Ως δημιουργικοί και ευφάνταστοι κάτοικοι, μας ζητείται να σηκώσουμε τα μανίκια και να ξεκινήσουμε για να μπορέσουμε να δώσουμε σε κάθε δωμάτιο και διαμέρισμα τη δική του προσωπική πινελιά. Με πολλά διακοσμητικά αντικείμενα, πολλά διαφορετικά αξεσουάρ και Co., μπορείτε να δημιουργήσετε μια κομψή ατμόσφαιρα και ένα ζεστό και σπιτικό σπίτι.

Ωστόσο, το παιχνίδι των χρωμάτων είναι πολύ σημαντικό στον εσωτερικό σχεδιασμό και τον σχεδιασμό των τεσσάρων τοίχων. Επειδή με τη βοήθεια διαφορετικών συνδυασμών χρωμάτων που μπορούν να συντονιστούν λεπτομερώς σε όλα τα δωμάτια, κάθε σπίτι λάμπει με έναν πολύ ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για επιλογή υφασμάτων για μαξιλάρια, κουρτίνες, καλύμματα καναπέδων και μαξιλάρια καρέκλας και πολλά άλλα. Το σημαντικό είναι η αρμονία που μπορεί να δημιουργηθεί με τη σωστή επιλογή υφασμάτων και μόνο αυτή η ομοιόμορφη, συντονισμένη οπτική εικόνα δίνει σε κάθε σπίτι την τελευταία πινελιά.

σαλόνι επίπλωση hygge με διακοσμητικά υφάσματα

Ζεστά υφάσματα για το χειμώνα

Όσοι θέλουν να νιώσουν πραγματικά άνετα στον καναπέ αναζητούν ζεστασιά και ασφάλεια. Ειδικά τους κρύους μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα. Στους ανθρώπους αρέσει να αγκαλιάζονται και να κουλουριάζονται σε μια ζεστή, ζεστή κουβέρτα με ένα ποτήρι ζεστό τσάι ή καφέ, ένα καλό βιβλίο ή την αγαπημένη σειρά. Και εδώ θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις ιδιότητες του αντίστοιχου υφάσματος όταν σχεδιάζετε να δημιουργήσετε μόνοι σας μια κουβέρτα. Επειδή οι θερμαντικές ιδιότητες είναι φυσικά ιδιαίτερα απαιτητικές και προτιμώμενες. Το νέο μαλλί και το βαμβάκι ζεσταίνονται αρκετά καλά, αλλά έχουν το μειονέκτημα ότι δεν είναι πάντα πραγματικά μαλακά και μαλακά. Το fleece, για παράδειγμα, είναι πολύ πιο άνετο στο δέρμα. Και εδώ μπορείτε να πάτε ήσυχα χωρίς δισταγμό Fleece ύφασμα για ζεστά μαξιλάρια και κουβέρτες Να πέσει πίσω.

Επειδή είναι γνωστό ότι το fleece έχει αυτή την ειδική ικανότητα να επιτυγχάνει μια εξαιρετικά θερμαντική λειτουργία κατά την επαφή. Παρεμπιπτόντως, τα μαξιλάρια μπορούν να κοπούν αρκετά εύκολα από fleece. Το ίδιο το ύφασμα μπορεί να διαχωριστεί εύκολα και να ξανασυναρμολογηθεί. Οι ραφές μπορούν αργότερα να κρυφτούν στο τσίμπημα των μαξιλαριών και ως εκ τούτου είναι σχετικά μικρές και όχι πολύ μαζικές και παχιές. Το ράψιμο με φερμουάρ είναι εύκολο με το fleece και το πλύσιμο των μαξιλαροθηκών είναι εύκολο με απλά προγράμματα περιποίησης. Και οι fleece κουβέρτες είναι πραγματικά εύκολο να γίνουν και έρχονται σε όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς και μεγέθη ή σχήματα.

