δημιουργικά σχέδια κουζίνας ξύλινα πάγκια λευκά λακαρισμένα έπιπλα

13 δημιουργικά σχέδια κουζίνας που πραγματικά λατρεύετε να έχετε

 Κρατήστε το χάος και τη βρωμιά της κουζίνας στο ελάχιστο με αυτούς τους υπέροχους οργανωτές και άλλες λειτουργίες που εξοικονομούν χρόνο και αποτρέπουν το χάος

Μην σπαταλάτε ούτε ένα λεπτό στα χέρια και τα γόνατά σας στην κουζίνα αναζητώντας αυτόν τον πίνακα κοπής ή τον πλάστη που λείπει.

Τα ενσωματωμένα έπιπλα και οι προσθήκες αποθήκευσης μπορούν να σας δώσουν το τέλειο σημείο για όλες τις μαγειρικές σας ανάγκες. Εάν όλα γίνονται σωστά, η αποθήκευση όχι μόνο θα διατηρήσει την κουζίνα σας καθαρή, αλλά θα την κάνει όσο το δυνατόν πιο λειτουργική.

Κουραστήκατε να περνάτε τον μισό χρόνο σας στην κουζίνα προσπαθώντας να βρείτε αυτό που χρειάζεστε; Αυτές οι οκτώ ευκολίες που εξοικονομούν χρόνο μπορούν να σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε, να καθαρίσετε και να οργανωθείτε με λίγη προσπάθεια.

Συρτάρι για την μεμβράνη

δημιουργικά σχέδια κουζίνας ξύλινος τοίχος σχεδιασμός τοίχου ντουλάπι ράφια πλάκες

 Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κουζίνας είναι εξοικειωμένοι με τα ερεθιστικά, ακατάστατα συρτάρια των πλαστικών σακουλών, του αλουμινόχαρτου και του πλαστικού περιτυλίγματος. Φαίνεται αδύνατο να διατηρηθεί τακτοποιημένο και όλα φαίνονται πάντα να βρίσκονται σε ένα συρτάρι.

Ένας διαχωριστής τροφίμων μπορεί εύκολα να γλιστρήσει σε ένα υπάρχον συρτάρι κουζίνας. Όταν σχεδιάζετε ένα νέο δωμάτιο, σκεφτείτε να συνεργαστείτε με τον σχεδιαστή επίπλων για να αποκτήσετε μια προσαρμοσμένη έκδοση για ένα από τα συρτάρια σας.

Ένα μέρος για τον πλάστη

δημιουργικά σχέδια κουζίνας ξύλινο πάγκο κουζίνας λευκό παράθυρο

 Οι ενθουσιώδεις αρτοποιοί θα λατρέψουν να έχουν όλο τον πλάστη τους σε κοντινή απόσταση. Αυτές οι οριζόντιες υποδοχές δεν έχουν βάθος μεγαλύτερο από 6 ίντσες, ώστε να μπορούν εύκολα να προστεθούν στο τέλος ενός ντουλαπιού. Αλλά τα περισσότερα από αυτά πρέπει να σχεδιάζονται κατά παραγγελία, γεγονός που προσθέτει στο κόστος.

Πεντάλ για να ενεργοποιήσετε και να σβήσετε το νερό

δημιουργικά σχέδια κουζίνας χιονισμένα τραγανά κλασικά παραδοσιακά

 Γυρίζοντας τη βρύση με τα ακατάστατα χέρια σας μπορεί να δημιουργήσετε ένα ακόμη μεγαλύτερο χάος. Τα υδραυλικά πεντάλ, όπως σε αυτήν την κουζίνα, μπορούν να σας βοηθήσουν να συγκρατήσετε το χάος. Ακριβώς όπως στο ιατρείο, μπορείτε να ανοίξετε το νεροχύτη με το πόδι σας – ζεστό νερό, κρύο νερό ή και τα δύο.

Επικοινωνήστε με έναν τοπικό υδραυλικό για προσφορά – πετάλια μπορούν να προστεθούν σε υπάρχοντα ή νέα σχέδια κουζίνας νεροχύτη.

