Πριν από λίγες ημέρες, η Cindy Crawford μοιράστηκε μυστικά για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου της σε ένα βίντεο. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η ανάρτηση στο YouTube έγινε γρήγορα δημοφιλής λόγω της καλής εμφάνισης του δημοφιλούς μοντέλου και ταυτόχρονα επειδή τα μεμονωμένα βήματα είναι πολύ εύκολο να ακολουθηθούν και έδωσαν πολλές εμπνευσμένες συμβουλές για μεμονωμένο μακιγιάζ.

Η Cindy Crawford πείθει με καλή περιποίηση προσώπου

crawford μακριά μαλλιά

Η πρωινή ρουτίνα φροντίδας του δέρματος της Σίντι Κρόφορντ – βήμα προς βήμα

Πρώτον, η Cindy αρχίζει να πλένεται καλά, χρησιμοποιώντας έναν ορό στο βίντεο, σε αυτή την περίπτωση με την προσθήκη πεπονιού. Αυτό το φρούτο έχει πολύ μεγάλες ευεργετικές ιδιότητες στο δέρμα. Ο στόχος είναι να έχουμε ένα πολύ αναζωογονητικό αποτέλεσμα από την αρχή.

Ειδικά τις ημέρες που έχετε λίγο ξηρό δέρμα, π.χ. επειδή δεν κοιμηθήκατε αρκετά νωρίς, η χρήση τέτοιων ενυδατικών προϊόντων που προσφέρουν ψάρια είναι ιδιαίτερα σημαντική. Στη συνέχεια, συνεχίζει με την εφαρμογή της κρέμας για τα μάτια. Στις εκπομπές βίντεο της Σίντι Κρόφορντ μια ενδιαφέρουσα μέθοδος για μασάζ με ειδικά αξεσουάρ. Αυτό χρησιμεύει για επιπλέον σύσφιξη του δέρματος μετά την εφαρμογή της κρέμας ματιών. Στη συνέχεια έρχεται η ενυδατική κρέμα με τη σωστή κρέμα δέρματος για την ηλικία και τον τύπο δέρματος.

Η Cindy Crawford δίνει συμβουλές για το πώς να βρείτε ένα ξεχωριστό στυλ

κόκκινο φόρεμα Crawford

Cindy Crawford για χρήση μακιγιάζ

Σε αυτό το βίντεο, η Cindy μιλά για τη χρήση μακιγιάζ. Ισχυρίζεται ότι η μητέρα της δεν είχε καθόλου μακιγιάζ στη ζωή της. Δεν πιστεύει ότι αυτό είναι υπέροχο, αλλά ούτε το να το παρακάνεις με το μακιγιάζ δεν είναι λύση. Τις περισσότερες φορές, μια γυναίκα χρειάζεται ένα συγκεκριμένο στυλ για την καθημερινή ζωή που το κατέχει πολύ καλά, μπορεί να επιτύχει γρήγορα και με το οποίο αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα. Η Cindy μας δείχνει τη σωστή εφαρμογή του foundation και του highlighter με ένα πινέλο, προτείνοντας το τελευταίο για πιο ώριμη επιδερμίδα γιατί είναι πολύ πιο ήπια. Επιπλέον, λέει στο βίντεο για τις διάφορες εμπειρίες που έχει κάνει με το μακιγιάζ όλα αυτά τα χρόνια, έτσι ώστε να εμπνεύσει τους θαυμαστές της να βρουν το κατάλληλο για τον εαυτό τους σε όλες αυτές τις παραλλαγές.

Η Cindy Crawford είχε πάντα ένα ξεχωριστό στυλ

εικόνα πολύ νεαρός Κρόφορντ

Η μητέρα της δεν φορούσε μακιγιάζ, σύμφωνα με το μοντέλο και την ηθοποιό

Κρόφορντ μεγάλη γήρανση

Κάθε γυναίκα πρέπει να βρει το δικό της στιλ μακιγιάζ για την καθημερινή ζωή και να το κατακτήσει καλά 

Crawford υπέροχο χαμόγελο

Το πρόσωπο της Cindy αποκαλύπτει ότι φροντίζει καλά το δέρμα της

όμορφο πρόσωπο Κρόφορντ