Πολλοί κλειδαράδες προσπαθούν τώρα να εκμεταλλευτούν ξεδιάντροπα τον πανικό και την ανικανότητα πολλών ανθρώπων, γιατί μόλις κλειδωθείτε από τους τέσσερις τοίχους σας, συχνά μόνο ένας κλειδαράς μπορεί να βοηθήσει. Ωστόσο, πολλοί προσπαθούν να αποκομίσουν μεγάλα κέρδη και ως εκ τούτου λογαριασμοί άνω των 1000 ευρώ δεν είναι σπάνιοι. Ωστόσο, αυτό είναι εντελώς υπερβολικό για το απλό άνοιγμα μιας πόρτας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πληρωθείτε.

Για να μπορέσετε να προστατευτείτε από τέτοιους αμφίβολους κλειδαράδες, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω συμβουλές και κόλπα και να τις εσωτερικεύσετε για να αποφύγετε μια δυσάρεστη έκπληξη στο τέλος.

επιτυχία κλειδαρά

Αυτές είναι οι πιο σημαντικές συμβουλές με μια ματιά:

  • Καλέστε πολλές εταιρείες και συγκρίνετε τις τιμές τους. Επιπλέον, θα πρέπει να σας πούμε ακριβώς στο τηλέφωνο ποια έξοδα θα προκύψουν για ποιες υπηρεσίες.
  • Μην καλείτε έναν αριθμό από έναν κλειδαρά που αναφέρεται στον τηλεφωνικό κατάλογο με “AAA” στην αρχή. Αυτοί είναι συχνά αμφίβολοι πάροχοι που θέλουν να δελεάσουν πελάτες που καλούν απευθείας τον πρώτο αριθμό που τους τραβάει το μάτι. Ωστόσο, υπάρχουν συχνά υψηλές τιμές και η δουλειά είναι αμφίβολη.
  • Πάντα να καθορίζετε μια σταθερή τιμή στο τηλέφωνο και να το επιβεβαιώνετε ξανά στον ιστότοπο για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις.
  • Εάν ο κλειδαράς θέλει να στείλει έναν δεύτερο υπάλληλο, θα πρέπει να αρνηθείτε αυστηρά. Μια πόρτα μπορεί επίσης να ανοίξει μόνη της μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς φθορές. Ένας δεύτερος ειδικός θα έκανε μόνο το κόστος να εκτοξευτεί άσκοπα.

συμβουλές κλειδαρά

  • Επίσης, προσέξτε να μην καταστρέψετε την πόρτα εκούσια. Δεν απαιτείται βαρύς εξοπλισμός κλπ. Για να ανοίξει μια πόρτα και γενικά δεν πρέπει να υπάρχει ζημιά. Οι αμφίβολοι πάροχοι θα χαρούν να σας χρεώσουν για πρόσθετες επισκευές, τη ζημιά που υπέστη, προκειμένου να συλλέξουν σημαντικά περισσότερα χρήματα.
  • Επιπλέον, μην αφήνετε ποτέ τον εαυτό σας να πιέζεται από κάποιον ειδικό και εάν υποψιάζεστε ότι έχετε ξεριζωθεί, δεν πρέπει να αποφύγετε να καλέσετε την αστυνομία. Μπορείτε επίσης να καλέσετε φίλους ή γείτονες να σας βοηθήσουν εάν εκβιαστείτε για να πληρώσετε.
  • Ως προληπτικό μέτρο, είναι συχνά καλύτερο να κρατάτε ένα εφεδρικό κλειδί με τους φίλους, την οικογένεια ή τους γείτονες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά ολόκληρη η κατάσταση μπορεί επίσης να λυθεί χωρίς τη βοήθεια ενός κλειδαρά.

κλειδαράς

Αυτό είναι το πόσο υψηλή μπορεί να είναι η τιμή

Εάν η μπροστινή πόρτα πρέπει να ανοίξει και ο κύλινδρος αντικατασταθεί ταυτόχρονα, αυτή η υπηρεσία μπορεί να κοστίσει το πολύ 100 ευρώ. Αν και αυτό δεν είναι φθηνό, πρέπει να γίνει αποδεκτό για μια υπηρεσία που θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά. Ωστόσο, όλες οι υψηλότερες τιμές συνορεύουν με αποσπάσματα και δεν πρέπει να πληρώνονται απευθείας σε μετρητά.

Οι τιμές ανεβαίνουν τα Σαββατοκύριακα

Εάν έχετε κλειδωθεί έξω τη νύχτα ή το Σαββατοκύριακο, το άνοιγμα της πόρτας μπορεί να κοστίσει 200 ​​ευρώ. Ωστόσο, αυτό είναι το ανώτατο όριο και οι υψηλότερες τιμές είναι αμφίβολοι πάροχοι που δεν πρέπει καν να προσλάβετε.

σοβαρές συμβουλές κλειδαρά

Πώς να βρείτε τον σωστό κλειδαρά

Πρώτα Κατά κανόνα, το σημείο επαφής πρέπει να είναι ο «Χρυσός Οδηγός«, Περισσότερα τηλεφωνικά βιβλία ή τοπικές συμβουλές. Θυμηθείτε, ωστόσο, να συμφωνείτε πάντα σε μια σταθερή τιμή μέσω τηλεφώνου για να μην αντιμετωπίσετε κακές εκπλήξεις αργότερα και να αποτρέψετε άμεσα αμφίβολες εταιρείες.

  κλειδαράς ανοιχτή πόρτα