αναβαθμίστε την κλασική επίπλωση της κουζίνας λευκό πράσινο πάγκο

Πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας σε χρόνο μηδέν χωρίς να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία

Η κουζίνα είναι σίγουρα το πιο σημαντικό δωμάτιο στο σπίτι. Για πολλούς από εμάς, είναι το μέρος όπου η φασαρία κυριαρχεί περισσότερο ή όπου περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας, ανεξάρτητα από το αν ασχολείστε με την προετοιμασία νόστιμων γευμάτων για την οικογένειά σας, την προετοιμασία για τη διασκέδαση μεγάλων και μικρών συναντήστε μικρές ομάδες ανθρώπων ή απλά κάθονται στο τραπέζι της κουζίνας παρέα με έναν παλιό φίλο, απολαμβάνοντας ένα φλιτζάνι καφέ με υπέροχη γεύση.

Η κουζίνα σας μπορεί να είναι ευρύχωρη ή μικροσκοπική, φαίνεται πάντα ότι αυτό το δωμάτιο τείνει να είναι ο τόπος συγκέντρωσης όταν επισκέπτονται οι επισκέπτες. Επομένως, πρέπει να ειπωθεί ότι οι αναβαθμίσεις κουζίνας μπορούν να αυξήσουν αισθητά την αξία του διαμερίσματος.

Οι ολιστικές ανακαινίσεις της κουζίνας είναι δαπανηρές, χρονοβόρες και επίπονες προσπάθειες, αλλά υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ανανεωθείτε και να ανανεωθείτε χωρίς να προκαλέσετε ενόχληση στους αγαπημένους σας, διαταράσσοντας την οικογενειακή ζωή και ίσως πιο σημαντικό, χωρίς να χρειαστεί να αδειάσετε κουμπαράς. Εφαρμόστε λοιπόν μερικές από αυτές τις συμβουλές και θα μπορούσατε να προγραμματίσετε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε κάποιους εξωτικούς προορισμούς με τις εξοικονομήσεις που θα εξοικονομήσετε!

Λίγο φρέσκο ​​χρώμα μπορεί να κάνει θαύματα

αναβάθμιση κουζίνας κλασική επίπλωση λευκό σχέδιο τοίχου

Φρεσκάρετε τους τοίχους

Οι τοίχοι της κουζίνας γίνονται εύκολα βρώμικοι και λιπαροί – με αποτέλεσμα, οι κουζίνες να φαίνονται συχνά παλαιότερες και πιο σπασμένες από ό, τι είναι, ακόμη και με τακτικό σκούπισμα. Δοκιμάστε λίγο χρώμα για να επαναφέρετε τη λάμψη των τοίχων σας. Μια νέα απόχρωση χρώματος θα μεταμορφώσει ολόκληρο τον χώρο σας από την αρχή. Εάν το κύριο χρώμα της κουζίνας σας ήταν μέχρι τώρα το λευκό, γιατί να μην επιλέξετε πράσινο, γκρι ή μπλε τώρα; Όπως φαίνεται στα πιο διάσημα περιοδικά διακόσμησης στον κόσμο, οι πολύχρωμες κουζίνες έχουν γίνει επίσης πολύ στη μόδα τις τελευταίες ημέρες.

Νιώθεις πιο γενναίος; Πιο τολμηρό; Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε να καλύψετε τους τοίχους της κουζίνας σας με ταπετσαρία. Το χαρτί τοίχου μπορεί κυριολεκτικά να ξυπνήσει το δωμάτιο από τον ύπνο και να παράγει περισσότερη ενέργεια, περισσότερο ενθουσιασμό. Η κουζίνα είναι το ιδανικό μέρος για να μάθετε πώς να διακοσμείτε!

Η αντικατάσταση των ντουλαπιών κουζίνας μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ ακριβή και μεγάλης κλίμακας επιχείρηση

αναβαθμίστε την κλασική επίπλωση της κουζίνας μπλε λαμπερές επιφάνειες

Ξυπνήστε αυτές τις κουρασμένες ντουλάπες

 Εάν το δικό σας δεν είναι τρομερά παλιό, αλλά σε καλή κατάσταση και λίγο παλιό, μια νέα στρώση χρώματος ή ένας σκούρος λεκές από ξύλο θα έχει πολύ ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο το δωμάτιο και θα το αναβαθμίσει και θα το ανανεώσει. Ένα φρέσκο ​​παλτό από λευκή λάκα υψηλής στιλπνότητας θα φωτίσει, θα χαροποιήσει και θα επεκτείνει το δωμάτιό σας. Αν είστε λάτρης του χρώματος, τα έντονα χρώματα μπορούν να προσθέσουν τολμηρές πιτσιλιές στα ντουλάπια σας για εξαιρετική απόδοση. Και αν θέλετε μια αντρική εμφάνιση, μπορείτε να δοκιμάσετε να βάψετε τα ντουλάπια σας με μια πιο σκούρα, ισχυρότερη βερνίκι..

