ιδέες σχεδιασμού σαλονιού μοντέρνες εικόνες λαμπτήρες

Εξαιρετικές ιδέες και μέθοδοι εσωτερικής διακόσμησης για περισσότερο χρώμα και άνεση στο σπίτι

Μόλις φτάσει η άνοιξη, μερικοί άνθρωποι βρίσκονται αμέσως στον κήπο. Νιώθω διαφορετικά. Αμέσως νιώθω την ανάγκη να αναδιαμορφωθώ. Είχα πολλά τα τελευταία χρόνια Εσωτερική διακόσμηση Αναπτύχθηκαν μέθοδοι με τις οποίες έδωσα στο σπίτι μου έναν υπέροχο χαρακτήρα χωρίς να ξοδέψω χρήματα.

Δώστε αγάπη στο σπίτι σας

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού κεριά διακόσμησης σαλονιού

 1. Ενεργοποιήστε τα κεριά

Αυτά δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα όπως τίποτα άλλο. Ενεργοποιήστε τα μόλις χρειαστεί λίγη βοήθεια για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Τοποθετήστε τα στην είσοδο, στο τραπεζάκι του καφέ ή στο τζάκι ή τοποθετήστε μερικά κωνικά φώτα ή φώτα τσαγιού στο τραπέζι φαγητού.

 1. Σχεδιάστε όμορφα το τραπεζάκι σας

Μια εποχή βιβλίων, δίσκου ή καλαθιού και βάζο με λουλούδια είναι το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε το τραπέζι του καφέ να φαίνεται κομψό και μαζεμένο.

Η διακόσμηση DIY δεν είναι δύσκολη υπόθεση

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού βάζο με φυτά

 1. Βγάλτε τα κεριά και κόψτε κάτι, το οποίο στη συνέχεια βάζετε στο νερό.

Γίνετε πραγματικά δημιουργικοί με αυτό! Ακόμα και σπόροι ή μερικά πράσινα φύλλα από την κορυφή ενός δέντρου στην πίσω αυλή μπορεί να φαίνονται όμορφα.

 1. Χρησιμοποιήστε το χρώμα που περίσσεψε σε μικρά αντικείμενα

Λίγο χρώμα που περισσεύει είναι το μόνο που χρειάζεται για να βάψετε ξανά έναν καθρέφτη και ένα σύνολο αξεσουάρ. Για παράδειγμα, γιατί να μην βάψετε τα πόδια των καρεκλών ή του τραπεζιού?

Αναδείξτε την όμορφη πορσελάνη της Κίνας

ντεκό ιδέες κρεβατοκάμαρα πορσελάνη μπαστούνι

 1. Βάλε τα δυνατά σου

Μην περιμένετε μια ειδική ευκαιρία για να επιδείξετε τα καλά ποτήρια της Κίνας και της κομψότητας. Βελτιώστε την καθημερινότητά σας κάνοντας το καλύτερο από τον εαυτό σας. Γιατί χρειάζεστε αυτά τα αντικείμενα όταν είναι τοποθετημένα κάπου στο σπίτι όλη την ώρα.

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού με φωτογραφίες στο πλαίσιο

εσωτερική διακόσμηση σαλόνι εικόνες σχεδιασμού τοίχων

 1. Βάλτε εικόνες σε πλαίσια

Βρείτε έναν εύκολο τρόπο για να ανανεώσετε την εμφάνιση κάνοντας φωτογραφίες ή έργα τέχνης στον τοίχο. Χρησιμοποιήστε παλιές ασπρόμαυρες οικογενειακές εικόνες, εικόνες από το τελευταίο σας ταξίδι ή κάτι εντελώς διαφορετικό, όπως καρτ ποστάλ.

Φρέσκες ιδέες επίπλωσης στο σαλόνι

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σύγχρονη διακόσμηση σαλονιού

 1. Πετάξτε κάτι

Μερικές φορές ο καθαρισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε κάτι εκπληκτικό από το σπίτι σας. Επιλέξτε 10 αντικείμενα που δεν σας αρέσουν πια και δώστε τα ή πουλήστε τα για να ελευθερώσετε χώρο στο δωμάτιο.

Εκλεκτικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού

εκλεκτικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σαλόνι

 1. Καθαρίστε γρήγορα

Ένα καθαρό σπίτι αισθάνεται φρέσκο, φιλόξενο και γεμάτο αγάπη! Ρυθμίστε το ξυπνητήρι για 10, 15 ή 20 λεπτά και ξεκινήστε. Εάν δεν έχετε ακόμη τελειώσει όταν χτυπάει το ξυπνητήρι, ρυθμίστε το ξανά.

Ράφια βιβλίων στην τραπεζαρία

ιδέες τέχνης εσωτερικού σχεδιασμού βιβλιοθήκη τραπεζαρία

 1. Περισσότερα έπιπλα γύρω σας

Μετακινήστε τα ράφια σας στην τραπεζαρία (ή στο τραπέζι σας στο σαλόνι) για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα λογιστικής. Ακόμα και μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Αλλάξτε τις θέσεις των καρεκλών, των τραπεζιών και των αξεσουάρ. Μετακινήστε τα σε διαφορετικά σημεία στο δωμάτιο και γύρω από το σπίτι.

Κρατήστε τις εικόνες σε ένα μπολ

εσωτερικές ιδέες αξιοπρεπείς ιδέες φωτογραφίες στο σκεύος της κουζίνας

 1. Συλλέξτε τις εικόνες σε άλμπουμ

Το να βλέπεις παλιές εικόνες είναι διασκεδαστικό, αλλά είναι εύκολο να ξεχαστούν μόλις τις βάλουμε σε ένα κουτί. Προσπαθήστε να συλλέξετε πολλές εικόνες σε ένα μπολ, σε ένα δίσκο ή σε ένα δοχείο για κέικ όπως αυτό.

 1. Χρησιμοποιήστε το δοχείο κουζίνας ως κομψό διοργανωτή

Μπορείτε να φτιάξετε εξαιρετικά δημιουργικά δοχεία κουζίνας από πιάτα και κουτάκια κουζίνας, μπολ και μπολ τσαγιού, πιάτα επιδόρπιο και πιατέλες σερβιρίσματος. Μπορείτε να βάλετε λουλούδια και να οργανώσετε έγγραφα γραφείου.

Οργανωθείτε καλύτερα

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού κουζίνας

 1. Αναδιοργανώστε τον χώρο εργασίας σας

Τα ράφια γεμίζουν τόσο γρήγορα. Δόξα τω Θεώ δεν χρειάζεστε τόσο πολύ χρόνο για να επαναφέρετε τα πάντα σε τέλεια τάξη. Καθαρίστε ό, τι υπάρχει εκεί. Αφαιρέστε ό, τι είναι περιττό και αφήστε μόνο ό, τι χρησιμοποιείτε καθημερινά. Βρείτε μερικές ωραίες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού με αντικείμενα που μπορείτε να εμφανίσετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας δίσκος τεσσάρων θαλασσών ακουμπισμένος στον τοίχο ή μια κανάτα γεμάτη λουλούδια.

Ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού με χαλιά στην κουζίνα

παραδοσιακές ιδέες διακόσμησης επίπλων ξύλου κουζίνας λουλούδια

 1. Δοκιμάστε την επίδραση των χαλιών σε μερικά διαφορετικά δωμάτια

Γιατί να μην φέρετε το χαλί από την τραπεζαρία στην κουζίνα ή να δοκιμάσετε πώς φαίνεται το χαλί από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο?

Perhapsσως σας αρέσει τόσο πολύ το αποτέλεσμα που αποφασίζετε υπέρ μόνιμης ανταλλαγής. Αν όχι, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε τα πάντα στην παλιά του θέση.

 1. Προσκαλέστε τους φίλους σας στο σπίτι

Η ψυχαγωγία των φίλων σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια καλύτερη διάθεση σε αυτό. Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα δεν φαίνονται τέλεια. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα είναι πολύ πιο σημαντική.