επιπλώστε υπνοδωμάτια με διακοσμητικά υφάσματα

Λάμψτε με διακοσμητικά υφάσματα

Όποιος δηλώνει διακοσμητής σπιτιού και σχεδιαστής εσωτερικών χώρων θα πρέπει να ενημερώνεται πολύ εκ των προτέρων για τις ιδιότητες του υλικού και τη χρηστικότητα. Δεν έχει κάθε ύφασμα τις ίδιες ιδιότητες και αντέχει γενναία κάτω από βαριά χρήση, όπως μαξιλάρια καρέκλας και καλύμματα καναπέδων. Τα διακοσμητικά υφάσματα όλων των ειδών μπορούν, ωστόσο, να γεμίσουν κάθε δωμάτιο με λάμψη και αίσθηση ευεξίας και η αναβάθμιση οποιουδήποτε δωματίου μπορεί να επιτευχθεί απλά με την εισαγωγή και επεξεργασία διακοσμητικών υφασμάτων. Τα διακοσμητικά και μοναδικά υφάσματα, από τα οποία μπορεί κανείς να ξαναπέσει και να επιλέξει στις μέρες μας, βρίσκονται σε ολόκληρο το σαλόνι, από το διάδρομο, στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα, στο σαλόνι και στο παιδικό δωμάτιο.

Ως καναπέ, ως τραπεζομάντιλο στην τραπεζαρία, τα ασορτί καλύμματα καρέκλας ή μαξιλάρια. Or ως διακοσμητική κουρτίνα στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι. Τα μοτίβα και τα χρώματα των μεμονωμένων διακοσμητικών υφασμάτων καθορίζουν το συνολικό αποτέλεσμα της διακόσμησης μέσα από αυτά. Και όσο πιο συνεκτική και συντονισμένη είναι όλη η ατμόσφαιρα, τόσο καλύτερη είναι η συνολική συσκευασία.

fleece στρώμα κρεβατιού ζεστό

Παίζοντας με τα χρώματα

"Είναι τέχνη;?" Η παρακολούθηση αυτής της ερώτησης από ορισμένους επισκέπτες και επισκέπτες όταν έχετε αφήσει τη φαντασία σας ελεύθερη όταν η επίπλωση του διαμερίσματός σας είναι εντελώς περιττή. Επειδή εκείνοι που γεμίζουν πλούσια την κατοικία τους με διακοσμητικά υφάσματα και συνθέτουν την πλήρη γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων, δημιουργούν στην πραγματικότητα ένα είδος τέχνης στο σπίτι τους. Εξάλλου, έχετε ήδη ασχοληθεί με την επερχόμενη επίπλωση και εξοπλισμό και έχετε φέρει τη μία ή την άλλη σκέψη για το πώς θα πρέπει να φαίνεται το όλο πράγμα στο τέλος.

υπέροχες ιδέες επίπλωσης με διακοσμητικά υφάσματα

Το παιχνίδι με τα χρώματα δεν είναι κατακριτέο και διεγείρει τις αισθήσεις. Φιλικά, φωτεινά και έντονα χρώματα υποδηλώνουν ένα είδος ζωντάνιας και ζωντάνιας στον θεατή και απελευθερώνουν τον ανοιξιάτικο πυρετό. Επειδή χρώματα όπως το ανοιχτό, το πράσινο του λάιμ, το έντονο κίτρινο ή ακόμα και το έντονο κόκκινο εξασφαλίζουν μια καλή διάθεση. Ένα παιχνίδι χρωμάτων που συγχωνεύονται μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα πλεονεκτικό όταν σχεδιάζετε καναπέδες και κουρτίνες. Επειδή κάθε δωμάτιο μπορεί να είναι τόσο πολύχρωμο και ίσως να φαίνεται μπερδεμένο όταν τελειώσετε τα χρώματα στις κουρτίνες και τα κασκόλ μπροστά από τα παράθυρα με αυτά των μαξιλαριών στον καναπέ ή το ίδιο το καπάκι. Το κοινό νήμα της ομοιομορφίας δίνεται μερικές φορές παρά την ποικιλία των χρωμάτων και είναι προφανές σε κάθε θεατή.

     Διακοσμήστε το σαλόνι με διακοσμητικά υφάσματα