Είτε σε μεγάλες εκδηλώσεις, είτε σε εμπορικές εκθέσεις είτε απευθύνονται απευθείας στους πελάτες, οι εργαζόμενοι που έχουν επαφή με τον πελάτη φέρουν ετικέτες ονομάτων στα πέτα των ρούχων τους. Ωστόσο, δεν εξυπηρετούν μόνο για να διευκολύνουν την αντιμετώπιση και τη μείωση της ανωνυμίας, τα σημάδια είναι συχνά σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται και το λογότυπο του εργοδότη. Αυτό προωθεί τη σύνδεση μεταξύ του ονόματος του υπαλλήλου και της ίδιας της εταιρείας. Επίσης πολλά δημόσια πρόσωπα όπως αστυνομικοί ή γιατροί ονομάζουν σήματα. Αλλά είναι μόνο η δυνατότητα να μπορεί κάποιος να απευθύνεται στο άτομο του με το όνομά του. Οι πελάτες ανακαλύπτουν με ποιον συνομιλούν, καθιστώντας το άτομο πιο απτό γι ‘αυτούς. Ταυτόχρονα, οι πελάτες μπορούν πάντα να δουν σε ποιον μιλούν.

Σχεδιάστε τα δικά σας σήματα ονόματος και παραγγείλετε online

Με λίγη φαντασία, οι πινακίδες πόρτας μπορούν να θεωρηθούν ως πινακίδες ονομάτων για τα δωμάτια, γιατί μπορείτε να διαβάσετε τι κρύβεται πίσω από την πόρτα. Αυτό μπορεί απλά να είναι ένας αριθμός δωματίου ή μια πιο λεπτομερής περιγραφή, αλλά τα δωμάτια με μια συγκεκριμένη λειτουργία μπορούν επίσης να επισημανθούν. Τα κλασικά παραδείγματα γραφικών ή γραπτών πινακίδων για την τουαλέτα, αλλά και πινακίδες με το όνομα και τη λειτουργία δίπλα στις πόρτες του γραφείου είναι ευρέως διαδεδομένες. Στον εξωτερικό χώρο, από την άλλη πλευρά, μια πινακίδα πόρτας αντιπροσωπεύει μια εταιρεία, έτσι ώστε οι χρήστες να σκεφτούν ιδιαίτερα πώς σχεδιάζουν την πινακίδα και από τι υλικό θα πρέπει να είναι κατασκευασμένη. Αυτή η επιχειρηματική επαγγελματική κάρτα δεν θα φανεί μόνο από τους πελάτες, αλλά και από πολλούς περαστικούς – πάρτε την ευκαιρία να σας θυμούνται.

Για ιδιώτες, η πλάκα της πόρτας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, με την οποία μπορούν να διακοσμήσουν την εξωτερική πόρτα του σπιτιού ή του διαμερίσματός τους. Για περισσότερη ατομικότητα, πολλοί θα ήθελαν να είναι σε θέση να σχεδιάσουν αυτό το ζώδιο σύμφωνα με τις δικές τους ιδέες. Αυτό ισχύει τόσο για το υλικό της πινακίδας, όσο και για το σχέδιο, γιατί σε κάποιους αρέσει μάλλον απλό και σε έντονα χρώματα, άλλοι προτιμούν επιπλέον παιχνιδιάρικα γραφικά και ευγενή υλικά.

πινακίδες ονομαστικών πινακίδων πόρτας από ορείχαλκο

Δείτε με μια ματιά σε ποιον μιλάω

Στην περίπτωση επίσημων συνεδρίων, μαθημάτων κατάρτισης ή εκθέσεων προϊόντων ιδίως, είναι υποχρεωτικό για τους υπαλλήλους μιας εταιρείας να έχουν σαφώς ευανάγνωστο Ετικέτα ονόματος να φοράει εμφανώς ρούχα με την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας. Διευκολύνει τους πελάτες και τους συνεργάτες με τους οποίους συνομιλούν χωρίς να χρειάζεται να παρουσιαστούν επίσημα. Αυτά τα σήματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τους πωλητές και τους εκπροσώπους της εταιρείας, καθώς έρχονται σε άμεση επαφή με πελάτες και ενδιαφερόμενα μέρη.

Στον ιδιωτικό τομέα, οι ετικέτες ονομάτων χρησιμοποιούνται πολύ λιγότερο συχνά, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους. Ωστόσο, ορισμένοι τα χρησιμοποιούν ως διακοσμητικά στοιχεία για να διακοσμήσουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους ενός σπιτιού. Στο εσωτερικό, μια ετικέτα ονόματος μπορεί να προσδιορίσει την περιοχή διαβίωσης του κατοικίδιου ζώου, όπως ένα σκυλί ή γάτα, όπου το ζώο τρέφεται ή κοιμάται. Πινακίδες πόρτας Ωστόσο, χρησιμοποιούνται επίσης συχνά στον ιδιωτικό τομέα, για παράδειγμα για την ονομασία ορισμένων δωματίων, όπως η τουαλέτα επισκεπτών ή το γραφείο.

ετικέτες ονόματος vip

Χρησιμοποιήστε τη δική σας δημιουργικότητα

Υπάρχουν πολλές ιδέες και επιθυμίες για το σχεδιασμό της νέας πινακίδας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ιδιωτικό τομέα, και ο καθένας θέλει να ενσωματώσει τις δικές του ιδέες – άλλωστε, θα πρέπει να είναι το σημάδι μας ότι σχεδιάσαμε μόνοι μας. Εάν δεν υπάρχουν επίσημες οδηγίες σχεδιασμού, δεν υπάρχουν σχεδόν όρια.

Σχετικά με Μηχανές ασπίδας μπορείτε να καθορίσετε μόνοι σας το σχήμα, το υλικό, τη γραμματοσειρά και το μέγεθος της πινακίδας και να δημιουργήσετε εύκολα την πινακίδα έτσι ώστε να ταιριάζει στο γούστο σας και να φαίνεται ακριβώς όπως τη φαντάζεστε. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε μόνοι σας το συνημμένο, ώστε να ταιριάζει η συνολική εικόνα.

Ετικέτες ονόματος κομψές

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το επισυνάψετε

Μετά από πολλά μπρος -πίσω, έχετε σχεδιάσει ένα σημάδι που θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη όλων, γιατί το τελικό αποτέλεσμα αποδείχθηκε ακριβώς όπως το θέλατε. Αφού σχεδιάσετε την πινακίδα στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης στο διαδίκτυο, αγοράστε την μόνοι σας. Παρασκευάζουμε την πινακίδα σας για εσάς και στη συνέχεια σας την στέλνουμε – συμπεριλαμβανομένου του υλικού στερέωσης. Θα λάβετε το αυτοδημιούργητο σημάδι των ονείρων σας μέσα σε λίγες ημέρες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να το προσαρτήσετε στην πόρτα, στον εξωτερικό ή στον εσωτερικό τοίχο με το υλικό στερέωσης που έχετε επιλέξει εκ των προτέρων. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο!

σχεδιασμός ετικετών ονομάτων μάρκετινγκ