισθησιασμός!

μακιγιάζ επέκταση βλεφαρίδων πλαστικοποίηση βλεφαρίδων

Εδώ μπορείτε να δείτε την επίδραση της πάχυνσης των βλεφαρίδων από συνθετικά μαλλιά

πλαστικοποίηση βλεφαρίδων ψεύτικες βλεφαρίδες γυναίκα

Συνδυάστε με ένα ωραίο eyeliner

πλαστικοποίηση βλεφαρίδων όμορφη γυναίκα με μακριές βλεφαρίδες

Μην ξεχάσετε να βάλετε όμορφα τα φρύδια σας!

πλαστικοποίηση βλεφαρίδων όμορφη γαλάζια γυναίκα