Οι κουζίνες γίνονται όλο και περισσότερο το επίκεντρο της καθημερινής μας ζωής στους τέσσερις τοίχους μας. Τείνουμε επίσης να περνάμε πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι και η τάση του cocooning γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Περισσότερη άνεση και καλύτερη ποιότητα ζωής παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο για τον καθένα μας. Μια ατομικά σχεδιασμένη εντοιχισμένη κουζίνα είναι συνεπώς το παν και το τέλος όλων των εγκαταστάσεων και είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές μιας ανακαίνισης σπιτιού ή σε ένα νέο κτίριο. Εάν είστε επίσης στη διαδικασία ανακαίνισης της παλιάς κουζίνας σας ή ίσως παραγγελίας μιας εντελώς νέας κουζίνας, οι τελευταίες τάσεις της κουζίνας το 2021 μπορεί σίγουρα να είναι ενδιαφέρουσες και, κυρίως, εμπνευστικές για εσάς. Στις επόμενες γραμμές παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες από αυτές.

τάσεις κουζίνας 2021 μαύρα μέτωπα

Ανοιχτή διαβίωση

Οτι "Δωμάτιο σε δωμάτιο" Η έννοια της ζωής δεν είναι κάτι καινούργιο. Ωστόσο, αυτό αναπτύσσεται όλο και περισσότερο και είναι πανταχού παρόν, ειδικά για τα νέα κτίρια. Η κουζίνα δεν είναι πλέον ένα ξεχωριστό δωμάτιο όπου μαγειρεύετε, αλλά ένας κομψός, ανοιχτός χώρος που φυσικά ενώνεται με τον υπόλοιπο χώρο του καθιστικού. Δεν υπάρχουν πλέον όρια για να φαίνονται ή να γίνουν αισθητά. Το μαγείρεμα, το φαγητό, η χαλάρωση και το να είμαστε μαζί συμβαίνουν σε μια σπιτική συνέχεια. Αυτό προσφέρει πιθανώς τις καλύτερες συνθήκες για περισσότερη επικοινωνία και ανοιχτότητα. Ακόμη και το γραφείο του σπιτιού, το οποίο έχει γίνει τόσο σημαντικό, συχνά έχει τη θέση του εδώ ως μια κομψή θέση εργασίας. Μερικοί γνωστοί κατασκευαστές κουζινών ενσωματώνουν ακόμη και ντουλάπες και βοηθητικά δωμάτια στις δημιουργίες της κουζίνας τους. Έτσι, μπορείτε να περάσετε από ένα πολύ άτομο Προγραμματισμός υψηλής ποιότητας εξοπλισμένης κουζίνας ικανοποιούν βέλτιστα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

ανοιχτή κουζίνα ζωντανό σχέδιο küchentrens 2021

Περισσότερη φύση μέσα από υλικά

βιωσιμότητα έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος των τάσεων της κουζίνας το 2021. Τα υλικά φαίνονται όλο και πιο φυσικά, είναι υψηλότερης ποιότητας και ως εκ τούτου πιο ανθεκτικά. Πέτρα και γρανίτη καθώς και καινοτόμα μέταλλα, κεραμικά και μέταλλο δίνουν τον τόνο για το τελευταίο σχέδιο κουζίνας. Η μαρμάρινη όψη των επιφανειών εργασίας, κυρίως από πέτρα χαλαζία, σίγουρα βιώνει την επιστροφή της, τόσο σε ανοιχτόχρωμα χρώματα όσο και σε σκούρο ανθρακί. Οι καπλαμάδες ξύλου ή άλλες ανθεκτικές επιφάνειες σε διαφορετικές αποχρώσεις ξύλου συνεχίζουν να εκπέμπουν μια ασύγκριτη οπτική ζεστασιά και εξασφαλίζουν μια αρμονική ισορροπία σε μεταλλικές και πετρώδεις υφές. Και παρόλο που δεν είναι ακριβώς φθηνό, το μασίφ ξύλο θα βρει επίσης τον δρόμο του πίσω στη σύγχρονη κουζίνα το 2021.

