Θα μπορούσατε να πείτε ότι οι τάσεις των χρωμάτων ορίζονται σε δύο επίπεδα. Πρώτον, ορισμένα κύρια χρώματα είναι πιο μοντέρνα από άλλα σε ορισμένες εποχές. Για την ερχόμενη περίοδο φθινοπώρου / χειμώνα 2018, οι πράσινοι, κόκκινοι, μπλε, γκρι, κίτρινοι, ροζ και φυσικοί τόνοι είναι ιδιαίτερα σχετικοί. Οι ερευνητές τάσεων αρέσει αυτό από Pantone και επίσης από τις δημιουργικές ομάδες των εβδομάδων μόδας στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη προχωρήστε λίγο παραπέρα. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε τις πιο μοντέρνες αποχρώσεις αυτών των χρωμάτων. Έχουμε ήδη ξεκινήσει μια σειρά άρθρων σχετικά με τις τάσεις των χρωμάτων στο εσωτερικό σχέδιο και ταυτόχρονα θα θέλαμε να αναλύσουμε τα μοντέρνα χρώματα. Τα τρέχοντα χρώματα Pantone για την επερχόμενη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνα δημιουργήθηκαν με βάση τις παρατηρήσεις από τις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο. Θα μπορούσατε σαφώς να το δείτε στις συλλογές μόδας στις πασαρέλες εκεί.

Αριστερή μπλούζα σε Rose Pantone και δεξί παλτό σε ροζ παγώνι

ροζ τριαντάφυλλο trend pantone χρώματα τάσεις μόδας ροζ παγώνι

Ο χαρακτήρας των χρωμάτων της Pantone για τους επόμενους μήνες

Παρατηρούμε ένα μείγμα χρωματικών και κλασικών τάσεων στον κατάλογο Pantone και στις σκηνές. Υπάρχουν μερικές γνωστές αποχρώσεις σε συνδυασμό με πολλές εκπληκτικές. Επιπλέον, κάποιος προσπαθεί να αμφισβητήσει τη διαίρεση των χρωμάτων κατά φύλο.

Τα χρώματα που παραδοσιακά θεωρούνται θηλυκά χρησιμοποιούνται πλέον και στην ανδρική μόδα. Τα χρώματα που δείχνουμε θα μπορούσαν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν για την αντρική μόδα. Ωστόσο, μας αρέσει να εστιάζουμε στα μοντέλα της γυναικείας μόδας.

Χρώματα Pantone Rose Pantone και ροζ παγώνι

μοντέρνα χρώματα για γυναίκες pantone υπέροχα ροζ και ροζ

Η αίσθηση για το δάσος

Στην επισκόπηση των τάσεων του σχεδιασμού, τονίσαμε ότι στους ανθρώπους αρέσει να διαδίδουν την αίσθηση του δάσους στο εσωτερικό. Αυτά περιλαμβάνουν τα χρώματα των μούρων, όπως τα λιλά και τα ροζ. Αυτό ενέπνευσε επίσης τα δύο χρώματα Pantone που φαίνονται παραπάνω, δηλαδή το ροζ παγώνι και το ροζ τριαντάφυλλο.

Βρίσκουμε αυτήν την επιθυμία και στη μόδα, ειδικά στην παλέτα χρωμάτων φθινόπωρο-χειμώνα. Οι επιλεγμένες αποχρώσεις προκαλούν συσχετισμούς με φύλλα, τα οποία συνήθως σχηματίζουν ένα υπέροχο φυσικό χαλί μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου. Ο ρόλος των κλασικών χρωμάτων είναι να έχετε μια βάση για να χρησιμοποιήσετε μία ή περισσότερες από τις φωτεινές αποχρώσεις στο δικό σας ντύσιμο. Είναι πολύ αισθητό ότι τα ουδέτερα χρώματα εισάγονται συχνά μέσω ποικίλων υφών. Για παράδειγμα, τα διαφανή υφάσματα είναι αρκετά αισθητά.

Οι δύο χρωματικές τάσεις πράσινο – που ονομάζεται – πράσινο ελιάς (αριστερά) και Quentzal Green (δεξιά)

δύο πράσινα pantone τάση χρώματα τάσεις της μόδας

Δύο υπέροχες αποχρώσεις του πράσινου

Ας μείνουμε στο θέμα του δάσους με τα δύο υπέροχα πράσινα χρώματα της συλλογής Pantone. Έτσι, στην Pantone έχουμε δύο τύπους πράσινου που θα ήταν πολύ κατάλληλοι για την επερχόμενη παλέτα φθινοπώρου / χειμώνα. Από τη μία το πράσινο της ελιάς και πέρα ​​- το λεγόμενο “Quentzal Green”. Η πρώτη επιλογή είναι αυτονόητη και η δεύτερη είναι μια απόχρωση του πράσινου στην οποία έχει προστεθεί το μπλε. Και οι δύο παραλλαγές φαίνονται βαθιά κομψές. Το “Quentzal Green” είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για φορέματα με ενδιαφέρουσες πιέτες επειδή οι διαφορετικές όψεις αυτής της απόχρωσης δημιουργούν μια πολυεπίπεδη εμφάνιση. Αυτό είναι αρκετά δημοφιλές αυτή τη στιγμή.

