Μένεις σπίτι ακόμα και σε μεγάλη ηλικία; Οι περισσότεροι από εμάς θα το θέλαμε πολύ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας ανελκυστήρας σκάλας είναι ένα αναντικατάστατο βοήθημα εδώ. Αλλά ακόμη και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις περιορισμένης κίνησης, ένα τέτοιο σύστημα προσφέρει την προσβασιμότητα που θέλετε, ακόμη και σε πολυώροφα κτίρια. Ωστόσο, η αγορά ενός νέου ανελκυστήρα σκάλας υψηλής ποιότητας είναι ένα ακριβό θέμα για το οποίο πολύ λίγοι είναι οικονομικά προετοιμασμένοι. Υπάρχει επαρκής εναλλακτική λύση για αυτό; Τα καλά νέα είναι: Πολύ καλά! Πάρτε ένα μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκάλας. Στις παρακάτω γραμμές θα μάθετε περισσότερα σχετικά με το γιατί αξίζει να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο σύστημα και τι πρέπει να γνωρίζετε.

χρησιμοποιημένος ανελκυστήρας σκάλας για ηλικιωμένους

Το μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκάλας: ρίψη προκαταλήψεων!

Η χρησιμοποιημένη τεχνολογία προκαλεί συχνά σημαντική αβεβαιότητα στους καταναλωτές και συχνά πολύ σωστά. Όταν αγοράζετε μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκάλας Βασικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τέτοιες ανησυχίες από έναν αξιόπιστο πάροχο. Γιατί οι ανελκυστήρες σκαλοπατιών δεν είναι συσκευές μικρής διάρκειας, αλλά συστήματα που έχουν σχεδιαστεί για μακροχρόνια χρήση. Επομένως, μπορούν να ελεγχθούν πλήρως και να επισκευαστούν από αρμόδιους τεχνικούς. Μετά από πλήρη ανακαίνιση, ένα μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκαλοπατιών δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερο από ένα νέο. Όλα τα εξαρτήματα που φορούν, όπως μητρικές πλακέτες, μπαταρίες, κύλινδροι επαφής και ακόμη και ταπετσαρίες αντικαθίστανται με νέα και έχουν δοκιμαστεί εκτενώς. Τα χρησιμοποιημένα ανυψωτικά σκάλας υψηλής ποιότητας προσφέρουν βέλτιστη λειτουργικότητα, τέλεια άνεση καθισμάτων και απόλυτη ασφάλεια. Αυτό περιλαμβάνει την κατάλληλη πιστοποίηση και εγγύηση από τον πάροχο.

αγοράστε μεταχειρισμένη συντήρηση ανελκυστήρα σκάλας

Φυσικά περιλαμβάνονται επίσης πλήρης, ατομική προσαρμογή και καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Επιπλέον, όταν αγοράζετε μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκάλας, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να λάβετε κρατική επιδότηση, για παράδειγμα από τις εταιρείες φροντίδας ή ασφάλισης υγείας.

Κύρια πλεονεκτήματα σε σχέση με τα νέα προϊόντα

Λογικά, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα εδώ είναι η τιμή. Αυτό εξαρτάται κυρίως από τη μάρκα, το επιλεγμένο μοντέλο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, τον τύπο της σκάλας και τις δομικές απαιτήσεις. Ακόμα και πολύ συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μπορούν να κάνουν το εξατομικευμένο σύστημα ακόμη πιο ακριβό, όπως η περιστρεφόμενη λειτουργία του καθίσματος ή η επιλογή χειροκίνητης ή αυτόματης λειτουργίας. Ένας ανελκυστήρας σκαλοπατιών για ευθείες σκάλες κοστίζει σχεδόν δύο φορές λιγότερο από έναν για καμπύλες σκάλες. Όσο περισσότερες καμπύλες έχουν οι σκάλες, τόσο πιο ακριβό γίνεται το σύστημα. Οι καλοί ανελκυστήρες σκάλας ξεκινούν συνήθως από περίπου 4.900 ευρώ και οι μεταχειρισμένοι από περίπου 3.090 ευρώ. Με στροφές με στροφές, αυτή η διαφορά τιμής είναι ακόμα πιο αισθητή και μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε μερικές χιλιάδες ευρώ.

Το ζήτημα της βιωσιμότητας διαδραματίζει επίσης έναν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο για πολλούς καταναλωτές όταν πρόκειται για αποφάσεις αγοράς. Αντικαθιστώντας τα φθαρμένα μέρη και ανακυκλώνοντας τα κύρια στοιχεία των χρησιμοποιημένων ανελκυστήρων σκαλοπατιών, εξοικονομούνται σημαντικές πρώτες ύλες και πόροι. Με αυτόν τον τρόπο, το περιβάλλον φροντίζεται μακροπρόθεσμα.

συμβουλές και πληροφορίες ανύψωσης σκάλας

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά?

Πρώτο και κυριότερο είναι όταν αγοράζετε μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκάλας από ιδιωτική αγορά στο eBay & Co δεν συνιστάται. Επομένως, πιθανότατα όχι μόνο αγοράζετε “το γουρούνι σε μπουκιά”, αλλά είστε εντελώς μόνοι σας. Σε αυτή την περίπτωση, δεν κάνετε μόνο χωρίς την έμπειρη εξυπηρέτηση πελατών ενός αξιόπιστου παρόχου, αλλά δεν λαμβάνετε επίσης καμία εγγύηση ή υποστήριξη κατά την εγκατάσταση. Η ίδια η ράγα σκαλοπατιών είτε δεν περιλαμβάνεται είτε δεν ταιριάζει στη συγκεκριμένη σκάλα σας ούτως ή άλλως. Γιατί όλες οι ράγες είναι πάντα φτιαγμένες για μέτρηση.

Όταν αγοράζετε το μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκαλοπατιών σας, βεβαιωθείτε πάντα ότι έχει επαρκή πιστοποίηση CE και πολυετή εγγύηση. Επιλέξτε μόνο κορυφαίες μάρκες επειδή αντιπροσωπεύουν τη βέλτιστη ποιότητα και ανθεκτικότητα. Βεβαιωθείτε επίσης ότι ο προμηθευτής αντικαθιστά μόνο τα φθαρμένα ανταλλακτικά με γνήσια ανταλλακτικά.

Τα ακόλουθα κριτήρια μιλούν επίσης για τη σοβαρότητα ενός παρόχου:

  • δωρεάν συμβουλές και ατομικές προσφορές
  • Μέτρηση και συναντήσεις επί τόπου
  • Δοκιμαστική οδήγηση και στη συνέχεια ενδελεχής έλεγχος
  • έμπειρη, εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών
  • δωρεάν συντήρηση

Συμπέρασμα:

Η αγορά μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας από προμηθευτή υψηλής ποιότητας προστατεύει το περιβάλλον και το πορτοφόλι σας ταυτόχρονα. Παίρνετε ένα προϊόν πρώτης κατηγορίας με επαρκή πιστοποίηση και εγγύηση, το οποίο σας εξασφαλίζει την απαραίτητη άνεση και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων μέσα στους τέσσερις τοίχους σας.

πωλείται μεταχειρισμένος ανελκυστήρας σκάλας

χρησιμοποιημένες πληροφορίες και συμβουλές ανύψωσης σκάλας