τάσεις κουζίνας από μέτωπο από φυσικό ξύλο 2021

Κομψότητα και ευκολία φροντίδας ταυτόχρονα

Οι λαμπερές και λαμπερές επιφάνειες γίνονται όλο και πιο σπάνιες στη μοντέρνα κουζίνα. Τα μέτωπα της κουζίνας είναι τώρα κυρίως σε ματ και σατέν. Επειδή αυτά προτιμώνται επίσης σε πιο σκούρα, σιωπηρά χρώματα, καινοτόμες νανο-επικαλύψεις, που ονομάζονται επίσης επικαλύψεις κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων, έρχονται στη διάσωση. Φροντίζονται εξαιρετικά εύκολα και απλά δεν δίνουν την ευκαιρία σε λιπαρά ή αλευρώδη δακτυλικά αποτυπώματα. Οι τάσεις της κουζίνας 2021 χαρακτηρίζονται σαφώς από πιο εκλεπτυσμένη κομψότητα στο σχεδιασμό. Παρατηρείτε πώς τα μπροστινά μέρη κατεβαίνουν στο πάτωμα και τα ντουλάπια και τα συρτάρια δεν έχουν λαβές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα την παραλλαγή push-to-open, αλλά μάλλον εργονομικές λαβές που εξασφαλίζουν μια ευγενή μονολιθική εμφάνιση. Δεν πρέπει επίσης να παραβλέπεται ότι οι πάγκοι εργασίας στους περισσότερους κατασκευαστές κουζίνας έχουν ήδη γίνει πολύ πιο φιλιγκράν και προσδίδουν στον σχεδιασμό της κουζίνας ακόμη περισσότερη πολυπλοκότητα.

τάσεις κουζίνας από γρανίτη ανθρακί 2021

Περισσότερο θάρρος στη χρήση χρώματος

Η λευκή γυαλιστερή κουζίνα, που ήταν από καιρό στη μόδα, σίγουρα δεν είναι πλέον ένα από τα αγαπημένα της κουζίνας. Όπως προαναφέρθηκε, οι πιο σκούρες κουζίνες αυξάνονται. Οι μπροστινές κουζίνες και τα ντουλάπια σε μαύρο και ανθρακί είναι αισθητά must στις περισσότερες συλλογές και συχνότερα συνδυάζονται με άλλα σιωπηλά ή γήινα χρώματα, όπως η τερακότα, για παράδειγμα. Οι σκούροι τόνοι δεν φαίνονται απαραίτητα ζοφεροί στην κουζίνα, αλλά είναι το τέλειο σκηνικό για φρέσκες πιτσιλιές χρώματος. Τα τελευταία είναι διαθέσιμα Χρώματα τάσης σαν φλογερή λάβα, βαθύ μπλε, καταπράσινο βρύο ή ακόμα και πούδρινο παστέλ ροζ και φρέσκο ​​πράσινο φασκόμηλου. Εξαρτήματα από χρυσό, χαλκό ή ορείχαλκο φαίνονται επίσης ιδιαίτερα κομψά σε πιο σκούρους πίσω τοίχους κουζίνας ή επιφάνειες εργασίας και προσδίδουν στο σύνολο μια εξαιρετική, ευγενή γυαλάδα.

τάση χρώμα φασκόμηλο πράσινη κουζίνα τάσεις 2021

Εμπλουτίστε τον δικό σας χώρο διαβίωσης με την ονειρεμένη κουζίνα που σας αξίζει. Όταν σχεδιάζετε, σκεφτείτε προσεκτικά τις προτεραιότητες της ζωής σας και με ποια υλικά και χρώματα θα θέλατε να περιβάλλετε τον εαυτό σας. Βασιστείτε σε έμπειρους συμβούλους κουζίνας και δημιουργήστε μαζί έναν άνετο κόσμο κουζίνας στο σπίτι σας όπου αισθάνεστε πραγματικά καλά.

τάσεις κουζίνας 2021

τάσεις κουζίνας γρανίτη 2021

τάσεις κουζίνας 2021 γκρι μέτωπα