Κουζίνες με πολλά παράθυρα, ήσυχο χώρο

Quietσυχο δωμάτιο – κουζίνες με πολλά παράθυρα

Όλοι θέλουν μια φωτεινή κουζίνα, αλλά τα πολλά παράθυρα συνήθως σημαίνουν έλλειψη αποθηκευτικού χώρου στην κουζίνα σας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις έξυπνες λύσεις σχεδιαστών που σας προσφέρουμε εδώ. Σε μια κλειστή κουζίνα, αυτά τα σκοτεινά ντουλάπια και οι πάγκοι εργασίας μπορεί να φαίνονται βαριά, αλλά δύο τοίχοι παραθύρων και καλά τοποθετημένα φώτα φωτίζουν το δωμάτιο και φυσικά βελτιώνουν τη διάθεσή σας!

Λεπτές κουζίνες με πολλά παράθυρα

Κουζίνες με πολλά παράθυρα Λεπτές εσοχές

Αυτό το περίβλημα σας προσφέρει υπέροχη θέα στον κήπο. Τα ανοιχτά ράφια σας δίνουν τη δυνατότητα να φτάσετε γρήγορα στην υπηρεσία κινεζικής πορσελάνης και στα ποτήρια σας.

Φυσικά όμορφο

κουζίνες με πολλά παράθυρα φυσικά όμορφες

Ο εξέχων σχεδιασμός και η εμφάνιση των βασικών μονάδων καθιστά δυνατή τη σύνδεση μεταξύ του εσωτερικού και της δασικής εξωτερικής ιδιοκτησίας. Το έντονο λευκό χρώμα συμπληρώνει την τελειότητα ολόκληρης της ατμόσφαιρας.

Ομαλή για ιστιοπλοΐα !

κουζίνες με πολλά παράθυρα λεία για ιστιοπλοΐα

Το σχήμα αυτής της κουζίνας είναι εμπνευσμένο από το Intracoastal Waterway, έχει σχεδιαστεί σε σχήμα πλοίου και ένας από τους τοίχους είναι επιπλωμένος με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή Νιπτήρες και άλλο πλυντήριο πιάτων, καθώς και συρτάρια για αποθήκευση. Υπάρχουν δύο ψυγεία κρασιού στην άλλη πλευρά.

Άνεση στο σπίτι – διαβάστε ένα βιβλίο μαγειρικής ή απλώς συνομιλήστε μεταξύ σας

κουζίνες με πολλά παράθυρα άνεση στο σπίτι

Προφανώς, οι κουζίνες με πολλά παράθυρα είναι ότι πρέπει αυτές τις μέρες. Εδώ οι καλεσμένοι σας μπορούν να χαλαρώσουν δίπλα στο νησί της κουζίνας και κοντά στην τραπεζαρία, να διαβάσουν ένα βιβλίο μαγειρικής ή απλά να συνομιλήσουν μεταξύ τους. Τα φυτά και τα συλλεκτικά δίνουν στο δωμάτιο πολλή ζεστασιά και προσωπικό χαρακτήρα.

 Θα πλύνω τα πιάτα!

κουζίνες με πολλά παράθυρα πλένουν πιάτα

Ένα παράθυρο περιβλήματος και μια γαλλική πόρτα μετατρέπουν αυτό το δωμάτιο με τον τοίχο του νεροχύτη σε έναν ελκυστικό χώρο εργασίας μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Το κυρίαρχο λευκό χρώμα, το μάρμαρο Carrara και το γκρι δάπεδο συμπληρώνουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα σε αυτή την κουζίνα.

Στον κόλπο

κουζίνες με πολλά παράθυρα

Αυτή η κουζίνα, που βρίσκεται σε ένα σπίτι σε έναν μεγάλο κόλπο, έχει 2 σειρές παραθύρων που δείχνουν ρητή αποικιακή αρχιτεκτονική και επιτρέπουν πολύ φυσικό φως να εισέλθει στο δωμάτιο.

   Πολλά ντουλάπια κουζίνας

κουζίνες με πολλά ντουλάπια παραθύρων

Σε αυτόν τον στενό χώρο με παράθυρα τέντας, πολλά λεπτά ράφια και ντουλάπια είναι εγκατεστημένα για να εμφανίζουν τα vintage κεραμικά και γυάλινα σκεύη.

Αποδράστε στο νησί της κουζίνας

κουζίνες με πολλά παράθυρα με θέα στο νησί της κουζίνας

Μέρος αυτού του νησιού σε σχήμα L περιέχει φούρνο μικροκυμάτων, συρτάρια, αποθήκη για μαγειρικά σκεύη και πλυντήριο πιάτων. Ο νεροχύτης βρίσκεται επίσης στη γωνία, έτσι ώστε η μαμά και ο μπαμπάς να μπορούν να απολαύσουν τη θέα έξω ενώ εργάζονται στην κουζίνα.

