Εδώ, στην ιστοσελίδα μας, προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε στην καθημερινότητά σας. Εν μέρει και στο χώρο εργασίας σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με καινοτομίες από διάφορους τομείς. Αυτό το άρθρο ενδιαφέρει ιδιαίτερα όσους από εσάς ασχολούνται με την επεξεργασία μετάλλων με κάποιο τρόπο στην καθημερινή σας ζωή. Εκεί χρησιμοποιούνται λιπαντικά ψύξης και η ποιότητά τους είναι καθοριστική από πολλές απόψεις. Μεταξύ άλλων, επίσης για την υγεία και την ασφάλειά σας.

Ωστόσο, οι πληροφορίες μπορεί επίσης να ενδιαφέρουν οποιονδήποτε άλλο πεινάει για γνώση!

λιπαντικά ψύξης ένα μεγάλο μηχάνημα

Τι είδους ψυκτικά λιπαντικά είναι στην πραγματικότητα?

Όπως ήδη επισημάνθηκε, τα λιπαντικά ψύξης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της επεξεργασίας μετάλλων. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κατασκευαστές τους και άλλα σχετικά θέματα στη διεύθυνση https://kluthe.com/.  Όπως υποδηλώνει το όνομα, έχουν δύο κύριες λειτουργίες και αυτή είναι η λίπανση και η ψύξη. Τα λιπαντικά ψύξης χρησιμοποιούνται επίσης για τη μείωση της φθοράς στα διάφορα μέρη των μεταλλικών μηχανών. Αυτό φυσικά μειώνει την απόσβεσή τους και βελτιώνει την ποιότητα της εργασίας του μηχανήματος. Ορισμένα ειδικά λιπαντικά ψύξης μπορούν επίσης να επιβραδύνουν τη διαδικασία διάβρωσης. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο λιπαντικού για αυτό.

Τα λιπαντικά ψύξης διαλύονται στο νερό ή όχι

Τι τύποι λιπαντικών ψύξης υπάρχουν;?

Υπάρχουν διάφοροι τύποι λιπαντικών ψύξης, όπου χωρίζονται κυρίως σε έλαια (δεν μπορούν να αναμειχθούν με νερό) και υδατοδιαλυτά λιπαντικά ψύξης. Η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει ορυκτέλαια, αλλά υπάρχουν και τα λεγόμενα έλαια με βάση τον εστέρα, καθώς και πολυαλφαολεφίνες και έλαια υδροπυρόλυσης. Υπάρχουν τρεις υποομάδες υδατοδιαλυτών λιπαντικών ψύξης και αυτά είναι πρόσθετα, διαλύματα και γαλακτώματα.

λιπαντικά ψύξης διαφορετικές ιδέες

Τι καθορίζει την ποιότητα των σύγχρονων λιπαντικών ψύξης?

Τα λιπαντικά ψύξης που είναι εύκολα στη χρήση θεωρούνται ιδιαίτερα μοντέρνα και καινοτόμα. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να επιτύχετε την ίδια ποιότητα παραγωγής τόσο σε μικρότερα μηχανήματα όσο και σε μεγαλύτερα συστήματα. Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας συμβαδίζουν με ατομικές συμβουλές. Οι πελάτες σίγουρα δεν πρέπει να κάνουν χωρίς αυτό, επειδή μόνο μια εξατομικευμένη επιλογή εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα (σκεφτείτε, για παράδειγμα, τους διαφορετικούς τύπους λιπαντικών ψύξης από τους οποίους πρέπει να επιλέξετε). Τα καινοτόμα λιπαντικά ψύξης πρέπει να εξακολουθούν να είναι σύμφωνα με τους τελευταίους κανονισμούς σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

εξαιρετική δουλειά με λιπαντικά ψύξης

Καλύτερη ποιότητα όσον αφορά την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων

Πάνω απ ‘όλα, οι ισχύοντες κανονισμοί και κανόνες για την παραγωγή λιπαντικών ψύξης επιτυγχάνουν καλύτερη ποιότητα εργασίας. Για παράδειγμα, δεν πρέπει να έχουν έντονη και δυσάρεστη μυρωδιά. Επιπλέον, αποδίδεται μεγάλη σημασία στη βελτιστοποιημένη συμπεριφορά αποστράγγισης και στις καλύτερες ιδιότητες εξάτμισης. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει επίσης να μπορείτε να τα βγάζετε πέρα ​​με μικρότερες ποσότητες λιπαντικών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με αυτό υποτίθεται ότι παραμένουν ασφαλέστεροι και υγιέστεροι.

βασικές γνώσεις ψυκτικών λιπαντικών

ένα πιθανό είδος λιπαντικού ψύξης