Η δίαιτα με φόρμουλα βοήθησε πολλούς ανθρώπους να μειώσουν το υπερβολικό βάρος τους. Το σχέδιο με το οποίο λειτουργεί είναι αρκετά απλό. Βοηθάει αν είστε καλοί με πειθαρχία και σαφείς κανόνες. Άλλοι, από την άλλη πλευρά, τείνουν να υποτιμούν τους κανόνες ακριβώς λόγω της απλότητάς τους. Σε αυτήν την περίπτωση συγκεκριμένα υπάρχει συχνά ένα φαινόμενο yo-yo. Είναι λοιπόν αυτή η δίαιτα κατάλληλη για εσάς; Θα σας βοηθήσουμε να το ανακαλύψετε παραθέτοντας τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και τους κινδύνους της δίαιτας με φόρμουλα.

Τα ποτά σε μια διατροφή τύπου περιέχουν αρκετές βιταμίνες και φυτικές ίνες

εξαιρετικές ιδέες προϊόντων - δίαιτα τύπου

Τι αντιπροσωπεύει πραγματικά η δίαιτα Formula?

Τι τρώτε σε μια τέτοια δίαιτα;?

Στην περίπτωση αυτής της δίαιτας, τα τρόφιμα καταναλώνονται με τη μορφή ποτών. Περιέχουν όλες τις ουσίες που είναι απαραίτητες για μια ισορροπημένη διατροφή. Στα ποτά υπάρχει η τέλεια ισορροπία μεταξύ υδατανθράκων, υγιών λιπών και φυτικών ινών.

Ορυκτά και βιταμίνες περιλαμβάνονται επίσης σε μεγάλες ποσότητες. Στην αρχή δεν επιτρέπεται να φάτε τίποτα άλλο. Στη δεύτερη και τρίτη φάση, προχωράτε σιγά σιγά σε ένα κανονικό πρόγραμμα διατροφής. Τα πρόσθετα τροφίμων και τα φάρμακα παραμένουν στο καθημερινό πρόγραμμα όλη την ώρα.

Τα κανονικά «γεύματα» πρέπει επίσης να είναι υγιεινά

Δίαιτα πριν από τον υπολογιστή - Formula Diet

Οι τρεις διαφορετικές φάσεις

Η δίαιτα με φόρμουλα αποτελείται από τρεις φάσεις. Το δεύτερο και το τρίτο είναι το καθένα δύο φορές μεγαλύτερο από το προηγούμενο. Κατά την πρώτη φάση, πίνετε μόνο τα ειδικά παρασκευασμένα ποτά. Το δεύτερο είναι να συνδυάσετε ένα γεύμα περίπου 400 θερμίδων με 2 άλλα ποτά. Κατά την τρίτη φάση υπάρχουν δύο γεύματα και ένα ποτό.

Συστήνονται υγιεινές σούπες στη δεύτερη και τρίτη φάση

Τύπος δίαιτα - μια εξαιρετικά νόστιμη σούπα

Η διάρκεια της δίαιτας

Η διάρκεια της δίαιτας είναι πολύ ατομική. Έρχεται πολύ δυνατό στο βάρος, το οποίο πρόκειται να μειωθεί. Πρώτον, πρέπει να χάσετε επιπλέον κιλά. Δεύτερον, θα πρέπει να αλλάξετε τις δικές σας διατροφικές συνήθειες. Απλά χρειάζεται χρόνος. Όσο μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα με το υπερβολικό βάρος, τόσο περισσότερο πρέπει να επιμείνετε. Αλλά τελικά έχετε μια εντελώς διαφορετική στάση απέναντι στο φαγητό. Οι άνθρωποι δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην ποιότητα παρά στην ποσότητα. Τα άτομα που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τη δίαιτα αναφέρουν ότι οι άνθρωποι απολαμβάνουν το φαγητό τους περισσότερο μετά την ολοκλήρωση της δίαιτας.

Πολλές σαλάτες είναι επίσης χρήσιμες με αυτή τη δίαιτα

Τύπος δίαιτα - κατανάλωση διαφόρων προϊόντων

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα με μια ματιά

Τα πλεονεκτήματα της δίαιτας τύπου:

  • Απλοί κανόνες,
  • Γρήγορα και ασφαλή αποτελέσματα,
  • Ισορροπημένη διατροφή.

