Η ανακαίνιση της κατοικίας, στην οποία θα ζουν μόνιμα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αναμένεται να κοστίσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ. Η Μαρκλ, η οποία είναι επί του παρόντος έγκυος, είναι απασχολημένη με τον εσωτερικό σχεδιασμό και το σχεδιασμό του νέου της σπιτιού. Μια συγκεκριμένη Βικτώρια φαίνεται να είναι πολύ ενεργή, η οποία ήταν επίσης παρούσα στους καλεσμένους στο γάμο της Μέγκαν και του Γουίλιαμ πέρυσι. Στην αρχή θεωρήθηκε ότι ήταν η Βικτόρια Μπέκαμ, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν κάποιος άλλος.

Η Μέγκαν και ο Χάρι θέλουν να κάνουν το νέο τους σπίτι άνετο

Άποψη του σπιτιού Μέγκαν και Χάρι

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις για το σχέδιο

Οι αγαπημένες αφίσες της Meghan Markle πρόκειται να γίνουν μέρος της διακόσμησης τοίχων της ακριβής νέας κατοικίας. Αυτό αποκαλύπτεται από πηγές που είναι ιδιαίτερα κοντά στη Βασιλική Οικογένεια. Γίνεται επίσης λόγος για ένα πιθανό όνομα για τον σχεδιαστή που θα κάνει τον σχεδιασμό του σπιτιού – Viki Charles, η οποία είναι γνωστή ως η σχεδιάστρια Soho.

Σύμφωνα όμως με άλλες πηγές, η Μέγκαν Μαρκλ από μόνη της θα πάρει τις πιο σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το σχεδιασμό της κατοικίας. Θα επιτρέψει τη βοήθεια μόνο στενών γνωστών και φίλων.

Η Meghan Markle θέλει να σχεδιάσει η ίδια το νέο της σπίτι

ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού Μέγκαν και Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει ένα ζεστό σπίτι

Προφανώς, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θέλουν να κάνουν το νέο τους σπίτι όσο πιο άνετο και άνετο γίνεται. Αυτό σίγουρα δεν είναι εύκολο έργο σε μια τόσο μεγάλη περιοχή και σε ένα τόσο πολυτελές κτίριο. Αλλά η Μέγκαν φαίνεται αποφασισμένη να πετύχει αυτόν τον στόχο. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, θα είναι πάρα πολλά Πράγματα από το παλιό της διαμέρισμα στο Τορόντο στο νέο της σπίτι. Επιπλέον, η κατοικία πρέπει να είναι γεμάτη με φωτογραφίες φίλων και συγγενών!

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι το νέο σπίτι της Βικτόρια και του Χάρι θα είναι σύντομα έτοιμο. Γιατί ήδη αυτόν τον μήνα Απρίλιο και οι δύο περιμένουν το πρώτο τους μωρό!

Η Μέγκαν θα πάρει πολλά αντικείμενα από το σπίτι της στο Τορόντο

Μεγκάν και Χάρι κατεστημένο

Η Μέγκαν και ο Χάρι θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένοι στο νέο τους σπίτι

ο Μέγκαν και ο Χάρι τρέχουν μαζί

Παρά το μέγεθος, η Meghan θέλει να κάνει το σπίτι άνετο

Μέγκαν και Χάρι νέο σπίτι

Το παιδί της Μέγκαν και του Χάρι πιθανότατα θα μεγαλώσει στο νέο τους σπίτι

έγκυος Μέγκαν και Χάρι