Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών! Και έτσι ξεκινούν πάλι οι ζεστοί μήνες, όταν κάθεσαι στη βεράντα, στο μπαλκόνι ή στον κήπο είναι διασκεδαστικό μέχρι αργά το βράδυ. Με την ευκαιρία, μπορείτε ήδη να επηρεάσετε την αντίστοιχη αίσθηση και άνεση με την επιλογή των επίπλων. Επιπλέον, είναι δυνατή μια διακόσμηση για όλες τις πιθανές περιπτώσεις – προσκαλέστε τους φίλους σας σε ένα καλοκαιρινό πάρτι.

ιδέες διακόσμησης λευκό ατσάλινο φράχτη φυτά μονοπάτι κήπου

Τα σωστά έπιπλα για τη βεράντα

Κάθε ανοιχτός χώρος στον κήπο και γύρω από το σπίτι είναι ιδανικός για τον προγραμματισμό μιας θέσης. Είτε πρόκειται για το γκαζόν, τη βεράντα ή το μπαλκόνι είναι μάλλον άσχετο. Είναι πάντα σκόπιμο να επιλέξετε έπιπλα που είναι σε μεγάλο βαθμό φυσικά. Το ξύλο, το μπαστούνι και ακόμη και η πέτρα επιτρέπουν την ρουστίκ επίπλωση που μπορεί να ενσωματωθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον. Όταν παίρνετε μια απόφαση, είναι φυσικά σημαντικό αυτά να μην φαίνονται όμορφα από μόνα τους – δώστε προσοχή στην καιρική αντίσταση. Ακόμη και με επίμονη βροχή ή υψηλή υγρασία, το υλικό δεν πρέπει να είναι επιρρεπές σε ελαττώματα. Το ξύλο θα πρέπει επίσης να προέρχεται από βιώσιμες πηγές. Επομένως, ζητήστε συμβουλές πριν από την αγορά. Γιατί δεν μπορούν κάθε έπιπλο να συνδυαστούν αργότερα με τον κήπο σας. Οι φράκτες, οι πέτρινοι τοίχοι και τα παρόμοια στοιχεία πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη.

ιδέες επίπλωσης ιδέες σχεδιασμού κήπου επίπλων κήπου

ιδέες διακόσμησης ρουστίκ πάγκος κήπου λουλούδια φυτά κήπου

Η καλοκαιρινή διακόσμηση για έξω

Τα έπιπλα στη βεράντα και το μπαλκόνι φαίνονται πάντα ιδιαίτερα κομψά αν τα αρωματίσετε λίγο ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεση. Θαλασσογραφίες, η ρομαντική καλοκαιρινή διάθεση ή ένα αγροτικό στιλ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θέμα διακόσμησης. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι δεν χρειάζεται πάντα να αναδιαμορφώνετε ολόκληρο τον κήπο, αλλά μπορείτε να κάνετε μια απλή – αλλά αποτελεσματική – αλλαγή χάρη στη βοήθεια μικρών τιμονιών, σερβιετών και ομπρελών. Μην αποφεύγετε τη χρήση χρωμάτων: Τα έπιπλα κήπου από πλαστικό και ξύλο ιδιαίτερα θα ανέχονται μερικά από τα πολύχρωμα στοιχεία γύρω σας ως αρμονικό αντίστοιχο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στον φωτισμό: χρησιμοποιήστε εναλλάξιμα ηλιακά φώτα. Αυτά φωτίζουν τη βεράντα σας σε πολύ απαλή φωτεινότητα χωρίς να είναι ενοχλητική.

έπιπλα ιδέες μικρά μπαλκόνια χρώματα μοτίβο φυτά

Επίσης κομψά επιπλωμένο στο εσωτερικό

Είναι φυσικά σημαντικό σε ένα ευχάριστο πάρτι, η καλοκαιρινή διακόσμηση για τον κήπο να επιλέξει κατάλληλα. Στα ηλεκτρονικά καταστήματα επίπλων υπάρχουν πολλές εμπνευσμένες ιδέες για ένα κατάλληλο στυλ για την περιοχή της βεράντας και την είσοδο στο σπίτι. Μπορείτε εύκολα να το επιτύχετε διακοσμώντας τις περιοχές που αναφέρονται ακανόνιστα με μικρές φιγούρες από πέτρα, πηλό ή τερακότα. Επειδή είναι οπτικά κοντά στη φύση και έτσι συνήθως δημιουργούν μια ρέουσα – έστω και μερικές φορές μόνο ασυνείδητα αντιληπτή – μετάβαση μεταξύ του κήπου και του διαμερίσματος. Ομοίως, το στυλ όσον αφορά τα χρώματα και τα σχήματα που χρησιμοποιήθηκε ήδη στον υπαίθριο χώρο πρέπει να διατηρηθεί στους χώρους. Τα διακοσμητικά στολίδια της μεσογειακής, αγροτικής ή ρομαντικής διάθεσης επιλέγονται πάντα έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο έξω όσο και μέσα. Επομένως, τα στοιχεία πρέπει να ελέγχονται εκ των προτέρων για την καταλληλότητά τους σε φωτιζόμενα δωμάτια καθώς και για τη φωτιζόμενη βεράντα.

επίπλωση ιδεών ιδέες διακόσμησης τερακότα φυτά κήπου κήπου

Κάθε καλοκαιρινό πάρτι είναι μια επιτυχία

Προχωρώντας, φυσικά, δεν αρκεί μόνο να δώσουμε μεγάλη σημασία στη διακόσμηση. Ένα υπέροχο καλοκαιρινό πάρτι, από την άλλη πλευρά, απαιτεί επίσης από εσάς να επιλέξετε φαγητό και ποτά, μουσική και πιθανώς παιχνίδια και στοιχεία ψυχαγωγίας που ταιριάζουν άψογα στο επιλεγμένο θέμα. Στην ιδανική περίπτωση, ως οικοδεσπότης, εσείς και οι καλεσμένοι σας είστε ήδη ντυμένοι για το θέμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μετατρέψετε τον δυσδιάκριτο κήπο σε έναν ειδυλλιακό παράδεισο διακοπών. Αποφύγετε τα ανεπιθύμητα διαλείμματα στυλ. Είναι ζωτικής σημασίας να δοθεί όσο το δυνατόν περισσότερος χρόνος και υπομονή κατά το σχεδιασμό και την εκτέλεση όλων των απαραίτητων βημάτων. Ένα επιτυχημένο πάρτι εξαρτάται πάντα από μικρές λεπτομέρειες και τον συντονισμό των επιμέρους συστατικών μεταξύ τους. Προσεγγίστε λοιπόν το έργο με χαρά και κίνητρο – το αποτέλεσμα θα είναι η ανταμοιβή σας.

ιδέες επίπλωσης έπιπλα κήπου μεταλλικά στρογγυλά τραπέζια κήπου χαλαρώστε