Στα αριστερά έχουμε το σκούρο “Κόκκινο αχλάδι” και στα δεξιά – το γεμάτο “Valiant Poppy”

μοντέρνα χρώματα για γυναίκες pantone δύο διαφορετικά κόκκινα

Υπέροχα κόκκινα χρώματα

Το κόκκινο παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο την επόμενη κρύα εποχή. Σύμφωνα με την Pantone, δύο παραλλαγές αυτού θα είναι ιδιαίτερα μοντέρνες. Από τη μία πλευρά, υπάρχει η πολύ τολμηρή παραλλαγή που ονομάζεται “Valiant Poppy”. Or θα μπορούσατε να επιλέξετε την πολύ πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου που ονομάζεται “Red Pear”. Στην παραπάνω εικόνα έχετε τις δύο παραλλαγές!

Μοντέρνα μπλε και κίτρινα χρώματα (επίσης ως συνδυασμός)

μοντέρνα χρώματα για γυναίκες πράσινο μπλε

Τρία προτεινόμενα φωτεινά ζεύγη χρωμάτων Pantone

Μπορούμε λίγο πολύ να περιγράψουμε όλα τα άλλα χρώματα της συλλογής ως φωτεινά και τραβούν τα βλέμματα. Ακόμη και το μπλε “Nebulas Blue” θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε αυτήν την κατηγορία, επειδή έχει μια πολύ ζωντανή εμφάνιση και σίγουρα μπορεί να χρησιμεύσει ως προφορά. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε συνδυασμό με το “Ceylon Yellow”, το οποίο συνιστά ανεπιφύλακτα η Pantone. Ο συνδυασμός των χρωμάτων αργίλου – “Ultraviolet” και σκουριά -πορτοκαλί (“Russet Orange”) είναι παρόμοιος. Το τρίτο φθινοπωρινό δίδυμο χρώματος περιλαμβάνει το “Crocus Petal” (φύλλο κρόκου) και το “Limelight” (ελαφρύ ασβέστη). Φυσικά, οι επιμέρους αποχρώσεις είναι επίσης επίκαιρες και δημοφιλείς από μόνες τους.

Έτσι, σύμφωνα με την Pantone, θα μπορούσατε να συνδυάσετε κομψά μοβ και κίτρινο

υπέροχα ανοιχτά μοβ και κίτρινα χρώματα τάσης για γυναίκες pantone

Perhapsσως θα σας ενδιέφερε περισσότερο ένας συνδυασμός υπεριώδους και σκουριασμένου πορτοκαλί παρά μοντέρνα χρώματα?

μοντέρνα μοβ και πορτοκαλί μοντέρνα χρώματα για γυναίκες pantone

Μια μεγάλη συλλογή ουδέτερων

Υπάρχουν πέντε υπέροχα βασικά χρώματα από την Pantone για την ερχόμενη σεζόν φθινόπωρο / χειμώνα. Είδατε πολλά από τα κλασικά χρώματα στην πασαρέλα. Το αγαπημένο μας είναι το σκούρο μπλε χρώμα που ακούει στο όνομα Sargasso Sea. Για όσους αγαπούν το καφέ υπάρχει η υπέροχη σκιά Meerkat. Μείνετε ασυμβίβαστα κλασικοί με το γκρι του τύπου “Quiet Grey” ή απαλό και απαλό με το “Almond Buff” – ένα όμορφο χρώμα καμήλας.

Εδώ είναι μερικά ουδέτερα χρώματα Pantone που είναι ιδιαίτερα μοντέρνα!

μοντέρνα χρώματα για γυναίκες pantone υπέροχα βασικά χρώματα

Συνδυασμοί με ανοιχτό μοβ και κίτρινο χρώμα

κρόκος φύση παντόν τάση χρώματα τάσεις της μόδας ελαφρύτερη κόλλα

Το μπλε και το πράσινο ως χρώματα τάσης στη γυναικεία μόδα για τη σεζόν φθινόπωρο / χειμώνα 2018-2019

νεφέλες μπλε τάσεις της μόδας κίτρινο κέυλον

Αυτοί οι συνδυασμοί χρωμάτων θυμίζουν το φθινοπωρινό δάσος?

ultra violet trend pantone χρώματα τάσεις της μόδας russet πορτοκαλί

Εδώ είναι δύο πολύ θηλυκά σύνολα σε μοντέρνα κόκκινα χρώματα

γενναία παπαρούνα pantone τάση χρώματα τάσεις μόδας κόκκινο αχλάδι

Μοντέρνα καφέ και πράσινα στην πασαρέλα και στο δρόμο!

ελιά πράσινο τάση χρώματα τάσεις μόδας Quetzal πράσινο