Εάν αποφασίσετε να βάψετε τα ντουλάπια της κουζίνας πιο σκούρα, θα ήταν σκόπιμο να αποδεχτείτε και τις πηγές φωτός σας. Η κουζίνα δεν πρέπει ποτέ να είναι πολύ σκοτεινή. Mightσως χρειαστεί να προσθέσετε πολλά νέα φώτα για να φωτίσετε λίγο τον υπάρχοντα φωτισμό. Μπορείτε επίσης να επιτύχετε την επιθυμητή κομψή αντίθεση με τα πιο σκούρα σετ ντουλαπιών με ελαφρώς ελαφρύτερους τοίχους – χάρη στο χρώμα τους, αυτά θα φαίνονται απλά. Αν δεν ντρέπεστε πολύ για να εκθέσετε όλα όσα περιέχουν τα ντουλάπια σας, πιθανότατα θα θέλατε να αφήσετε εντελώς τις πόρτες του ντουλαπιού ή να τις αντικαταστήσετε με γυάλινες πόρτες. Διασκεδάστε κάνοντάς το και βάψτε και το εσωτερικό του!

Δείτε όλα τα βιβλία μαγειρικής σας

Επανασχεδιασμός των παλιών βιβλιοθηκών πάγκου κουζίνας

Αντικαταστήστε τους πάγκους σας

Αυτό μπορεί να είναι αρκετά ακριβό, αλλά υπάρχουν πολλές φθηνές επιλογές εκεί έξω. Πραγματικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ξυπνήσετε γρήγορα αυτούς τους κουρασμένους πάγκους. Κάποιοι μπορεί να σας συμβουλεύουν να βάλετε τα χρώματα στο παιχνίδι, αλλά εγώ όχι. Μακροπρόθεσμα, μια μικρή επένδυση σε αυτόν τον τομέα θα αποδώσει καλά. Κοιτάξτε γύρω για εναλλακτικά υλικά όπως ξύλο, φελλό, σκυρόδεμα, ακόμη και πολυστρωματικά φύλλα.

Αντικαταστήστε μερικές μικρές αλλά βασικές τεχνικές λεπτομέρειες

Κάτι τόσο απλό όσο η αντικατάσταση μικρών λεπτομερειών υλικού μπορεί να σας δώσει αμέσως το κλειδί για να κάνετε θεμελιώδεις αλλαγές. Σας αρέσουν οι ντουλάπες σας και σκέφτεστε: «Είναι καλές όπως είναι», αλλά ίσως να μην είστε πολύ ενθουσιασμένοι με τον εξοπλισμό τους. Θα εκπλαγείτε από το πώς κάτι φαινομενικά ασήμαντο όπως οι νέοι μηχανισμοί ή λαβές που μπορούν να μεταμορφώσουν εντελώς την εμφάνιση των ντουλαπιών και των συρταριών σας.

Για μια πολύχρωμη διακόσμηση της κουζίνας σας, μερικά φυτά πρέπει επίσης να μπορούν να φιλοξενηθούν

αναβάθμιση κουζίνας κλασικά έπιπλα πλακάκια κρεμαστά φωτιστικά

Αναζωογονητικό πράσινο?

Τα φυτά προκαλούν πάντα συναισθήματα ηρεμίας και υγείας. Μπορείτε π.χ. Β. Η φύτευση βοτάνων και η αποθήκευσή τους σε όμορφα δοχεία θα είχε έναν επιτυχημένο συνδυασμό αισθητικής και χρησιμότητας. Ανάλογα με το μέγεθος της κουζίνας σας, μπορείτε να προσθέσετε μερικά κρεμαστά φυτά ή ένα μεγάλο φυτό. Τα ράφια ψησίματος και οι βιβλιοθήκες μπορούν επίσης να διακοσμηθούν με φυτά. Το ίδιο ισχύει και για τις επιφάνειες του ντουλαπιού και τα πάνελ – απλά μην ξεχάσετε να ποτίσετε τα φυτά σας!

