κουζίνα ιδέα βότανο κήπο fend shui σχεδιασμός

Ιδέες για βότανα για υπέροχη κουζίνα Feng Shui

Η ενέργεια του Φενγκ Σούι είναι παντού, έρχεται σε όλα τα σχήματα, μορφές και μεγέθη. Βασικά, μπορείτε να ελέγξετε την ποιότητα οποιασδήποτε ενέργειας. Γνωρίζετε ότι η ενέργεια του Φενγκ Σούι είναι καλή αν τη δοκιμάσετε με τη βασική ερώτηση: Το θεωρείτε καλό?

Η υπέροχη κουζίνα του Feng Shui είναι εξίσου σημαντική με το καλό Feng Shui στο υπνοδωμάτιό σας και για τους ίδιους προφανείς λόγους – το σώμα σας θα συνδεθεί βαθιά με την ενέργεια της κουζίνας σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα του Feng Shui look στην κουζίνα σας

υπέροχο φενγκ σούι κουζίνα ξύλο κήπου βότανο

Φρέσκια συλλογή βοτάνων στον χώρο της κουζίνας

πανέμορφο φενγκ σούι κουζίνα βότανο κήπο χώμα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα του Feng Shui στην κουζίνα σας και ένας από τους προτιμώμενους είναι με αρωματικά βότανα. Δημιουργήστε τον δικό σας μικρό κήπο με βότανα και βεβαιωθείτε ότι είναι μια πραγματικά ευχάριστη διαδικασία με πολλά οφέλη. Απολαμβάνουμε το μαγείρεμα, οπότε η μυρωδιά των φρέσκων βοτάνων στην κουζίνα είναι για εμάς παραδεισένια (υπέροχο Φενγκ Σούι!) Αγαπάμε την ενέργεια που φέρνουν τα φρέσκα βότανα στην κουζίνα. Ο βασιλικός, το δεντρολίβανο, το θυμάρι, η μέντα και η λεβάντα είναι τα αγαπημένα μας όλων των εποχών, αλλά προσπαθούμε επίσης να προσθέτουμε κάτι νέο κάθε χρόνο.

Δοκιμάστε τα 5 καλύτερα βότανα κήπου

πανέμορφα φενγκ σούι κουζίνας βότανα κήπου κεραμικά δοχεία

Ασυνήθιστες ιδέες – κρεμαστές γλάστρες προσαρτημένες στο ταβάνι

υπέροχο φενγκ σούι κουζίνα βότανο κήπο φέρνουν τη φύση στο σπίτι

Ράγα κουζίνας και λευκές γλάστρες προσαρτημένες στο ταβάνι

πανέμορφο φενγκ σούι κουζίνα βότανο κήπο λευκό

Δείτε τα 5 καλύτερα βότανα κήπου της Amy Jeanroy. Η ζωντανή, ζωντανή ενέργεια του βοτάνου σας συνδέει με αυτό που είναι ύψιστης σημασίας στη ζωή. Είναι μια υπενθύμιση της θρεπτικής δύναμης της φύσης σε όλη της την ομορφιά. Οι καλύτερες περιοχές Feng Shui για το ξύλινο στοιχείο των βοτάνων είναι ανατολικά, νοτιοανατολικά και νότια, αλλά το πρώτο κριτήριο θα ήταν η ροή ενέργειας στην κουζίνα σας, συμπεριλαμβανομένου του φυσικού φωτός.

Αφθονία σε βότανα

πανέμορφα φενγκ σούι κουζίνα βότανα φυτά κήπου

Διαβάστε τα κατάλληλα βιβλία παράλληλα

πανέμορφο φενγκ σούι κουζίνα βότανο κήπο φρούτα βιβλίο

Αν σας αρέσουν τα φρέσκα βότανα, σίγουρα θα βρείτε το καλύτερο στοιχείο Feng Shui για τον μικρό κήπο με βότανα στην κουζίνα σας. Δώστε προσοχή στα δοχεία που χρησιμοποιείτε – τα καλύτερα δοχεία είναι κατασκευασμένα από αγγεία και φέρνουν το στοιχείο του Φενγκ Σούι μέσα τους. προσπαθήστε να αποφύγετε μεταλλικά ή πλαστικά δοχεία. Όλα τα καλύτερα στη δημιουργία ενός αρωματικού κήπου με βότανα στην δική σας κουζίνα!

Κήπος με βότανα στην κουζίνα – μια φρέσκια και πρακτική ιδέα   πανέμορφη ιδέα κήπου φενγκ σούι με βότανα

Μεταλλικά δοχεία τακτοποιημένα στο παράθυρο στην κουζίνα – κήπος με βότανα

πανέμορφο τσάι ιδέα για κουζίνες φενγκ σούι από κήπο  Ρατάνια γλάστρες στο πάτωμα στην κουζίναπανέμορφο φενγκ σούι κουζίνα βότανο κήπο καλάθι λουλούδιΆνετος, υπέροχος εξοπλισμός κουζίνας σύμφωνα με τους κανόνες του Φενγκ Σούι πανέμορφο φενγκ σούι κουζίνα με βότανα κήπο εγκατάσταση καλάθιΠοικιλία βοτάνων, ελαίων και μπαχαρικών    υπέροχα έλαια κήπου από βότανα κουζίνας feng shui  Παιχνιδιάρικα, πολύχρωμα, τετράγωνα πλαστικά δοχείαυπέροχο φενγκ σούι κουζίνα βότανο κήπο πλαστικό κίτρινο πράσινο ροζ

Φυτέψτε κόλιανδρο σε γυάλινα δοχεία

φτιάξτε υπέροχο κήπο με βότανα κουζίνας φενγκ σούι μόνοι σας Δημιουργήστε έναν κήπο με βότανα στην κουζίνα – χρήσιμο και πρακτικόπανέμορφο φενγκ σούι κουζίνα βότανο κήπο μεταλλικό δοχείο