Γωνιά καφέ

κουζίνες με πολλά παράθυρα την ίδια απλότητα

Χάρη στους τοίχους των παραθύρων, αυτή η κουζίνα είναι γεμάτη έντονο φως και έξυπνες ιδέες. Οι πιο σημαντικές συσκευές κουζίνας τοποθετούνται σε μια μικρή περιοχή – έτσι δημιουργήθηκε μια γωνιά πρωινού.

Η ίδια η απλότητα

κουζίνες με πολλά παράθυρα βγαίνουν από τα ελατήρια

Σε αυτόν τον ήσυχο χώρο εργασίας, η μαρμάρινη πλάκα χρησιμοποιείται για την παρασκευή γλυκών και γλυκών.

Καλημερούδια!

κουζίνες με πολλά παράθυρα γοητεία και άνεση

Αυτή η γωνιά αρτοποιίας τοποθετείται στην άκρη του τριγώνου και έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με αντίκα.

Γοητεία και άνεση

κουζίνες με πολλά παράθυρα γοητεύουν την άνεση

Όταν ολόκληρο το σπίτι αναδιαμορφώθηκε, τα παράθυρα της κουζίνας είχαν θέα προς το νότο. Αυτό είναι πλέον ιδανικό για την καλλιέργεια διαφόρων βοτάνων.

  Vintage εμφάνιση

παράθυρα κουζίνας παλιομοδίτικη vinatage άποψη

Θα μπορούσατε να προσθέσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο σπίτι σας διατηρώντας παράλληλα τα πολύτιμα παλιά παράθυρα. Χτίστε σε ένα νησί ή χερσόνησο, κρεμάστε κουρτίνες καφέ για να μην μπλοκάρει το φως.

Σε αρμονία με τη φύση

αρμονία φύση κουζίνα μικρό παράθυρο φρέσκο

Ακόμα και με τα νέα συρτάρια πλυντηρίου πιάτων, ο σχεδιασμός σε αυτό το δωμάτιο είναι διαχρονικός. Μέσα από παράθυρα πολλαπλά, οι ακτίνες του ήλιου αγγίζουν το νησί της κουζίνας, τον πάγκο εργασίας, τα ράφια, εδώ βαμμένα με απαλό πράσινο χρώμα.

Εξοπλισμένο σύμφωνα με το σχέδιο

σύμφωνα με το σχέδιο παράθυρο σχεδιασμού κουζίνας πρωτότυπο

Σαφείς γραμμές και απλά σχήματα χαρακτηρίζουν αυτήν την κουζίνα μοντέρνας αρχιτεκτονικής.

Επαφές με την παράδοση

παραδοσιακές κουρτίνες καρό σκούρα κουζίνα κουζίνα

Κομψές πτυχωτές κουρτίνες ταινίας καλύπτουν αυτό το τρίο με διπλά περιστρεφόμενα παράθυρα. Η παραδοσιακή ατμόσφαιρα συμπληρώνεται από έναν κλασικό μαρμάρινο πάγκο.

Φρέσκο ​​κάθε μέρα

φρέσκια καθημερινή ιδέα λευκό μικρό παράθυρο κουζίνας

Το φως της ημέρας πλημμυρίζει αυτή την κουζίνα ολόλευκη, από εδώ έχετε υπέροχη θέα στην εξωτερική πισίνα.

Μονόπλευρη λύση

σοφίτα κουζίνα λευκό πολύχρωμα στοιχεία παράθυρο

Μια σοφίτα – που μερικές φορές καθιστά δύσκολο τον προγραμματισμό της κουζίνας. Η λύση: Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε δύο κεκλιμένα παράθυρα και τις ενδιάμεσες περιοχές!

Στρογγυλοποίηση

στρογγυλοποίηση της κουζίνας φρέσκα ζωντανά παράθυρα με ανοιχτόχρωμα χρώματα

Μια γενναιόδωρη σειρά παραθύρων περιβλήματος έχει επιπλέον εφέ εδώ. Το φυσικό ηλιακό φως κάνει τη συλλογή γυάλινων σκευών στο ψηλό ράφι να αστράφτει υπέροχα και μυστηριωδώς.

 Ο παλιός αχυρώνας ξαναχτίστηκε με τέτοιο τρόπο που το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό σήμερα!

ρουστίκ ρουστίκ συνδυασμένα μοντέρνα ντουλάπια κουζινών παράθυρα