Είναι μάλλον λάθος της σύγχρονης εποχής ότι μόνο οι γυναίκες πρέπει να φορούν κοσμήματα. Ακόμη και στην αρχαιότητα, ιδιαίτερα πλούσιοι άνδρες φορούσαν πολλά από αυτά ως σύμβολο του πλούτου και της κοινωνικής τους θέσης. Σήμερα, τα ανδρικά κοσμήματα χρησιμεύουν ως ένα επιπλέον μέσο έκφρασης του ατομικού χαρακτήρα των ανδρών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό όχι μόνο να ακολουθείτε τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, αλλά κυρίως να ακολουθείτε το δικό σας γούστο και το προσωπικό σας στυλ. Ένα από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα σε αυτό το πλαίσιο παραμένει Ανδρικά βραχιόλια. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά από αυτά για να διαλέξετε, όχι μόνο σε πολλά τοπικά καταστήματα μόδας, αλλά και στο διαδίκτυο. Σας αρέσουν επίσης τα μοντέρνα ανδρικά αξεσουάρ; Or μήπως ψάχνετε για ένα κομψό δώρο για την αγαπημένη ή την καλύτερη φίλη σας; Σε όλες τις περιπτώσεις, οι επόμενες γραμμές θα είναι πολύ ενημερωτικές και χρήσιμες για εσάς. Μείνετε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τα ανδρικά βραχιόλια και τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε ή χαρίζετε!

Η άγκυρα ως δημοφιλές μοτίβο στα ανδρικά βραχιόλια

casual σχέδιο με ανδρικά βραχιόλια άγκυρα

Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στα ανδρικά βραχιόλια?

Η αρχή της τάσης είναι προς το παρόν ξανά: Less is more! Ακόμα και με κοσμήματα. Τα αξεσουάρ για άνδρες πρέπει να είναι διακριτικά και μινιμαλιστικά σχεδιασμένα. Τόσο διαχρονικό και κομψό όσο και καινοτόμο και ελκυστικό. Το μέταλλο σε ασήμι και χρυσό επιστρέφει στη μόδα και το ανοξείδωτο ατσάλι, σε συνδυασμό με δέρμα ή ύφασμα, φοριέται τόσο συχνά και με χαρά από πολλούς άνδρες που έχουν επίγνωση της μόδας.

Τα χρώματα είναι μάλλον σιωπηλά και κλασικά και το δέρμα βιώνει την αδιαμφισβήτητη επιστροφή του.

Εκτός από τη μινιμαλιστική εμφάνιση, η σπορ κομψότητα βρίσκεται επίσης στην κορυφή της λίστας. Τα μπουφάν μπόμπερ και τα υπερμεγέθη τοπ είναι ξανά στη μόδα και προτιμούνται από τους νέους και τους νέους στην καρδιά. Όχι μόνο τα λεπτά ανδρικά βραχιόλια ταιριάζουν με αυτό, αλλά και κάπως χοντρά βραχιόλια αλυσίδας ποδηλάτων από ανοξείδωτο ατσάλι και ασήμι. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι πολύ καλό. Αν φοράτε και άλλα κοσμήματα, προσπαθήστε να τα συνδυάσετε με γούστο και να μην υπερφορτώσετε το ντύσιμό σας.

Πρωτότυπη δροσιά με αρρενωπό άγγιγμα

ανδρικό βραχιόλι αλυσίδας ποδηλάτου από μαύρο ατσάλι

Βασιστείτε σε υλικά υψηλής ποιότητας

Είτε ψάχνετε ένα βραχιόλι για τον εαυτό σας είτε θέλετε να κάνετε σε κάποιον ένα κομψό δώρο, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά κατά την αγορά. Ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών είναι σίγουρα στο δέρμα. Αυτό μπορεί είτε να είναι ένα σπαστό ή ένα ανώτερο στρώμα δέρματος ή γιατί όχι ένα δέρμα ολικής αλέσεως. Το κύριο πράγμα είναι καλή ποιότητα, γιατί μόνο αυτό το δέρμα αποδεικνύεται διαχρονικό και ακομπλεξάριστο και δίνει στον χρήστη του ένα απόλυτο αίσθημα ελευθερίας. Επιπλέον, το δέρμα έχει υπέροχο, αυθεντικό άρωμα και γίνεται όλο και πιο όμορφο και άνετο με τη φθορά. Σε wrap εμφάνιση ή πλεκτό, με λεπτές ή κάπως πιο χοντρές ρίγες, τα δερμάτινα βραχιόλια για άντρες είναι απίστευτα κομψά και αρρενωπά ταυτόχρονα.

Δερμάτινο βραχιόλι υψηλής ποιότητας σε κοτσίδα εμφάνιση

δερμάτινα ανδρικά βραχιόλια με ανοξείδωτο ατσάλι και επιγραφή

Τα χειρουργικά βραχιόλια από χάλυβα, επίσης γνωστά ως ατσάλι 316L, έχουν επίσης αυξηθεί εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό το υλικό όχι μόνο φαίνεται μοντέρνο και δροσερό, αλλά βαθμολογείται επίσης με υψηλή αντίσταση και ανθεκτικότητα. Η λάμψη του διατηρείται ιδανικά ακόμη και στο χιόνι, τη βροχή και τον ιδρώτα και όλα τα πιθανά κράματα είναι απλά τέλεια σε αυτό.

Ανδρικό βραχιόλι φανταχτερό από λεπτό δέρμα και χειρουργικό ατσάλι

ανδρικά βραχιόλια από χειρουργικό ατσάλι και δέρμα

Φυσικά υλικά όπως ξύλο και πέτρες είναι φυσικά πολύ κατάλληλα και για ανδρικά βραχιόλια. Τα μαργαριταρένια βραχιόλια ειδικά έγιναν πρόσφατα πολύ δημοφιλή και φοριούνται συχνά από άνδρες. Πάνω απ ‘όλα, ο όνυχας και η λάβα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά την κατασκευή ανδρικών κοσμημάτων, αλλά πολλοί προτιμούν επίσης μυστικιστικά και εθνικά μοτίβα όπως ο Γκανές, ο Βούδας ή το χέρι της Φατίμα.

Πολύ βραχιόλι από καρύδα σε ουδέτερα χρώματα

ανδρικά βραχιόλια φυσικά υλικά χάντρες πέτρες καρύδα

Βραχιόλια με σφιγκτήρες και τύποι κουμπωτών

Κατ ‘αρχήν, οι κλειδαριές είναι πάντα εκεί για να κάνουν το όλο πράγμα ασφαλέστερο και πιο αξιόπιστο. Με τα ανδρικά βραχιόλια, ωστόσο, αυτά μπορούν επίσης να παίξουν έναν επιπλέον εντυπωσιακό ρόλο, γιατί στην πραγματικότητα είναι πολλά από αυτά. Κλείσιμο κόμβου, μετάλλου, πίεσης, μαγνήτη και οπών, για να αναφέρουμε τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα. Τα ανδρικά βραχιόλια σπορ paracord έχουν ακόμη και ένα πλαστικό κλείσιμο από πλαστικό, το οποίο στρογγυλοποιεί ακόμα περισσότερο το κόσμημα.

Εσύ? Γνωρίζετε ήδη ακριβώς τι ψάχνετε?

Η συντακτική ομάδα σας εύχεται πολύ διασκεδαστική σκέψη και επιλογή!

Μαργαριταρένιο βραχιόλι από λάβα με το δικό σας ζώδιο

Ανδρικά βραχιόλια ζωδιακά παρθένα από πέτρες λάβας