τέλεια χρώματα για τα πολύχρωμα εσωτερικά σας φύλλα

Τέλεια χρώματα για το εσωτερικό σας: 11 τρόποι για τη σωστή παλέτα χρωμάτων

Πού μπορείτε να βρείτε τα χρώματα που αγαπάτε; Και επειδή αγαπάτε μια σκιά, σημαίνει ότι είναι κατάλληλη για τους τοίχους σας; Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην έμπνευση χρώματος. Εδώ θα βρείτε συμβουλές που σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Εμπνευστείτε από ένα τοπίο που αγαπάτε.

Επιλέξτε το χρώμα σας που εμφανίζεται μαζί στη φύση. Η παραλία είναι το παράδειγμα του τοπίου σε ένα συνδυασμό χρωμάτων – τα χρώματα της άμμου, του νερού και του ουρανού λειτουργούν υπέροχα όπως τα χρώματα λάκας, καθώς και σε έπιπλα και αξεσουάρ.

Έμπνευση χρώματος μέσα από γραφικά τοπία

τέλεια-χρώματα-για-το-εσωτερικό σας-θαλασσινό τοπίο

Προσεγγίστε χρώματα που σας εμπνέουν σε βόλτες και ταξίδια. Να έχετε μαζί σας μια φωτογραφική μηχανή και να αποτυπώνετε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που σας εμπνέουν. Η λήψη των γρήγορων στιγμιότυπων με την κάμερα του τηλεφώνου σας είναι καλή – το σημείο είναι πιο αξέχαστο από την ποιότητα των φωτογραφιών σας. Μερικές φορές το πνεύμα του τόπου λάμπει πραγματικά με τα χρώματα που σε συναρπάζουν.

Μπλε -πράσινοι τόνοι – ρουστίκ ρομαντισμός

τέλεια χρώματα για το εσωτερικό σας μπλε αποχρώσεις και πέτρες

Παρατηρήστε τα λεπτά χρώματα που κινείστε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτές αποχρώσεις και αποχρώσεις που κινείστε καθώς αυτές μπορούν να γίνουν εξαιρετικές παλέτες χρωμάτων. Perhapsσως έχετε προσελκύσει τα πλούσια καφετιά από φθαρμένο δέρμα και παλιό ξύλο. Αν σας αρέσει το μπλε, είναι μπλε του μεσονυκτίου, απαλό ή γαλλικό γαλάζιο?

 Ομαλά φυσικά χρώματα – υπέροχη επίπλωση σπιτιού που ανακάλυψε η δημοσιογράφος εσωτερικού σχεδιασμού Holly Marder

τέλεια χρώματα για το εσωτερικό σας καφέ τόνους δερμάτινο πουρνάρι

Κάντε ένα πείραμα ετικέτας χρώματος. Αυτή η πρακτική είναι μια προπόνηση για τη δημιουργικότητα και την οπτική σας αίσθηση. Αναζητήστε αποχρώσεις ενός χρώματος για να φωτογραφίζετε κάθε μέρα μέχρι να τις καλύψετε όλες. Κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για όμορφα λαχανικά στους κάδους προϊόντων, γκράφιτι σε έναν τοίχο, μια δέσμη έντονων χρωμάτων συνδετικών στο γραφείο σας – πουθενά δεν είναι εκτός ορίων.

Πολύχρωμο και φρέσκο

τέλεια χρώματα για το εσωτερικό σας πολύχρωμους τόνους όμορφα λαχανικά

Δείτε την επωνυμία καλών εστιατορίων, καταστημάτων και άλλων επιχειρήσεων. Τα καταστήματα είναι συχνά τα μεγάλα μέρη για να αναζητήσετε χρώματα καθώς λαμβάνεται μεγάλη προσοχή για να τα διατηρήσετε με ελκυστικό τρόπο. Την επόμενη φορά που θα πάτε σε ένα κατάστημα ή εστιατόριο και θα απολαύσετε πραγματικά την ατμόσφαιρα εκεί, σταματήστε και αναρωτηθείτε γιατί. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο περιβάλλον σας – είναι το χρώμα που σας κάνει να νιώθετε καλά; Προσπαθήστε να ονομάσετε αυτό που πραγματικά λειτουργεί για εσάς.

