Το πρώην μοντέλο Yolanda Hadid έκλεισε τα 55 του χρόνια στις 11 Ιανουαρίου. Με αφορμή τα γενέθλιά της, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram και έκανε ένα υπέροχο δώρο με αυτήν. Η φωτογραφία δείχνει τη μητέρα της Bella και της Gigi Hadid στη φυσική της ομορφιά. Τώρα είναι περήφανη για την εμφάνισή της και γράφει ότι πλέον είναι χωρίς σιλικόνη. Έχει αντιστρέψει κάθε αισθητική επέμβαση και νιώθει ξανά ελεύθερη και ευτυχισμένη. Στη δήλωσή της γράφει: «Η ομορφιά δεν έχει νόημα χωρίς υγεία» και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες παγκοσμίως που εμπιστεύονται τον αισθητικό χειρουργό χωρίς δισταγμό. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα της Yolanda Hadid και πάλεψε για αυτό για χρόνια. Θα σας πούμε πώς προέκυψε αυτό σε μια στιγμή.

Πρώην μοντέλο και σούπερ μαμά – η Yolanda Hadid είναι τώρα ιδιαίτερα περήφανη για τη φυσική της εμφάνιση.

Yolanda Hadid πρώην μοντέλο και σούπερ μαμά 55 ετών

  • Η απότομη καριέρα του μοντέλου Yolanda Hadid δεν ήταν καθόλου χωρίς κίνδυνο για την υγεία της

Η Yolanda Hadid κατάγεται από την Ολλανδία και ήταν μοντέλο. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Μοχάμεντ Χαντίντ και απέκτησε δύο πανέμορφες κόρες – την Τζίτζι, την Μπέλα και έναν γιο Ανουάρ Χαντίντ. Η Gigi και η Bella έχουν πλέον καθιερωθεί ως supermodels στον κόσμο της μόδας.

Αλλά αμέσως μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης Gigi, η Yolanda Hadid διέκοψε την καριέρα της στην πασαρέλα επειδή ήθελε να επικεντρωθεί στην οικογενειακή της ζωή και τη μητρότητα. Αλλά ήθελε να παραμείνει σε κορυφαία φόρμα και να μοιάζει με μοντέλο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, έτσι αποφάσισε να κάνει κάποιες επεμβάσεις. Εμφυτεύματα στήθους, υλικά πλήρωσης, ενέσεις botox και προεκτάσεις δεν έχουν αλλάξει μόνο το σώμα και την εμφάνισή τους, έχουν βλάψει επίσης την υγεία τους. Το 2012 οι γιατροί διέγνωσαν την αστέρα της τηλεόρασης και την ηθοποιό των «The Real Housewives of Beverly Holls» με τη μολυσματική ασθένεια Lyme disease. Από εκείνη τη στιγμή, η ζωή της Yolanda Hadid άλλαξε εντελώς.

 Στα 55 της, η Yolanda Hadid εξακολουθεί να φαίνεται όμορφη.

Η Yolanda Hadid, πρώην μοντέλο, όμορφη στα 55 της

  • Τι λέει η ανάρτηση της Γιολάντα Χαντίντ στο Instagram?

Το 55χρονο πρώην μοντέλο χρειάστηκε μερικά χρόνια πριν αποφασίσει να “αναιρέσει κάποιες κακές αποφάσεις”. Αρχικά απελευθερώθηκε από το σοκ της ασθένειας και στη συνέχεια είχε αρκετό θάρρος να κάνει κάτι σημαντικό για την υγεία της. Αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στήθους και σταμάτησε να χρησιμοποιεί ενέσεις botox. Τώρα είναι χαρούμενη που δείχνει και πάλι φυσική. «Τελικά έχω το πρωτότυπο από το 1964 πίσω», γράφει για τη φωτογραφία της στο Instagram. Η Yolanda Hadid είναι τώρα χαρούμενη που «τώρα ζει σε ένα σώμα χωρίς εμφυτεύματα στήθους, πληρωτικά, botox, extensions και όλες αυτές τις ανοησίες», στην πραγματικότητα απαλλαγμένη από αυτό το δηλητήριο που σχεδόν την σκότωσε. Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, δεν πρέπει να προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να «συμβαδίσουν με τις υποτιθέμενες απαιτήσεις για μια σέξι γυναίκα στην κοινωνία μας». Γιατί η υγεία είναι ο πλούτος μας. Ευχαριστώ, Γιολάντα, και χρόνια πολλά!

 

Η Γιολάντα Χαντίντ υποκλίθηκε στην κοινωνική πίεση, αλλά σήμερα στέκεται μόνη της.

Η πρώην μοντέλο της Yolanda Hadid στέκεται μόνη της

 Το πρώην μοντέλο είναι χαρούμενο στα 55 του.

Τα 55α γενέθλια της Yolanda Hadid με τις κόρες της Gigi και Bella

Η Γιολάντα Χαντίντ μπορεί να γελάσει ξανά γιατί έχει ανακτήσει την αισιοδοξία της στη ζωή.

Η Yolanda Hadid πρώην μοντέλο στη ζωή σε όλα τα αέρια, φυσικά, όμορφη