Στην εσωτερική διακόσμηση καθώς και στη μόδα, οι σχεδιαστές δίνουν τον τόνο, στους κατοίκους αρέσει να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις. Όσον αφορά τα χρώματα των τοίχων, σπάνια υπάρχει κάτι καινούργιο, επειδή στους ανθρώπους αρέσει να βασίζονται σε κλασικές αποχρώσεις που έχουν δοκιμαστεί με τα χρόνια. Αυτές είναι οι αποχρώσεις που συχνά έχουν μεγάλο οπτικό αντίκτυπο. Αυτά απλώνουν μια καλή αίσθηση ελαφρότητας στους τέσσερις τοίχους σας και σας εξασφαλίζουν εσωτερική αρμονία και ισορροπία. Σε πολλές περιπτώσεις, τα χρώματα των τοίχων είναι η οπτική βάση, ανάλογα με το ποια επιλέγει στη συνέχεια όλα τα έπιπλα του δωματίου. Θέλετε να φέρετε μια ανάσα φρέσκου αέρα στο διαμέρισμά σας; Τότε ήρθατε στο σωστό μέρος μαζί μας σήμερα. Επειδή θέλουμε να σας βοηθήσουμε με την επόμενη διαμόρφωση του διαμερίσματός σας και τώρα να σας δείξουμε τις τελευταίες τάσεις στα χρώματα των τοίχων. Αυτές είναι εξαιρετικές παστέλ αποχρώσεις που δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα και σίγουρα θα παραμείνουν μοντέρνες για πολλά χρόνια.

1. Λεβάντα, Μπέντζαμιν Μουρ

Η λεβάντα είναι ένα εντυπωσιακό χρώμα τοίχου που δεν θα μπορούσε να αφήσει κανέναν αδιάφορο. Αυτό το επιδέξιο μείγμα κόκκινου και μπλε, που τείνει προς το μοβ, αναμφίβολα φέρνει μια φρέσκια νότα στο σπίτι σας. Μην υποτιμάτε το ισχυρό αποτέλεσμα του χρώματος της λεβάντας! Ταιριάζει τέλεια με ένα κλασικό, αλλά και με ένα μοντέρνο εσωτερικό. Η λεβάντα συνδυάζεται εύκολα με άλλες αποχρώσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοντέρνα ατμόσφαιρα που φαίνεται ευάερη και φυσική.

Λεβάντα, Benjamin Moore – η τυπική απόχρωση ορχιδέας αποπνέει φυσικότητα

χρώματα τοίχου λεβάντα benjamin moore στο υπνοδωμάτιο

2. Σολομός Ροδάκινο, Μπέντζαμιν Μουρ

Σε υπέροχους εξωτερικούς χώρους, συναντάμε συχνά τέλειους συνδυασμούς χρωμάτων που θα θέλαμε να εισαγάγουμε στο εσωτερικό. Το επόμενο παράδειγμα είναι επίσης απόδειξη αυτού. Αυτό είναι ένα επιτυχημένο μείγμα απόχρωσης σολομού με τη δημοφιλή σκιά ροδάκινου. Δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με τον σχεδιασμό του τοίχου σας, επειδή το μείγμα χρωμάτων εξασφαλίζει ισορροπία και μειώνει την επίδραση άλλων φωτεινών χρωμάτων στο δωμάτιο.

 Το χρώμα του τοίχου που εξασφαλίζει εσωτερική αρμονία στην ατμόσφαιρα

χρώματα τοίχου Salmon Peach Benjamin Moore

3. Palladian Blue, Benjamin Moore

Αυτό το χρώμα τοίχου είναι κλασικό και δροσιστικό. Το Palladian Blue είναι στην πραγματικότητα μια απόχρωση μπλε-γκρι-πράσινου που φαίνεται υπέροχη σε κάθε δωμάτιο. Αλλά ειδικά στο μπάνιο! Εάν έχετε ένα ιδιαίτερα ηλιόλουστο δωμάτιο, αυτή η γαλάζια σκιά μπορεί να «δροσίσει» τον ήλιο εκεί. Στο υπνοδωμάτιο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια ήρεμη ατμόσφαιρα που σας καλεί να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε.

Η ηρεμιστική απόχρωση – Palladian Blue από τον Benjamin Mooore

Το Palladian Blue Benjamin Moore ζωγραφίζει τον χώρο εργασίας με μοντέρνο τρόπο

4. Καταπραϋντική πέτρα γκρι, Clark + Kensington

Αυτή η απόχρωση του γκρι μπορεί να δει σε κάθε βραχόκηπο, φέρνει ειρήνη και αρμονία. Εισάγετε αυτό το γκρίζο γκρίζο και στο εσωτερικό σας και θα παραμείνει επίκαιρο εκεί για χρόνια. Αυτή είναι πραγματικά μια σκιά που έχει αντέξει επιτυχώς τη δοκιμασία του χρόνου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το γκρι πέτρα είναι το αγαπημένο χρώμα τοίχου πολλών σχεδιαστών και σχεδιαστών εσωτερικών χώρων.

