Λειτουργικός εξοπλισμός κουζίνας λευκού εξοπλισμού σε σχήμα L

Λειτουργικά νησιά κουζίνας – μαγειρέψτε, σερβίρετε και απολαύστε τον εαυτό σας!

Έχετε νησί κουζίνας; Εάν όχι, διαβάστε για να μάθετε γιατί πρέπει να έχετε ένα. Και σε περίπτωση που έχετε ήδη ένα, διαβάστε παρακάτω για να πάρετε μια ιδέα για το πώς να ενισχύσετε περαιτέρω τη σχέση σας με αυτό το υπέροχο έπιπλο.

Συμπαγής σχεδιασμός κουζίνας – σύγχρονος και εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας

λειτουργική κουζίνα νησιά ιδέα συμπαγής κουζίνα ντουλάπι ξύλινη επιφάνεια

Κόκκινες επιφάνειες και κρεμαστά φώτα τραβούν τα βλέμματα σε αυτόν τον χώρο της κουζίνας

λειτουργική κουζίνα νησιά ιδέα κόκκινη επιφάνεια κρεμαστά φώτα

Η υπέροχη κουζίνα προσφέρει αίγλη και λειτουργικότητα

λειτουργικά νησιά κουζίνας ιδέα πράσινα μαξιλάρια καθισμάτων σκαμπό

Για μισό αιώνα περίπου, οι κουζίνες των νησιών κοσμούσαν χρήσιμα πολλές κουζίνες. Και ενδιάμεσα έχουν αναπτυχθεί πάρα πολύ, με τη λειτουργικότητά τους να προσανατολίζεται σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών. Ενώ μερικοί άνθρωποι αγαπούν το έπιπλο επειδή αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμο για αυτά τα σύντομα διαλείμματα στις πολυάσχολες ατζέντες τους, άλλοι το χρησιμοποιούν για να διαχωρίσουν τους χώρους μαγειρέματος και φαγητού και άλλοι εκτιμούν το νησί, κάτι που προσθέτει στη συνολική οπτική γοητεία του η κουζίνα συμβάλλει στο σημαντικό ακάρεό της ως συσκευή που προορίζεται να προσελκύσει μεγάλη προσοχή σε όλους τους καλεσμένους του πάρτι της.

Συνδυασμός παράδοσης και νεωτερικότητας είναι συνυφασμένοι σε αυτήν την κουζίνα

λειτουργική κουζίνα νησί ιδέα λαμπρά μοντέρνα

Τα νησιά της κουζίνας είναι ιδιαίτερα χρήσιμα όταν πρόκειται για την προετοιμασία ενός γεύματος την τελευταία στιγμή παρέχοντας τον απαραίτητο χώρο εργασίας. Η χρησιμότητά τους προκύπτει από το γεγονός ότι παρέχουν χώρο για την αποθήκευση σκευών καθώς και για το μαγείρεμα. Και ακόμη περισσότερο – μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως τραπεζαρίες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε μερικά σκαμπό κουζίνας για να πάτε με το σετ.

Ο υπερσύγχρονος και τεχνολογικά εξοπλισμένος σχεδιασμός κουζίνας εντυπωσιάζει με γυαλιστερές επιφάνειες

λειτουργική κουζίνα νησιά ιδέα λευκή επίπλωση μοντέρνα

Τα σκαμπό του μπαρ βοηθούν τα νησιά της κουζίνας να μετατραπούν σε πάγκους πρωινού διευκολύνοντας την εξυπηρέτηση φαγητού σε παιδιά και επισκέπτες και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν απλά ως καρέκλες για να χαλαρώσετε ενώ διασκεδάζετε. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα σκαμπό μπαρ, κατασκευασμένο σε όλα τα χρώματα και μοντέλα, σε όλα τα μοντέρνα σχέδια και από όλα τα πιθανά κομψά υλικά, ακόμη και υπερβολικά.

Αειφόρο νησί κουζίνας από μέταλλο σε κουζίνα κήπου

λειτουργικά νησιά κουζίνας μασίφ μεταλλική επιφάνεια κεραμίδια νεροχύτη τραπεζιού

Είναι καλύτερα να αποφασίσετε για το σωστό μοντέλο κουζίνας, αφού έχετε ήδη κάνει αρκετά πράγματα. Για αρχάριους, ας αναφέρουμε μερικά από αυτά εδώ: Θα θέλατε να έχετε χώρο για να μαγειρέψετε ή να φάτε μαζί με αυτό; Τι μέγεθος και τι είδους νησί κουζίνας θα ήταν η κουζίνα σας τέλεια; Πόσο συχνά διοργανώνετε πάρτι; Όταν έχετε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, μην πάτε στο τοπικό σας κατάστημα για να επιλέξετε το νησί της κουζίνας σας. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!

Τα παράθυρα από την οροφή στην κουζίνα παρέχουν φως ημέρας

λειτουργική κουζίνα νησιά ιδέα παράθυρο εστία εστία πέτρα τοίχοΑυτή η ρουστίκ κουζίνα έχει ενημερωθεί με έμμεσο μοβ φωτισμόλειτουργικά νησιά κουζίνας ρουστίκ σχεδιασμός μωβ έμμεσος φωτισμός

   Το συμπαγές τραπέζι χρησιμεύει ως τραπέζι φαγητούλειτουργική κουζίνα νησιά ιδέα ξύλινα τραπέζια σκαμπό μπαρ      Τα πτυσσόμενα τραπεζάκια προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση σε έναν συμπαγή χώρο λειτουργικά νησιά κουζίνας αρθρωτά ξύλινα πάνελ που διπλώνουν τραπεζαρία Πώς θα ένιωθες σε μια τέτοια κουζίνα?λειτουργική κουζίνα νησιά ιδέα μοτίβο διακόσμηση τοίχου