Οργανώστε τα βιβλία κατά χρώμα

βιβλία βιβλιοθήκη λευκό εσωτερικό σχεδιασμό

 1. Οργανώστε τα βιβλία σας

Παραδέξου το, μπήκες στον πειρασμό να οργανώσεις βιβλία ανά χρώμα. Γιατί να μην το δοκιμάσετε; Δεν χρειάζεται να είναι ένα πλήρες ράφι. Ξεκινήστε με μερικά βιβλία και δείτε πώς θα είναι αυτό.

Διακοσμήστε με όμορφες κουβέρτες

υπέροχες εικόνες σχεδιασμού τοίχων στην επίπλωση του πλαισίου

 1. Αλλάξτε την εμφάνιση μιας καρέκλας ή καναπέ με μια κουβέρτα.

Θέλετε μια γρήγορη αλλαγή; Δοκιμάστε μια ωραία κουβέρτα ή άλλο ύφασμα που είναι τυλιγμένο σφιχτά γύρω από τα μαξιλάρια του καναπέ. Μπορείτε επίσης να διπλώσετε την κουβέρτα και να την αφήσετε να πέσει πάνω από το κάθισμα και το πίσω μέρος του καναπέ.

DIY ρίξτε μαξιλάρια από παλιά υλικά

φτιάξτε μόνοι σας όμορφα διακοσμητικά μαξιλάρια

 1. Χρησιμοποιήστε παλιά υλικά για να φτιάξετε νέα μαξιλάρια

Σκεφτείτε παλιά λινάτσα, πουλόβερ, υφάσματα που έχουν απομείνει από παλιά έργα ή ακόμα και μπλε τζιν. Εξετάστε τυχόν υλικά που μπορούν να συνδεθούν με μαξιλάρια με οποιονδήποτε τρόπο. Βρείτε μια ωραία κουβέρτα ή σετ κλινοσκεπασμάτων που έχει καταστραφεί με κάποιο τρόπο ή έχει λεκέ. Ανακαλύψτε αυτά τα πράγματα μετατρέποντάς τα σε κάτι εντελώς νέο.

Το τζάκι δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα ανάγνωσης

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ζεστή διακόσμηση σαλονιού

 1. Καθίστε σε ένα άνετο σημείο και διαβάστε

Το σπίτι σας είναι ο παράδεισος σας. Φροντίστε λοιπόν να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να χαλαρώσετε και να διαβάσετε. Καθίστε σε μια άνετη καρέκλα και μπείτε στον κόσμο των όμορφων βιβλίων. Μην σηκώνετε το τηλέφωνο για λίγο.

Αλλάξτε την εσωτερική ατμόσφαιρα με έπιπλα εξωτερικού χώρου

εκλεκτικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού διαδρόμου έπιπλα εξωτερικού χώρου

 1. Δοκιμάστε πώς φαίνονται τα έπιπλα εξωτερικού χώρου και αντίστροφα

Μια καλυμμένη βεράντα όταν ο καιρός είναι καλός παρέχει την τέλεια προστασία για ορισμένους τύπους επίπλων σε εσωτερικούς χώρους. Όλα όσα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, μασίφ ξύλο, μπαστούνι ή πλεξούδα έχουν μεγάλη αντοχή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που η αλλαγή είναι προσωρινή. Στην πραγματικότητα, κάθε είδους έπιπλα εξωτερικού χώρου μπορεί να αλλάξει την εσωτερική σας ατμόσφαιρα.

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης στο φωτεινό σαλόνι

σύγχρονες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού σαλόνι τζάκι κουνιστή καρέκλα

 1. Ενεργοποιήστε την αγαπημένη σας μουσική

Ενεργοποιήστε την αγαπημένη σας μουσική. Σκεφτείτε πώς μερικά από τα αγαπημένα σας καταστήματα χρησιμοποιούν τη μουσική για να κρατήσουν τους πελάτες τους ευχαριστημένους. Συγκεντρώστε την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής και ενεργοποιήστε τη μουσική.

Φρέσκα λουλούδια στο υπνοδωμάτιο

εσωτερική κρεβατοκάμαρα βάζο κομοδίνο