Εργοστάσιο κομποστοποίησης υποδομής

δημιουργικά σχέδια κουζίνας ψηφιδωτά πλακάκια καφέ αποχρώσεις πίσω τοίχος κουζίνας

Ένα υπό κατασκευή εργοστάσιο κομποστοποίησης καθώς αυτό σημαίνει ότι μπορείτε απλά να σκουπίσετε όλο το φαγητό που περίσσεψε από τους πάγκους και να το πετάξετε στους κάδους απορριμμάτων πριν βγείτε στον κήπο. Βάλτε ένα στον πάγκο σας όπου κάνετε τις περισσότερες από τις εργασίες προετοιμασίας σας για να κάνετε την κομποστοποίηση εύκολη στη μνήμη και την εκτέλεση.

Γκαράζ μίξερ

δημιουργικά σχέδια κουζίνας ξύλινα ράφια ντουλαπιών κουζίνας

Αυτή η εκπληκτική συστροφή στο συνηθισμένο ράφι του μπλέντερ βοηθά να κρατήσετε αυτήν τη συσκευή μακριά από το δρόμο, αλλά είναι επίσης εύκολο να φτάσετε. Μια πόρτα τύπου κλείστρου ανεβαίνει ενώ όλο το ράφι τραβάει μπροστά.

Ένα κινητό νησί κρεοπωλείου

δημιουργικά σχέδια κουζίνας αποθήκευση ιδεών πλυντηρίου ρούχων

Ένα ενσωματωμένο μπλοκ κρεοπωλείου στην κορυφή διευκολύνει την προετοιμασία – αλλά ορισμένοι μάγειρες προτιμούν να το κρατούν μακριά από τα μάτια όταν δεν χρησιμοποιείται. Ένα κινητό ντουλάπι προετοιμασίας όπως αυτό μπορεί να τραβηχτεί όταν είναι χρήσιμο και να τραβηχτεί όταν δεν χρησιμοποιείται.

Μια πρακτική σκάλα

δημιουργικά κουζίνες σχεδιάζει συρτάρια με αποθηκευτικό χώρο

 Το να έχετε ένα πόδι για πολύ ψηλά ντουλάπια είναι πάντα υπέροχο, αλλά πού πρέπει να αποθηκεύσετε τη σκάλα; Ένα εξαιρετικά λεπτό μοντέλο μπορεί να γλιστρήσει σε ένα διακριτικό συρτάρι. Αυτός ο ιδιοκτήτης σπιτιού το έκανε!

Ένα εξειδικευμένο συρτάρι με σκαλοπάτια όπως αυτό διατίθεται από πολλούς κατασκευαστές επίπλων – αν σχεδιάζετε μια νέα κουζίνα μην ξεχάσετε να διαβάσετε αυτήν την επιλογή.

Σταθμός προστατευόμενων ζώων

δημιουργική κουζίνα με ξύλινα σπιτικά έπιπλα από πάγκο

 Η κουζίνα τείνει να είναι το καλύτερο μέρος για να ταΐσετε τα κατοικίδια ζώα. Ένας ενσωματωμένος χώρος σίτισης διατηρεί τα πράγματα τακτοποιημένα και μακριά από το δρόμο. Αυτός ο σταθμός τροφοδοσίας κατοικίδιων ζώων έχει ένα συρτάρι πάνω από το μπολ για κεράσματα, φάρμακα ή λινά.

Σκοτεινή δραματική ατμόσφαιρα στην κουζίνα

δημιουργικά σχέδια κουζίνας σκοτεινή ατμόσφαιρα ψηφιδωτό πλακάκι κουζίνας πίσω τοίχος

Ανοιχτά παστέλ χρώματα στον χώρο της κουζίνας

δημιουργική κουζίνα σχεδιάζει τραπεζαρία με λευκά έπιπλα

Γυναικεία, ροζ έπιπλα κουζίνας – λαμπερές επιφάνειες

δημιουργικά σχέδια κουζίνας ξύλινα ροζ τοίχους τονίζουν θηλυκή επίπλωση

   Ουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων σε καφέ αποχρώσειςδημιουργικά σχέδια κουζίνας ξύλινα εντοιχισμένα ντουλάπια κουζίνας ψυγείο