Το παγκοσμίου φήμης Γερμανικό μοντέλο και μητέρα τεσσάρων παιδιών Χάιντι Κλουμ (46) είναι ακούραστη. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα εμφανιστεί μπροστά στο βωμό για τρίτη φορά, στο Κάπρι. Στο ιταλικό ασβεστολιθικό νησί σε μια απόλυτα ρομαντική ατμόσφαιρα, λέει ναι στον αρραβωνιαστικό της, τον τραγουδιστή του “Tokio Hotel” Tom Kaulitz (29). Χάρη στο τεράστιο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, και οι δύο μετέτρεψαν την εκδήλωση σε Γάμος της Χρονιάς. Μπορείτε να διαβάσετε πολλά για αυτό στο Διαδίκτυο, για παράδειγμα τι νυφικό φοράει το μοντέλο, ποιοι καλεσμένοι του γάμου έχουν ήδη φτάσει και ποιοι έρχονται ακόμα. Ωστόσο, το όνομα του πρώην συζύγου της Χάιντι Κλουμ λείπει από τη λίστα των προσκεκλημένων σταρ και διασημοτήτων. Προφανώς, ο γνωστός τραγουδιστής Seal (56) δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για το γάμο της πρώην του και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Λος Άντζελες.

Το Γερμανικό μοντέλο ήταν παντρεμένο με τον διάσημο τραγουδιστή Seal για 9 χρόνια, από το 2005 έως το 2014.

Η τραγουδίστρια Seal ήταν παντρεμένη με το μοντέλο Heidi Klum μεταξύ 2005 και 2014

  • Η τραγουδίστρια Seal δεν θα είναι παρούσα στον γάμο στην Ιταλία

Τις προάλλες, ο τραγουδιστής Seal εντοπίστηκε από παπαράτσι στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, οι οποίοι του έκαναν αμέσως ερωτήσεις σχετικά με τον γάμο της πρώην συζύγου του Heidi Klum. Αλλά προφανώς δεν του άρεσε να σχολιάζει τη νέα ευτυχία του μοντέλου και έδειξε ότι δεν ήξερε τίποτα για τον γάμο.

Όταν ρωτήθηκε για το μεγάλο γεγονός της Heidi Und Tom Kaulitz στην Ιταλία, απάντησε ειρωνικά με τα λόγια: “Αυτό είναι νέο για μένα”. Ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του υποδηλώνει ότι ήταν καλά ενημερωμένος για τον τρίτο γάμο από τη γωνία της πρώην Victoria’s Secret. Ο δημοφιλής και επιτυχημένος τραγουδιστής δεν θα μπορούσε παρά να κάνει ένα γρήγορο σχόλιο. «Ας μιλήσουμε για κάτι πιο ενδιαφέρον», πρόσθεσε ο Σιλ, δείχνοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Αντί για συγχαρητήρια, εξέπληξε τους πάντες με γοητευτικές δηλώσεις για τον πρώην του.

Δεν είναι όλα χρυσά! Τέτοιες εικόνες ανήκουν στο παρελθόν.

Ο τραγουδιστής Seal έχει υιοθετήσει τη Leni με τρία δικά του παιδιά με την Heidi Klum

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η γωνία της πρώην Victoria’s Secret δίνει στο αστέρι του “Hotel Tokio” στο Capri τη λέξη ναι.

  • Ο Seal δεν θέλει να ζήσει μακριά από τα παιδιά του για τα επόμενα χρόνια

Όπως είναι γνωστό, το μοντέλο ήταν σε σχέση με τον αθλητικό και βιομηχανικό διευθυντή Flavio Briatore από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο του 2003. Alreadyταν ήδη έγκυος στο πρώτο της παιδί όταν χώρισε από το αφεντικό της Renault Formula 1. Λίγο αργότερα, άρχισε να βγαίνει με τον τραγουδιστή Seal. Wasταν επίσης παρών στη γέννηση της κόρης τους Leni (15) στη Νέα Υόρκη τον Μάιο του 2004 και υιοθέτησε το μωρό. Ο Seal και η Heidi έχουν ακόμα τρία παιδιά μαζί. Ο Henry είναι ήδη 14 ετών και ο Johan είναι 13. Η μικρή τους κόρη Lou είναι τώρα δέκα. Όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι μαζί.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών με τους απογόνους της.

Η τραγουδίστρια Seal Vierfach - η μαμά Heidi Klum με τους απογόνους της

Τώρα η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Ενώ η Heidi ονειρεύεται ένα μωρό με τον νέο της σύζυγο Tom Kaulitz, η τραγουδίστρια Seal δεν θέλει να ζήσει μακριά από τα παιδιά τους. Σύμφωνα με την Daily Mail, έχει ήδη αγοράσει μια βίλα τριών εκατομμυρίων ευρώ στα βουνά της Σάντα Μόνικα. Το πολυτελές ακίνητο απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από την ευγενή κατοικία της Χάιντι στο Bel Air. Αυτό σημαίνει ότι ο Seal μετακομίζει κοντά στα παιδιά του. Αν και οι τέσσερις έφηβοι γοητεύονται από το αστέρι του “Tokio Hotel”, ο πατέρας τους θέλει να συνεχίσει να συμμετέχει στη ζωή τους. Η Seal πιστεύει ότι τα παιδιά χρειάζονται έναν ώριμο άντρα φροντιστή στη δύσκολη ηλικία τους. Είναι ακριβώς ένας! Αλλά θέλουμε να περιμένουμε και να δούμε αν προκύψει μια νέα ανάμεικτη οικογένεια!

Η Heidi Klum βρήκε τη νέα της τύχη με τον Tom Kaulitz.

Ο λαμπερός γάμος των δύο ερωτοπούλων θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο ιταλικό νησί Κάπρι.

Αντί συγχαρητηρίων, ο γνωστός τραγουδιστής Seal έκανε μόνο μια ειρωνική και κάπως γοητευτική δήλωση για το γάμο της πρώην του.

Ο τραγουδιστής Seal αντί για συγχαρητήρια ειρωνικές και γρήγορες δηλώσεις για τον γάμο του πρώην του