Η Heidi Klum και ο Tom Kaulitz είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα διάσημα ζευγάρια τους τελευταίους μήνες. Λόγω της φήμης του γερμανικού κορυφαίου μοντέλου, δεν πήραν μόνο στα γερμανικά, αλλά και στις διεθνείς ειδήσεις. Οι επίμονες φήμες κάνουν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη της Χάιντι Κλουμ. Τι είναι όμως στην πραγματικότητα;?

Η Χάιντι φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένη με τα παιδιά της

πολλά παιδιά με τη Χάιντι Κλουμ

Η Χάιντι Κλουμ και τα παιδιά της

Η ιστορία του κορυφαίου μοντέλου σίγουρα συνέβαλε στην αξιοπιστία αυτών των φημών. Έχει ήδη γεννήσει τέσσερα παιδιά – Henri και Johan, καθώς και τα Leni (Helene) και Lou είναι τα ονόματά της. Ο πατέρας της Ελένης είναι διευθυντής της ομάδας της Renault Formula 1 – Φλάβιο Μπριατόρε.

Ο Χένρι και ο Γιόχαν είναι οι δύο γιοι του μουσικού Σιλ, με τον οποίο παντρεύτηκε και η Χάιντι Κλουμ. Δεδομένου ότι ο Briatore δεν νοιάστηκε ποτέ για την κόρη του, ο Seal την υιοθέτησε επίσημα. Το 2009 γεννήθηκε η δεύτερη κόρη της Χάιντι, η Λου. Ο γάμος της Klum και της Seal κράτησε επτά χρόνια.

Tom Kaulitz – η νέα αγάπη από το top model Heidi Klum

η Χάιντι Κλουμ μαζί με τον Τομ Κάουλιτς

Ισχύουν ή όχι οι φήμες;?

Η Χάιντι Κλουμ έδειξε περήφανα το δαχτυλίδι αρραβώνων της σε διάφορες δημόσιες περιστάσεις. Επιπλέον, πολλά κανάλια ειδήσεων μεταδίδουν βίντεο με χαλαρές στιγμές διακοπών που η Χάιντι, ο Τομ και τα παιδιά από την Κλουμ πέρασαν μαζί στην παραλία. Δεδομένων όλων αυτών των γεγονότων, φαίνεται κάπως λογικό η 45χρονη Χάιντι να είναι και πάλι έγκυος. Τι μιλάει όμως εναντίον του; Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στις Χρυσές Σφαίρες. Και πάλι ήταν ένα πολύ χαριτωμένο ζευγάρι και η Heidi Klum έβαλε για άλλη μια φορά το δαχτυλίδι του αρραβώνα της στη σκηνή αρκετές φορές. Ωστόσο, η παράσταση ολοκληρώθηκε με μικρά μπουκάλια σαμπάνιας. Σίγουρα μπορούμε να το ερμηνεύσουμε ως ένδειξη ότι η Χάιντι Κλουμ δεν θα είναι ξανά μαμά για πρώτη φορά. Δεν θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε αν σχεδιάζει κάτι τέτοιο.

Ο Seal και η Heidi ήταν παντρεμένοι για επτά χρόνια και έχουν τρία παιδιά μαζί

Χάιντι Κλουμ και σφραγίδα μαζί

Η Χάιντι Κλουμ έχει δύο αγόρια και δύο κορίτσια

διάφορες ηχογραφήσεις της Χάιντι Κλουμ και των παιδιών της

Το μοντέλο μαζί με τον Lou (αριστερά) και τη Leni (δεξιά)

δύο από τα παιδιά και η Χάιντι Κλουμ