αυστραλιανό ουράνιο σχέδιο ονειρεμένου λευκού σπιτιού

Καταπληκτικό Λευκό Σχεδιασμός Εξωτερικού και Εσωτερικού Χώρου – Αυστραλιανό Ουράνιο Σχέδιο Λευκού Οίκου

Έχετε συναντήσει τις νέες ιδέες στην εσωτερική διακόσμηση; Τι θα λέγατε για τη δημιουργία ενός εντελώς λευκού και αιθέριου εσωτερικού σχεδιασμού και όχι σε ένα μόνο δωμάτιο, αλλά σε ολόκληρο το διαμέρισμα!; Ένα μοναδικό, λευκό σπίτι στην Αυστραλία είναι ακριβώς αυτό για το οποίο μιλάμε.

Φανταστικό σχέδιο σχεδιαστών που βρίσκεται στην Αυστραλία

αυστραλιανό ουράνιο παραθυρόφυλλο σκύλου από ξύλο

Με έδρα το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, αυτό το καταπληκτικό κτίριο είναι χρωματισμένο σε πολλές αποχρώσεις του λευκού. Το σπίτι θυμίζει ένα εξωπραγματικό, παραδεισένιο σχέδιο λόγω όλης της λευκότητας και της καθαρότητάς του. Αυτό είναι πραγματικά εκτεταμένο – καταλαμβάνει περισσότερα από 800 τετραγωνικά μέτρα γης.

σχεδιασμός σαλόνι με λευκό χιόνι

Καναπέδες σαλονιού αυστραλιανού Ουράνιου Λευκού Οίκου

Φυσικά αυτό δεν είναι τελείως λευκό, αλλά το λευκό χρώμα παίζει τον κυρίαρχο ρόλο. Έχει επίσης ένα ασυνήθιστο λαμπερό αποτέλεσμα, φαίνεται ότι το σπίτι αστράφτει. Η τηλεόραση θα μπορούσε να έχει μαύρο πλαίσιο. η μικρή εικόνα θα είχε ένα γκρι χρώμα για να τη συνοδεύσει. Αλλά όλα τα άλλα χρώματα υπόκεινται στη λευκή σκίαση: κρεμ λευκό, ανοιχτό γκρι-λευκό, καθαρό λευκό. Είναι εντυπωσιακό πόσο μεγάλη ποικιλία λευκών αποχρώσεων υπάρχει στον κόσμο των χρωμάτων.

αυστραλιανό ουράνιο σαλόνι τηλεόρασης λευκού σπιτιού

Το σπίτι από μόνο του είναι πολύ μοντέρνο και μινιμαλιστικό. Έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, μερικά δωμάτια για δραστηριότητες αναψυχής και τρία γκαράζ: αυτό είναι ένα πραγματικά τεράστιο σπίτι. Το ουράνιο λευκό σχέδιο είναι ακόμη και έξω από το σπίτι κοντά στην πισίνα. Το λευκό τελειώνει με τον λευκό φράχτη που περιβάλλει το σπίτι.

αυστραλιανή ουράνια λευκή τραπεζαρία

Ο βιρτουόζος λευκός οίκος είναι κάτι από ένα ονειρεμένο μέρος όπου η καθαρότητα και η υπεροχή ενός χρώματος είναι λίγο ενοχλητική και θα μπορούσε να προκαλέσει ζάλη. Perhapsσως στους ιδιοκτήτες αυτού του μαγικού κτιρίου αρέσει η φαινομενική διαφάνεια και η έλλειψη βαρύτητας..

Μεγάλη κουζίνα – νησί κουζίνας, πάγκος εργασίας και τραπεζαρία σε ένα

αυστραλιανή ουράνια κουζίνα λευκού σπιτιού

      Υπερμεγέθη σαλόνι – λευκά πλακάκια στο πάτωμαΑυστραλιανή ουράνια σχεδίαση υπνοδωματίου του Λευκού Οίκου  Φωτεινό και άνετο σαλόνι – χαμηλά έπιπλααυστραλιανό ουράνιο λευκό σπίτι καθιστικό καναπέ τραπέζι χαμηλό

Μοντέρνο και εμπνευσμένο υπνοδωμάτιο – μαλακά χαλιά

αυστραλιανή ουράνια λευκή ημέρα υπνοδωματίου

Πολυτελές και υπερβολικό – όνειρο σε λευκό χρώμα!

αυστραλιανό ουράνιο λευκό κρεβάτι κρεβατοκάμαρας

Υπερβολικά λευκά υπνοδωμάτια

αυστραλιανό ουράνιο λευκό τραπέζι ντυσίματοςΚλασικό ντουλάπι στο μπάνιο – υπόλευκο

αυστραλιανό ουράνιο, λουτρό σχεδιασμού λευκού σπιτιού κλασικά σπασμένο