Η Rihanna υπογράφει συμβόλαιο ντοκιμαντέρ αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό έρχεται σε μια στιγμή που οι θαυμαστές της περιμένουν με ανυπομονησία ένα νέο άλμπουμ από την τραγουδίστρια. Πιθανώς δεν θα υπάρξει κάτι τέτοιο σύντομα, αλλά τώρα υπάρχουν προφανώς άλλες προτεραιότητες. Η Rihanna θέλει επίσης να πραγματοποιήσει άλλες εναλλακτικές ιδέες που δεν έχουν καμία άμεση σχέση με τη μουσική. Αυτή τη στιγμή εργάζεται για τη δική της μάρκα μόδας.

Η Rihanna υπέγραψε με την Amazon για ένα ντοκιμαντέρ βιογραφίας

εικόνα Rihanna ειδήσεις διασημότητα

Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ της Rihanna

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, η Rihanna υπέγραψε συμβόλαιο με την Amazon για 25 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ για την ομορφιά των Μπαρμπάντος, αλλά ακόμα δεν έχει επίσημο όνομα.

Ο σκηνοθέτης αυτού του έργου ταινίας iat Πίτερ Μπεργκ, που έχει επίσης συνεργαστεί με αυτό το αστέρι στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το έργο ουσιαστικά έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και η μόνη προσδοκία είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Ο σκηνοθέτης του έργου είναι ο Peter Berg

rihanna instagram docu

Η τάση των ντοκιμαντέρ

Η Rihanna είναι μία από τις πολλές σούπερ σταρ που εργάζονται πρόσφατα σε ντοκιμαντέρ για την καριέρα τους. Η Lady Gaga πραγματοποίησε μια παρόμοια παραγωγή στην πλατφόρμα Netflix. Ο τίτλος είναι “Gaga: Πέντε πόδια δύο”. Το παράδειγμά της ακολούθησε η Beyonce, η οποία αφηγείται επίσης την ιστορία της στο Netflix. Αυτή η παραγωγή ονομάζεται “Homecoming”. Ο Jay-Z πραγματοποίησε ένα παρόμοιο έργο στο HBO το 2013. Αυτό ήταν το ντοκιμαντέρ “Η ζωή δεν είναι παρά ένα όνειρο”.

Πολλά αστέρια έχουν ντοκιμαντέρ βιογραφίας 

rihanna celebrities amazon

Ακόμα περισσότερα βιογραφικά ντοκιμαντέρ

Όσον αφορά τα μελλοντικά έργα αυτού του είδους, αναμένουμε νέα από Billie Eilish. Σε ένα ντοκιμαντέρ, θα μοιραστεί επίσης πώς πέτυχε την επιτυχία. Στην περίπτωσή τους, η παραγωγή του Apple TV plus θα πραγματοποιηθεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna και η Amazon συνεργάζονται. Έχει ήδη την επίδειξη μόδας εκεί Savage and Fenty, που μεταδόθηκε τον Σεπτέμβριο, πραγματοποιήθηκε μαζί.

Αυτό δεν είναι το πρώτο κοινό έργο της Rihanna και της Amazon

τα νέα της διασημότητας σταρ της Ριάνα και βασιλικοί

Η ομορφιά των Μπαρμπάντος είναι σύμβολο επιτυχίας για τις γυναίκες

schmck ιδέα rihanna

Το 2020 μπορείτε να δείτε το ντοκιμαντέρ

υπέροχο χτένισμα rihanna