εξοπλισμός κουζίνας αληθινά ξύλα πράσινα φυτά

Αυτή η καταπληκτική εγκατάσταση κουζίνας δημιουργήθηκε από την Cultivate Design. Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το στυλ ως εκλεκτικό. Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός μοντέρνων, μεσαιωνικών, παραδοσιακών και ταυτόχρονα ρουστίκ επίπλων. Το φυσικά ανοιχτόχρωμο ξύλο φαίνεται πολύ ελκυστικό δίπλα σε σκούρα έπιπλα και δερμάτινες πολυθρόνες από κόκκινο τούβλο.

Οι ξύλινες καρέκλες σε ενδιαφέροντα σχήματα, οι εικόνες στον τοίχο και τα τρυφερά πράσινα φυτά τραβούν αμέσως την προσοχή και δημιουργούν μια ζεστή και αρμονική ατμόσφαιρα. Τα μικρά σκαμπό κάτω από το τραπέζι ταιριάζουν πολύ με αυτήν την κουζίνα και το περβάζι παραθύρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα άνετο και ήσυχο μέρος για να διαβάσετε ή απλά να χαλαρώσετε. Όλος ο χώρος είναι πολύ άνετος και αισθητικά σχεδιασμένος και κάθε μικρή λεπτομέρεια ταιριάζει απόλυτα με αυτόν τον κομψό σχεδιασμό κουζίνας.

Αλλά είναι ένα δύσκολο έργο να μαγειρεύετε και να τρώτε σε ένα δωμάτιο διατηρώντας παράλληλα την αισθητική. Σίγουρα είναι αδύνατο να χαλαρώσετε με ένα ποτήρι κρασί μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά όταν η κουζίνα είναι γεμάτη βρώμικα πιάτα. Εδώ σας προσφέρουμε μια καλή λύση στην οποία οι περισσότερες συσκευές κουζίνας είναι ενσωματωμένες ή κρυμμένες στα ντουλάπια. Με αυτόν τον τρόπο θα απολαύσετε το γεύμα σας χαλαρά και ικανοποιημένα και θα μπορέσετε επιτέλους να φέρετε τάξη στην κουζίνα σας.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κομψό ντεκόρ κουζίνας και πάρτε μερικές υπέροχες ιδέες για έμπνευση!

 Οι εικόνες στον τοίχο φέρνουν πολλή αρμονία και άνεση στο δωμάτιο

εικόνες πλάκας ράφι κουζίνας

 Σχεδιασμός κουζίνας με διακόσμηση εικόνων, ξύλινα ράφια και μια μικρή σχάρα κρασιούέπιπλα κουζίνας εικόνες μπουκάλια κρασιού  Διακόσμηση στην κουζίνα με λευκά φλιτζάνια, τσαγιέρα και νόστιμο αχλάδιεπίπλωση φλιτζάνι αχλάδι

 Εξοπλισμός στην κουζίνα – ξύλινο ντουλάπι από ελαφρύ πραγματικό ξύλο και ενσωματωμένη σόμπακουζίνα άνετα μικρή  Διάφορα αξεσουάρ κουζίνας – τοστιέρα, ενσωματωμένος φούρνος και καρυκεύματαεξοπλισμός κουζίνας ξύλινα ντουλάπια ανοιχτά  Άνετο περβάζι για διάβασμα και χαλάρωση σε συνδυασμό με εκκεντρικά κρεμαστά φωτιστικάεπίπλωση καναπέ παράθυρο μαξιλάρια  Τραπεζαρία με ξύλινες καρέκλες από κόκκινο τούβλο, ελκυστικό τραπέζι και ευαίσθητα πράσινα φυτάέπιπλα κουζίνας μασίφ ξύλο εικόνες τοίχου

Κείμενο με την Κάτια