ιδέες ζωγραφικής κρεβατοκάμαρα μαύρο τοίχο βαφή οροφής

Διασταυρώστε ιδέες για ένα δροσερό εσωτερικό

Οι προσεκτικά επιλεγμένες αποχρώσεις εξασφαλίζουν ένα πολύχρωμο και διασκεδαστικό σπίτι. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε οποιοδήποτε διαμέρισμα φιλόξενο, γοητευτικό και απλά όμορφο.

Κομψός συνδυασμός χρωμάτων κάνει τα έπιπλα να φαίνονται πιο ελκυστικά

ιδέες βαφής δωματίου χρωματιστά συρτάρια

Υπέροχο ζεστό χρώμα τοίχου

ιδέες ζωγραφικής σαλόνι ζεστό τοίχο βαφή υπέροχες πολυθρόνες

Κόκκινο χρώμα τοίχου με λευκές πινελιές

ιδέες ζωγραφικής σαλόνι κόκκινοι τοίχοι μπεζ έπιπλα

Μην σκέφτεστε, όμως, λαχταριστές αποχρώσεις. Σε μερικούς από εσάς μπορεί να τους αρέσουν. Αλλά για εκείνους που προτιμούν να μην το χρησιμοποιήσουν, υπάρχουν άλλες επιλογές. Θα μιλήσουμε τώρα για αυτά.

Ορίστε τόνους

Αν πρόκειται για Να βουρτσίσω Ιδέες τότε οι περισσότεροι άνθρωποι εννοούν πρώτα τους τοίχους. Αλλά στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να είναι. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε την πόρτα ως προφορά και έτσι να βρείτε μια όχι λιγότερο τολμηρή και λαμπερή λύση για το δικό σας εσωτερικό σχέδιο. Ούτε ολόκληρη η πόρτα. Μπορείτε επίσης απλά να βάψετε το πλαίσιο με τόσο τονισμένο και εντυπωσιακό τρόπο. Λειτουργεί ξανά με μερικές μόνο πινελιές σε κατάλληλα επιλεγμένο χρώμα.

Συνδυάστε την πόρτα του δωματίου και την πολυθρόνα με κόκκινο χρώμα σε μια λευκή ατμόσφαιρα

ιδέες βαφής δωματίου λευκή ατμόσφαιρα κόκκινη πόρτα

Υπέροχες δροσιστικές προφορές

ιδέες ζωγραφικής διάδρομο χρωματισμένο χαλί φυτό

Κόλπα στους τοίχους

Τώρα ας επιστρέψουμε στους τοίχους και επίσης στα απρόσμενα κόλπα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Σπάστε τα σχέδια τραβώντας την κουβέρτα προς τα κάτω λίγο πιο κάτω. Αυτό εννοούμε καθαρά οπτικά, φυσικά. Το χρώμα αυτού μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πάνω μέρος των πλευρικών τοιχωμάτων. Αυτό δημιουργεί την εντύπωση ότι το δωμάτιό σας έχει δύο κύριες αποχρώσεις όταν υπάρχει πραγματικά μόνο μία.

Σχεδιάστε ολόκληρο το δωμάτιο με πράσινο χρώμα

ιδέες βαφής τοίχους οροφής φυτώριο πράσινο

Συρτάρια σε διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις

Μπορείτε επίσης να αρωματίσετε υπέροχα ένα έπιπλο ζωγραφίζοντας. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε τα συρτάρια ενός και του αυτού επίπλου σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Μια τέτοια λύση δεν θα φαίνεται υπέροχη μόνο στο παιδικό δωμάτιο.

Έγχρωμα έπιπλα ταιριάζουν απόλυτα στο παιδικό δωμάτιο

ιδέες βαφής δωματίου έγχρωμα συρτάρια επίπλων

Χρώματα στον πίσω τοίχο με ανοιχτά ράφια και ντουλάπια

Είναι επίσης μοντέρνα Να βουρτσίσω Ιδέες στον πίσω τοίχο από βιτρίνες και διάφορα ενσωματωμένα ντουλάπια και γκαρνταρόμπες. Αλλά ακόμη και με τις κλειδωμένες ενσωματωμένες μονάδες αποθήκευσης, αυτό δεν είναι τόσο κακή επιλογή. Απλά σκεφτείτε τη μεγάλη διάθεση που έχετε πάντα όταν ανοίγετε μια τέτοια ντουλάπα. Δεν νομίζετε ότι θα έκανε το δωμάτιο ακόμη πιο φιλόξενο με μια τέτοια ιδέα?

Βάψτε τον πίσω τοίχο σε γκρι χρώμα

ιδέες βαφής δωματίου παιδικά δωμάτια ανοιχτά ράφια

Συνδυάστε πράσινο και κίτρινο

δωμάτια ζωγραφίζουν ιδέες ανοιχτά ράφια

Χρωματιστό ταβάνι

Ποιος είπε ότι το ταβάνι πρέπει να βαφτεί λευκό; Αν θέλετε να ξεφύγετε από το παραδοσιακό, τότε υπάρχουν πολλές υπέροχες αποχρώσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη ως εναλλακτικές λύσεις. Αυτό είναι πολύ φωτεινό και δροσερό με την πρώτη ματιά. Τα αποτελέσματα μπορούν να περιγραφούν ως κομψά και πολυτελή, ανάλογα με την επιλογή χρώματος. Είναι καλύτερο να τα συνδυάσετε με διαφορετικά υφάσματα στα έπιπλα.

Πράσινο ταβάνι στην κουζίνα

ιδέες βαφής κουζίνα σχεδιασμός πράσινης οροφής

Βάψτε κίτρινο το ταβάνι στο σαλόνι

ιδέες ζωγραφικής σαλόνι σχεδιασμός οροφής έγχρωμη

Θα ήσουν πρόθυμος να πειραματιστείς με ένα ή περισσότερα από αυτά τα κόλπα στο σπίτι σου; Πιστεύουμε ότι θα άξιζε πραγματικά!

Το απαλό γαλάζιο χρώμα τοίχου κάνει το δωμάτιο να φαίνεται πιο φρέσκο

ιδέες ζωγραφικής σαλόνι χώρο παιχνιδιού συνδυάζονται

Σχεδιάστε έναν πορτοκαλί τοίχο με έμφαση στο υπνοδωμάτιο

βάψιμο ιδέες δωματίου κρεβατοκάμαρα πορτοκαλί τοίχο προφοράς