Η ευελιξία και η μείωση του επιπέδου της τυπικότητας σε σχέση με πριν είναι δύο σημαντικοί όροι που είναι πολύ παρόντες στις τάσεις του γάμου 2020. Τα νυφικά το δείχνουν πολύ καλά! Η ποικιλία επιτυγχάνεται με τρεις κύριους τρόπους. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν όλο και περισσότερα μοντέλα φορέματος που μπορούν να φορεθούν στην καθημερινή ζωή έξω από τη γιορτή του γάμου. Συλλογές όπως αυτή της Βικτόρια Μπέκαμ δείχνουν αυτήν την τάση ιδιαίτερα καλά. Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι σας αρέσει να έχετε δύο νυφικά διαθέσιμα. Το ένα είναι ντυμένο για το επίσημο και το άλλο για το ανεπίσημο μέρος της γιορτής, κατά τη διάρκεια του οποίου το άγριο γλέντι και ο χορός είναι η σειρά της ημέρας. Μετά από όλα, οι σχεδιαστές βασίζονται όλο και περισσότερο σε μετατρέψιμα ρούχα. Η εστίασή μας σε αυτό το άρθρο είναι σε αυτήν την τελευταία πτυχή!

Η Ματίλντα Μπράουν προτιμά να κάνει πάρτι ημιεπίσημα!

Νυφικά ιδέες τάσεις γαμήλιων πάρτι

Η Matilda Brown δίνει την τολμηρή ιδέα για νυφικά σε δύο μέρη

Η Brown παντρεύτηκε τον σύντροφό της Scott Gooding το Σάββατο πριν. Αυτή ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες ειδήσεις από τον κόσμο των διασημοτήτων. Η Ματίλντα είναι 32 ετών και είναι κόρη του ηθοποιού Μπράιαν Μπράουν και της ηθοποιού Ρέιτσελ Γουόρντ. Η τελετή ήταν vintage και είχε επίσης κάποια αγροτική αίσθηση.

Οι διατυπώσεις περιορίστηκαν όσο το δυνατόν περισσότερο. Προφανώς είχαν ψάξει για το χρυσό μέσο και το χτύπησαν, στο οποίο αισθάνεται κανείς ελεύθερος, αλλά ταυτόχρονα διατηρείται ο πανηγυρικός χαρακτήρας. Το νυφικό ήταν μια από τις μεγάλες προκλήσεις στην παράδοση. Δεν ήταν κάτι τέτοιο με την πραγματική έννοια της λέξης. Μάλλον, η Ματίλντα Μπράουν είχε ένα στράπλες τοπ και μια μακριά φούστα. Έδωσε ένα καλό παράδειγμα για άλλες νύφες: Τα μοντέρνα νυφικά μας δίνουν την ελευθερία να νιώθουμε άνετα και ελεύθερα.

Η Matilda Brown έδειξε ότι το νυφικό μπορεί να ερμηνευτεί πολύ ελεύθερα!

Ιδέες για νυφικά για γάμους διασημοτήτων

Μεταμορφώσιμα νυφικά από την Trish Peng

Ένα άλλο σπουδαίο νέο από τον κόσμο της μόδας νυφικών διαδόθηκε γρήγορα την τελευταία εβδομάδα. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής από τη Νέα Ζηλανδία Trish Peng εισήγαγε μια απόλυτη καινοτομία. Έχει σχεδιάσει νυφικά που μπορούν να μεταμορφωθούν. Μπορείτε λοιπόν να έχετε δύο φορέματα για τη γιορτή σας ακόμα κι αν αγοράζετε μόνο ένα. Από τη μία πλευρά, τα έντεκα μοντέλα είναι εντελώς λευκά. Η άλλη πλευρά, από την άλλη, είναι ανοιχτό ροζ και καλυμμένη με λεπτή δαντέλα. Ο μετασχηματισμός λειτουργεί με τη βοήθεια ενός φερμουάρ. Η ιδέα πίσω από αυτό; Ποια νύφη δεν το ξέρει αυτό: Δεν μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο φορέματα που σου αρέσουν εξίσου; Τώρα μπορείτε να τα έχετε και τα δύο σε ένα! Θα παίρνατε ακόμα ένα βραδινό φόρεμα μαζί του?

Η γιορτή και τα ρούχα ταιριάζουν απόλυτα με τις σύγχρονες τάσεις!

Ιδέες γαμήλιων φορεμάτων τελετή γαμήλια δεξίωση

Η Ματίλντα Μπράουν έλαμπε! Πρέπει να ένιωθε ελεύθερη και ευτυχισμένη!

Νυφικά έμπνευση Matilda Brown

Οι γονείς της Ματίλντα

γονείς Ματίλντα Μπράουν

Η Trish Peng δημιούργησε μετατρέψιμα νυφικά

Ιδέες νυφικού για πολυτελή γαμήλια δεξίωση

Εδώ είναι μερικά από τα υπέροχα μοντέλα …

Ιδέες για νυφικά - μοντέλα από τους ώμους

Γαμήλιες ιδέες για γαμήλιες τάσεις για γυναίκες

Η μία πλευρά είναι λευκή και η άλλη – ανοιχτό ροζ, μερικές φορές με δαντέλα

υπέροχη ιδέα για τον Daman - ιδέες για νυφικά

Ο μετασχηματισμός λειτουργεί με φερμουάρ

ιδέες για λευκά φορέματα ιδέες για νυφικά