Τα μειονεκτήματα:

  • Μετάβαση από «κανονικό» σε υγρό φαγητό,
  • Κίνδυνος πρόωρης ακύρωσης λόγω των αυστηρών κανόνων,
  • Εγγυημένο και ισχυρό αποτέλεσμα yo-yo σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού.

Ο στόχος της δίαιτας τύπου είναι η υγιεινή διατροφή να γίνει ο κανόνας για εσάς

Διατροφή τύπου - νόστιμη και χορταστική

Είναι αυτή η σωστή δίαιτα για εσάς?

Θα σας άρεσε πραγματικά μια τέτοια δίαιτα και θα μπορούσατε να την περάσετε; Μπορείτε να απαντήσετε μόνοι σας σε αυτήν την ερώτηση. Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να βρει την απάντηση εκτός από τον εαυτό σας. Άλλες δίαιτες απαιτούν πιο περίπλοκο σχεδιασμό αλλά είναι πιο ποικίλες. Perhapsσως θα ήταν η καλύτερη εναλλακτική λύση στη συγκεκριμένη περίπτωση σας.

Ένα τέτοιο γεύμα θα ήταν ιδανικό κατά τη δεύτερη και την τρίτη φάση

Διατροφή τύπου - πολλές διαφορετικές ιδέες

Μείνετε σε επαφή με έναν διατροφολόγο ή γιατρό

Κατ ‘αρχήν, το βάρος συνοδεύεται από πολλές διαφορετικές ασθένειες. Υψηλό σάκχαρο και πίεση αίματος, αναπνευστικά προβλήματα, εφίδρωση, διαταραχή της λειτουργίας του ήπατος και των νεφρών είναι μόνο μερικά από τα πολλά παραδείγματα. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μειωμένη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε χρόνια κατάθλιψη σε μερικούς ανθρώπους. Όσο άσχημες κι αν είναι όλες αυτές οι καταστάσεις, το σώμα έχει πλέον συνηθίσει. Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά η βελτίωση θα μπορούσε να τους προκαλέσει σοκ εξαιτίας αυτού. Μερικές φορές αισθάνεστε άρρωστοι, η διαδικασία αποτοξίνωσης μπορεί να συνοδεύεται από διάφορες κρίσεις. Για το λόγο αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη να είστε πάντα σε επαφή με έναν διατροφολόγο, γιατρό ή ψυχολόγο. Σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις, συνιστάται ακόμη και διεπιστημονική συμβουλή.

Θα πρέπει να ακολουθήσετε πλήρως τη δίαιτα με φόρμουλα έτσι ώστε να μην υπάρχει φαινόμενο yo-yo

Τύπος δίαιτα υγιεινό ποτό

Ξεχάστε τις ανθυγιεινές συνήθειες

Στη δεύτερη και τρίτη φάση της δίαιτας, μπορείτε ήδη να καταναλώσετε κανονική τροφή. Αλλά πρέπει ακόμα να αποφύγετε το πρόχειρο φαγητό και τις επιβλαβείς διατροφικές συνήθειες. Ξεχάστε το ανθυγιεινό λίπος, το τηγανητό και το τηγανιτό. Μπορείτε φυσικά να φάτε όσο το δυνατόν λιγότερο αλάτι. Πάρτε υγιεινές εναλλακτικές λύσεις στα συνηθισμένα γλυκά. Θα πρέπει να τηρείτε αυτό ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της δίαιτας!

Μάθετε να απολαμβάνετε το φαγητό

Τύπος δίαιτα υπέροχο μείγμα βιταμινών

Καλά αποτελέσματα όταν γίνονται σωστά

Έτσι, το συμπέρασμα είναι ότι η δίαιτα με φόρμουλα είναι μια καλή ιδέα για μόνιμη απώλεια βάρους. Προσφέρει μια ισορροπημένη διατροφή και μια αργή προσέγγιση σε ένα νέο είδος διατροφής. Εάν κάνετε τα πάντα σωστά, θα αλλάξετε τη βασική σας στάση απέναντι στο φαγητό.

Η δεύτερη και η τρίτη φάση είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη

Ιδέες για σαλάτες Formula Diet (8)

Όλο και περισσότεροι ειδικοί συστήνουν τη δίαιτα με φόρμουλα

Κατανομή σύμφωνα με την ώρα της ημέρας - Τύπος δίαιτα

Είναι επιτακτική ανάγκη να ακολουθήσετε αυτήν τη δίαιτα υπό την επίβλεψη ειδικού

φρέσκο ​​μείγμα διατροφής με λαχανικά