πολύχρωμα χαλιά κομψή μοντέρνα

Το χαλί είναι ένα από τα θεμελιώδη στοιχεία του εσωτερικού σχεδιασμού

Συχνά είναι το σημείο εκκίνησης για τον υπόλοιπο εξοπλισμό. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως οδηγό όταν επιλέγετε τις υπόλοιπες αποχρώσεις. Στο τέλος, το χαλί θα συγκολλήσει όλα τα χρώματα στο δωμάτιο μαζί.

Όποια επιχειρήματα και αν βρείτε για τη μεγάλη σημασία του χαλιού, αυτά πιθανότατα θα είναι σωστά.

Αλλά είναι πιο σημαντικό να εφαρμοστούν αυτές οι αρχές του πολύχρωμου.

  1. Χαλιά με χρώματα που μοιάζουν με pixel

Αυτό το χαλί ονομάζεται Funk και δημιουργήθηκε από την Asiatic Carpets. Κατασκευάστηκε από βαμβάκι της Νέας Ζηλανδίας από Ινδούς τεχνίτες. Θα μπορούσατε να συνδυάσετε ένα τέτοιο χαλί με λευκό όταν επιπλώσετε σαλόνια, για παράδειγμα.

Πολύχρωμα χαλιά – εκλεκτικά διαρκώς

πολύχρωμα χαλιά γεωμετρικές φιγούρες απαλή ταπετσαρία

Δύσκολα μπορώ να φανταστώ ότι σε ένα εκλεκτικό δωμάτιο μπορείτε να συγκολλήσετε καλύτερα τις διάφορες πτυχές των εσωτερικών και εξωτερικών εξαρτημάτων μαζί παρά με ένα χαλί σαν αυτό.

Χαλαρώστε τον αυστηρό χαρακτήρα με κατάλληλα χαλιά

τα πολύχρωμα χαλιά δημιουργούν χρώματα

Μια πολύ αυστηρή προσέγγιση στην επίπλωση αυτού του καθιστικού αποφασίστηκε από την αρχή. Μπορείτε να το διακρίνετε από τον μαύρο καναπέ και τη φωτεινή κίτρινη λάμπα.

Αλλά τότε όλα αρωματίστηκαν με το σούπερ πολύχρωμο χαλί που βλέπετε εδώ.

Στροβιλισμός χρωμάτων

πολύχρωμα χαλιά μαρμάρινο μοτίβο

Το Swirl είναι το όνομα του μοντέλου χαλιών που μπορείτε να δείτε εδώ. Σχεδιάστηκε από τον Paul Smith για την The Rug Company. Ένα χαλί σαν αυτό θα έγραφε πραγματικά τον εαυτό του σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το σαλόνι. Επιπλέον, θα κάνατε πολύ διασκεδαστικό στην κουζίνα με μια τέτοια λύση. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα έκανε μια υπέροχη ιδέα για υπνοδωμάτιο.

Φωτεινά διαμάντια

πολύχρωμα χαλιά πίνακες ζωγραφικής τοίχου

Η Americo από την Carpet Diem ενσωματώθηκε σε αυτό το σαλόνι από τους σχεδιαστές. Με τέτοια γεωμετρία και χρωματικούς συνδυασμούς, αυτοί οι τύποι χαλιών είναι υπέροχα εγγεγραμμένοι.

Επιστροφή στην παράδοση

πολύχρωμα χαλιά μοντέρνες κουρτίνες καρέκλας

Τι καλύτερο από ένα παραδοσιακό χαλί με κλασική εμφάνιση; Υπάρχει κάτι και αυτό θα ήταν χαλιά σε έντονα, μοντέρνα χρώματα. Μπορείτε να αντλήσετε ιδέες από αυτό το σχέδιο υπνοδωματίου της Jessica Helgerson. Εδώ έχει ενσωματώσει ένα τέτοιο χαλί σε ένα απλό δωμάτιο.

Υπέροχες χρωματιστές ακτίνες στο σαλόνι

πολύχρωμα χαλιά ζεστή ατμόσφαιρα

Συνιστούμε αυτήν την ιδέα με τις χρωματιστές ακτίνες ειδικά για την επίπλωση του καθιστικού. Ωστόσο, μπορεί να είναι υπέροχο να εγγραφείτε σε άλλους τύπους χώρων.

“Πλεκτό” χαλί

πολύχρωμα χαλιά σαλόνι γκρι καναπές

Αυτά τα χαλιά είναι από τα χαλιά αργαλειού. Κατασκευάστηκαν στο χέρι από πυκνά και πολύχρωμα νήματα. Τα έντονα χρώματα κάνουν ένα τέτοιο χαλί το πραγματικό κέντρο του δωματίου.

Απίστευτος συνδυασμός

πολύχρωμα χαλιά καναπές ταπετσαρία ροζ

Εδώ βλέπουμε ένα εξαιρετικά σπουδαίο έργο της Rug Company. Αυτός ο τύπος χαλιού κατασκευάστηκε από τον σχεδιαστή Matthew Williamson. Η έμπνευση αντλήθηκε εδώ από αφρικανικά έργα τέχνης. Αλλά και εδώ, ο συνδυασμός χρωμάτων είναι πολύ κατάλληλος.

Ηλιόλουστη γεωμετρία

πολύχρωμο χαλιά, τραπέζι τουαλέτας

Αυτό το μοντέλο χαλιών προέρχεται επίσης από την Rug Company. Το όνομα είναι Syrie Yellow και προέρχεται από τον Jonathan Adler. Κατασκευάστηκε από θιβετιανό βαμβάκι. Σας άρεσε αυτό το μοντέλο για το εσωτερικό σας?

 Πού θα θέλατε να ενσωματώσετε τέτοια χρωματιστά χαλιά; Θα το χρησιμοποιούσατε για να διακοσμήσετε το σαλόνι; Προτιμάτε να αρωματίσετε την κουζίνα; Or θεωρήστε τέτοια χαλιά ως ιδέα για την κρεβατοκάμαρα?