Τα χρώματα νέον μπορούν να βοηθήσουν πολύ στις αγορές

τέλεια χρώματα για το σχεδιασμό του εσωτερικού σας καταστήματος

Προσέξτε τη βιτρίνα του καταστήματος. Όταν βρίσκεστε σε ένα κατάστημα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όμορφες εμφανίσεις αντικειμένων και λουλουδιών – ειδικά στους εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων. Σημειώστε ποιο χρώμα χρησιμοποιήθηκε σε μεγαλύτερο κομμάτι και ποιο χρώμα διαπερνά τη διάταξη.

Εξαιρετική διακόσμηση βιτρίνας – μια γιορτή για το μάτι

τέλεια χρώματα για τους εσωτερικούς σας αγοραστές μια ποικιλία χρωμάτων

Κοιτάξτε την αρχιτεκτονική του σπιτιού και της περιοχής στην οποία ζείτε. Ποια χρώματα χρησιμοποιούνται συνήθως για να αντιπροσωπεύουν τον τύπο των σπιτιών; Η παρατήρηση δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθείτε τα πάντα, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει στη διαδικασία ανασχεδιασμού του σπιτιού σας. Τα νοτιοδυτικά σπίτια, για παράδειγμα, τείνουν να χρησιμοποιούν γήινες αποχρώσεις που συμπληρώνουν υπέροχα το τοπίο.

Μεξικό μεράκι σε πορτοκαλί με όμορφους κάκτους

τέλεια χρώματα για το εσωτερικό σας Μεξικό με πορτοκαλί και κάκτους

Συμπληρώστε αυτό που έχετε ήδη. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που έχετε ήδη στο σπίτι σας – έχετε την τάση να προτιμάτε τα έπιπλα που είναι πολύ φωτεινά, με έντονα χρώματα και σχέδια; Αν ναι, μπορείτε να ισορροπήσετε με ουδέτερους τοίχους. Εάν έχετε έντονη γεύση για το λευκό, το λευκό και το λευκό με τα έπιπλά σας, ίσως θα υπήρχε ένα λεπτό, ουδέτερο ενδιαφέρον για την καθαρή σας αισθητική. Αξιολογήστε τα τελειώματα στο σπίτι σας (δάπεδα, πάγκοι, κ.λπ.) καθώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να βρείτε συμπληρωματικά χρώματα τοίχων.

Όμορφη επίπλωση σαλονιού με μοβ τόνους

τέλεια χρώματα για τους εσωτερικούς σας λευκούς τοίχους ροζ μοβ τόνους holly marder

Θυμηθείτε τι διαβάζετε για έμπνευση. Η διακόσμηση βιβλίων είναι θαυμάσια φυσικά, αλλά κοιτάξτε επίσης με γραφικά, βιβλία φωτογραφίας και κηπουρικής και κάθε είδους περιοδικά για έμπνευση. Αποθηκεύστε τις εικόνες που καλείτε και ξεκινήστε τη συλλογή.

Τα βιβλία μπορούν ακόμη και να εμπνεύσουν από έξω

τέλεια χρώματα για το εσωτερικό σας εκλεκτικά φυσικά χρώματα

Πειραματιστείτε με πίνακες έμπνευσης. Ένας πίνακας που λειτουργεί για κάποιον άλλο μπορεί να μην λειτουργεί για εσάς – οπότε δοκιμάστε διαφορετικές μεθόδους μέχρι να αποφασίσετε για κάτι που είναι διασκεδαστικό. Μερικοί λατρεύουν τη φυσική πράξη της κοπής και της σέλας να γλιστρήσουν σελίδες σε έναν πίνακα, άλλοι μπορεί να τα βρουν επιπόλαια. Συλλέξτε αντικείμενα σε ένα μπολ ή καλάθι, σύρετε τα ευρήματά σας σε ένα συνδετικό υλικό ή τοποθετήστε τα πράγματα σε ένα μεγάλο φάκελο.

Εμπνευσμένο και καλά οργανωμένο στο χώρο εργασίας στο σπίτι

τέλεια χρώματα για τον εσωτερικό πίνακα έμπνευσης σας στη δουλειά

Μάθετε να αξιολογείτε αυτό που βλέπετε. Η επιλογή χρωμάτων για τους τοίχους σας είναι μια πολύ προσωπική διαδικασία. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τι λειτουργεί ή δεν λειτουργεί για εσάς είναι να αρχίσετε να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στο χρώμα … παντού.

Τι θα λέγατε για μια χαλαρωτική απόχρωση του πράσινου

τέλεια χρώματα για το εσωτερικό σας χαλαρωτικό σε πράσινο