 Το γκρι Palstell σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις είναι και θα παραμείνει μοντέρνο για πολύ καιρό

πέτρινο γκρι clark + kensington μοντέρνα βαφή τοίχου στο σαλόνι

5. Μάντσεστερ Ταν, Μπέντζαμιν Μουρ

Το Manchester Tan του Benjamin Moore υποδεικνύει την αξιόλογη πρόσοψη από ψαμμίτη στο ιστορικό δημαρχείο του Μάντσεστερ. Αυτό είναι ένα ουδέτερο χρώμα που είναι κλασικό και κομψό. Είναι μαργαριτάρι γκρι, αλλά όχι αρκετά! Το αγαπημένο χρώμα πολλών σχεδιαστών είναι μια ανοιχτό γκρι απόχρωση με μια ελαφριά γυαλάδα από ψαμμίτη. Αυτός είναι ένας ζεστός χρωματικός τόνος που φαίνεται πάντα ανοιχτός και φρέσκος, αλλάζει ακόμη και τη σκιά, ανάλογα με την πηγή φωτός στο δωμάτιο.

Κλασικό και μοντέρνο ταυτόχρονα

χρώματα τοίχου Manchester Tan Banjamin Moore επιλέξτε ένα ουδέτερο χρώμα στο μπάνιο

6. Συμβατή κρέμα, Sherwin Williams

Μια λεπτή απόχρωση έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας εδώ και αρκετό καιρό – αυτό είναι το κρεμώδες κίτρινο. Σπρώχνει μπροστά και βγαίνει και στους τοίχους στο σπίτι. Προς το παρόν είναι ακόμη ευνοημένο επειδή το χρώμα εκπέμπει ζεστασιά, αλλά δεν είναι τόσο λαμπερό όσο ο κίτρινος ήλιος. Αυτή η κρεμώδης κίτρινη απόχρωση είναι ελκυστική και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλα χρώματα στο εσωτερικό.

Η κρεμώδης κίτρινη παστέλ απόχρωση μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλά άλλα χρώματα

χρώματα τοίχου για ένα άνετο υπνοδωμάτιο Συμβατή κρέμα Sherwin Williams

7. Έντονο Λευκό, Μπέντζαμιν Μουρ

Μην ξεγελιέστε εδώ, η σκίαση ονομάζεται πραγματικά “Έντονο λευκό” στη συλλογή χρωμάτων του Benjamin Moore, αλλά το χρώμα περιέχει γκρι αποχρώσεις. Αυτό είναι το ιδανικό σκηνικό τοίχου για όσους δεν τους αρέσει να χρησιμοποιούν λεπτό χρώμα στο εσωτερικό και αναζητούν πάντα μια λεπτή αντίθεση με το λευκό. Αυτό το υπόλευκο μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με τα κύρια χρώματα των επίπλων. Έτσι αναμφίβολα θα πάρετε μια μοντέρνα εμφάνιση δωματίου.

 Το μοντέρνο δωμάτιο φαίνεται σε υπόλευκο χρώμα

χρώματα τοίχων για ένα αρμονικό σαλόνι Intense White Benjamin Moore

8. Revere Pewter, Benjamin Moore

Πίσω στο Benjamin Moore, μπορείτε να βρείτε μια ανοιχτή απόχρωση του γκρι, Revere Pewter, που είναι το αγαπημένο μέρος του σχεδιασμού ενός ανοιχτού χώρου στο πάτωμα. Αυτό είναι ένα ουδέτερο και μπορείτε να είστε απολύτως σίγουροι ότι δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με την επιλογή τους. Το χρώμα ταιριάζει με όλα τα στυλ επίπλωσης, από το παραδοσιακό έως το μοντέρνο, και είναι υπέροχα χαραγμένο σε ζεστές και κρύες παλέτες χρωμάτων. Αυτό το χρώμα είναι μια ευπρόσδεκτη εναλλακτική λύση στο λευκό, φέρνει αρκετή ζωντάνια σε ένα δωμάτιο χωρίς να φαίνεται συντριπτικό.

Το κλασικό συναντά το μοντέρνο

χρώματα τοίχου για τα ντουλάπια κουζίνας της κουζίνας στο Revere Pewter Benjamin Moore

Τώρα μπορείτε να δείτε την γκαλερί μας με ηρεμία και ησυχία και να βρείτε άλλες μοντέρνες αποχρώσεις. Για όλους εμάς, όμως, είναι σαφές ότι οι ουδέτεροι είναι μπροστά! Αυτά είναι τα χρώματα τοίχων που είναι σε ζήτηση και δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Βρήκατε επίσης το αγαπημένο σας ανάμεσά τους?

Sprout 06 – η απαλή σκιά είναι επίσης κατάλληλη για το ταβάνι

χρώματα τοίχων για ένα αρμονικό σπίτι Sprout 06

Ανοιχτό χρώμα τοίχου και σκούρα επικαλυμμένα έπιπλα δημιουργούν την τέλεια αντίθεση στο μοντέρνο σαλόνι

σχεδιασμός τοίχου στο διάδρομο μαλλί κουβάρι sherwin βαφή τοίχου και πιο σκούρα έπιπλα

 Τα ουδέτερα αυξάνονται παντού!

σχεδιασμός τοίχου στο παιδικό δωμάτιο ανοιχτό γκρι τοίχοι και λευκά παιδικά έπιπλα

 Θέλετε ένα μοντέρνο μπάνιο; Στη συνέχεια, πηγαίνετε για ανοιχτό γκρι!

σχεδιασμός τοίχου με ανοιχτό γκρι τόνους τοίχου στο μπάνιο