Τι ξεκίνημα για το Νέο Έτος: Πολλά πράγματα που θεωρούνται δεδομένα κλονίστηκαν. Θα υπάρξουν πολλά να αναμένονται από το 2020, εάν αυτό συνεχιστεί. Αφενός, ακούσαμε για βασιλικούς που θέλουν να παραιτηθούν από τις βασιλικές οικογένειες. Γίνεται λόγος για Megxit, παράλληλα με το πολιτικό Brexit … Έχουμε όμως και πολλά συναρπαστικά νέα για διασημότητες στη Γερμανία. Το δράμα της Claudia Norberg τράβηξε πολλά περίεργα βλέμματα και συμπάθεια για αυτήν. Ο γνωστός Γερμανός συμμετέχων στην τηλεοπτική πραγματικότητα φαίνεται να παραμένει γενναίος.

Η Claudia Norberg ήταν ένα δημοφιλές αστέρι στο στρατόπεδο της ζούγκλας 

Claudia Norberg στην τηλεόραση - υπέροχο

Η ιστορία της Κλαούντια Νόρμπεργκ – κάπως υπερβολικά απλή!

Η Claudia Norberg έχει Μάικλ Βέντλερ παντρεύτηκε πριν από 29 χρόνια. Wasταν 19 ετών τότε. Wasταν η πρώτη της αγάπη και απλώς αφιερώθηκε στον άντρα της. Πρόσφατα την άφησε για κάποιον άλλο, έναν 19χρονο. Ο Wendler δεν φαίνεται να θέλει να γεράσει με την Claudia.

Ακούγεται αρκετά κοσμικό. Αλλά για την Claudia, με όλη την προσοχή και τις κακές γλώσσες, φυσικά ένα δράμα. Σαν να μην έφτανε, τώρα βρίσκεται εκτός Γερμανίας και μετά την πτώχευση φαίνεται ότι η Claudia Norberg έχει κληρονομήσει χρέος άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Γιατί οι δυο τους είναι επίσημα ακόμη παντρεμένοι. Χμμ, δεν είναι πολύ καλή μοίρα, σωστά?

Η Κλαούντια περνά μια πολύ δύσκολη φάσηClaudia Norberg - μια υπέροχη πορτραίτη

Η Claudia Norberg και το στρατόπεδο της ζούγκλας

Η 49χρονη γυναίκα έγινε αγαπημένη σταρ στο Στρατόπεδο ζούγκλας. Αλλά κάποια στιγμή η υποστήριξη των οπαδών δεν ήταν πλέον αρκετή για να τους κρατήσει εκεί. Τώρα φαίνεται να μοιράζεται την ιστορία της ζωής της και την κατάρρευσή της στα μέσα ενημέρωσης. Κερδίζει κάτι, αλλά ούτε αυτό ούτε τα κέρδη της στο στρατόπεδο της ζούγκλας είναι αρκετά για τα παλιά χρέη. Πώς και πότε βρίσκει μια λύση, παράλληλα με την υπέρβαση της αγάπης – αυτό θέλουμε να δούμε. Είναι όμως γενναία και είμαστε σίγουροι ότι με κάποιο τρόπο θα τα καταφέρει στο τέλος!

Ο χωρισμός έγινε λόγω ενός 19χρονου

Claudia Norberg Celebrity News

Η Claudia ήταν επίσης 19 όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον Wendler

Νεαρή γυναίκα και η Claudia Norberg

Ο Wendler λέει ότι η νέα του φίλη είναι η μεγάλη του αγάπη

Michael Wendler και μια νεαρή κυρία

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γερμανικά διάσημα ζευγάρια αυτή τη στιγμή

Διασημότητες ειδήσεων Claudia Norberg