αφήστε τα βιβλία μαγειρικής να γίνουν μαγικά στο δωμάτιο

αναβάθμιση κουζίνας κλασική επίπλωση ράφια ξαπλώστρα ροζ

Δημιουργήστε μια βιβλιοθήκη κουζίνας

Wellσως να έχετε μαζέψει πάρα πολλά βιβλία μαγειρικής όλα αυτά τα χρόνια – παρουσιάστε με υπερηφάνεια αυτή τη θαυμάσια συλλογή βιβλίων. Δείξτε τα βιβλία σας γεμάτα ευημερία και βρείτε τα σε κεντρική θέση στην κουζίνα. Δημιουργήστε νέα ράφια, επενδύστε σε ένα φθηνό ντουλάπι βιβλιοθήκης ή απλώς τακτοποιήστε τα βιβλία σας σε ένα από τα ντουλάπια της κουζίνας, αποσυναρμολογώντας τις πόρτες. Είναι καλύτερο να κρατάτε τα βιβλία σε ασφαλή απόσταση από τον νεροχύτη, καθώς μπορούν να βραχούν εκεί, και θα πρότεινα επίσης – μακριά από τον πάγκο της κουζίνας και τις επιφάνειες εργασίας, καθώς είναι αδύνατο να τα προστατέψετε από τη μόλυνση και το λεκέδες..

Θα μπορούσατε να επιλέξετε μια κρεμαστή ράγα για τις κατσαρόλες και τα τηγάνια σας

αναβαθμίστε την κλασική επίπλωση της κουζίνας ρουστίκ μονόχρωμη

Τα τηγάνια μπορούν επίσης να κρεμαστούν!

 Υπάρχει πάντα κάτι ζεστό και φιλόξενο στις κουζίνες με κρεμαστά ράφια. Αυτή η στολή υποδηλώνει ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος συνδυάζει το μαγείρεμα με την ψυχαγωγία. Όταν βγάζετε τις κατσαρόλες και τα τηγάνια από τα ντουλάπια, αποκτάτε νέο αποθηκευτικό χώρο και, ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος έχει διαμαρτυρηθεί ποτέ για υπερβολικό χώρο αποθήκευσης; Δεν πιστεύω κανέναν!

Αντί να αφήσετε τους τοίχους σας άδειους, μπορείτε να κρεμάσετε μερικές φωτογραφίες ή πίνακες ζωγραφικής πάνω τους

αναβάθμιση κουζίνας κλασική επίπλωση δαπέδου τέχνη τοίχου ασπρόμαυρη

Άλλες ιδέες

Η φρυγανιέρα σας είναι κουρασμένη. Η χρωματισμένη καφετιέρα σας φαίνεται τόσο θλιβερή στον πάγκο. Ο επεξεργαστής τροφίμων, φαίνεται, σίγουρα υπηρετούσε στο στρατό … μια ολόκληρη δεκαετία πριν! Ένα ζευγάρι λαμπερά νέα gadgets θα χαροποιήσουν αμέσως τον χώρο σας. Μπορείτε επίσης να το θεωρήσετε μια αποτελεσματική πρόταση για τον εμπλουτισμό του δωματίου με έντονες εκρήξεις χρώματος. Σήμερα, οι μικρότερες οικιακές συσκευές δεν κατασκευάζονται πλέον μόνο σε μαύρο και μεταλλικό χρώμα, αλλά αντίθετα – μπορείτε να τις βρείτε σε μια πραγματική παλέτα τόνων ουράνιου τόξου και έτσι αντιστοιχούν σε πολλούς στόχους και προθέσεις. Εκτός από το ότι χρησιμοποιούνται για πρακτικές εργασίες κουζίνας, έχουν επίσης ένα οπτικά ελκυστικό εξωτερικό.

Μην περιορίζετε το χάρισμα των έργων τέχνης σε άλλους χώρους του διαμερίσματός σας, φέρτε τα και στην κουζίνα! Σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τον φωτισμό. Maybeσως ένας πολυέλαιος πάνω από το τραπέζι της κουζίνας ή μερικά κομψά φωτιστικά πάνω από το χώρο της κουζίνας σας; Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις πολυάριθμες συμβουλές μας.

Επανασχεδιασμός της παλιάς, παλιάς κουζίνας

αναβάθμιση κουζίνας αντίκες σχέδιο μοντέρνο σχεδιασμόΦωτεινή, κομψή κουζίνα – λαμπερές επιφάνειες και αέρινες κουρτίνες      αναβάθμιση της κουζίνας κλασική επίπλωση λευκό κουρτίνες ράφι ανοιχτό