Χάρη στη συμμετοχή της στις παραγωγές “The Lion King” και “Homecoming”, η Beyonce θα μπορούσε να κερδίσει πολλά βραβεία κύρους μέσα σε 5 μήνες. Είναι πιθανό να λάβει βραβεία και για τα Grammy, για τα Emmys και για τα Oskars στις επόμενες εκδόσεις αυτών των βραβείων.

Η Μπιγιονσέ θα μπορούσε να κερδίσει κάποια βραβεία για την «επιστροφή στο σπίτι»

η Έμμυ εμφανίζεται μοβ

Η προοπτική ενός ουράνιου τόξου βραβείων για την Beyonce

Πολλοί κριτικοί λένε ότι δεν χρειάζεται πραγματικά αυτά τα βραβεία επειδή η εικόνα της ως βασίλισσας της ποπ κουλτούρας έχει ήδη εδραιωθεί. Ωστόσο, αυτό θα ήταν φυσικά ένα μεγάλο και μοναδικό βραβείο που θα παρακινούσε άλλες γυναίκες στη μουσική, τον κινηματογράφο και την τέχνη να έχουν περισσότερη πίστη στις δικές τους δυνάμεις.

Η Beyonce έχει ήδη κερδίσει 23 βραβεία Grammy. Υπάρχει μόνο μία γυναίκα με περισσότερα βραβεία από αυτήν και αυτή είναι η Άλισον Κράους. Αλλά η Beyonce θα μπορούσε να γίνει ηγέτης αυτής της κατάταξης το 2020. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε επίσης να κερδίσει βραβεία Όσκαρ και Έμμυ μεταξύ Σεπτεμβρίου και Φεβρουαρίου. Συνολικά 5 νέα έπαθλα θα μπορούσαν να πάνε στον λογαριασμό σας.

Πρόκειται για έναν από τους διάσημους τραγουδιστές με τα περισσότερα βραβεία

homecoming performce beyonce

Σε τι θα μπορούσε να κερδίσει η Beyonce βραβείο Emmy;?

Πρώτον, η Beyonce θα μπορούσε να κερδίσει ένα βραβείο για τη συγγραφή, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή στο Homecoming. Έχει ήδη τέσσερις υποψηφιότητες από την Ακαδημία TV για τη δουλειά της τα τελευταία χρόνια. Αυτά είναι τα ακόλουθα: καλύτερο πρόγραμμα ψυχαγωγίας 2013, Super Bowl ημίχρονο 2016 και από την ίδια χρονιά για το καλύτερο πρόγραμμα ειδικής κατηγορίας, το οποίο πραγματοποίησε για κοινή περιοδεία με τον τίτλο “On the run Tour” με τον Jay Z και, επιπλέον, υποψηφιότητα για Καλύτερες Ποικιλίες Show Direction για το οπτικό άλμπουμ “Lemonade”. Αυτή η τελευταία υποψηφιότητα είναι επίσης σημαντική για έναν άλλο λόγο: βάζει την Beyonce στη λίστα με όλες τις έγχρωμες γυναίκες καλλιτέχνες που έχουν λάβει ποτέ υποψηφιότητα στα βραβεία Emmy για σκηνοθεσία.

Θα πάρει η Beyonce βραβείο για το “The Lion King”;?

ο βασιλιάς λιοντάρι beyonce

Βραβεία Γκράμι και Όσκαρ

Η δουλειά της στο “Επιστροφή στο σπίτι “. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, θα μπορούσε να βραβευτεί για το συνοδευτικό ζωντανό άλμπουμ. Θα μπορούσε επίσης να αναγνωριστεί για τη μουσική της συμβολή στο “The Lion King”, επειδή δημιούργησε το μουσικό άλμπουμ “The Lion King: The Gift”. Έλαβε επίσης μέρος στη συγγραφή του πρωτότυπου τραγουδιού Spirit και επίσης το παρουσίασε. Θα μπορούσε επίσης να κερδίσει ένα βραβείο στα Όσκαρ στην κατηγορία Πρωτότυπου τραγουδιού.

Όπως είπα, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Beyonce, γιατί οι επιτυχίες της βοηθούν επίσης κατά των διακρίσεων και έτσι για έναν καλύτερο κόσμο.

Για το “The Lion King” ο δημοφιλής τραγουδιστής θα μπορούσε να πάρει και Όσκαρ και Grammy

ο βασιλιάς των λιονταριών βραβείο Όσκαρ

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών υπόσχεται να είναι τεράστια επιτυχία

grammies για beyonce - υπέροχα

Η Beyonce κερδίζει τους θαυμαστές με το ταλέντο και την εμφάνισή της

Γκράμι, βραβεία Έμμυ, Όσκαρ

Η τραγουδίστρια μαγεύει με το χαμόγελό της

beyonce με ένα χαμόγελο

Η σχέση της Beyonce και του Jay Z είναι αξιοζήλευτη

μπιγιονσέ και τζαι ζ

Για μια φορά ένα λιγότερο “άγριο” βλέμμα

υπέροχη εικόνα του μπιγιονσέ

Η Beyonce αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες

τυπικά βραβεία emmy βραβείων grammies 2020