δροσερές ιδέες αποθήκευσης ανοιχτό σύστημα ραφιών

Δροσερές ιδέες αποθήκευσης – Πώς να εξοικονομήσετε περισσότερο χώρο στην κουζίνα

Είχα εμμονή με την ιδέα να έχω πολύ αποθηκευτικό χώρο στην κουζίνα μέχρι πρόσφατα. Ας κοιτάξουμε την αλήθεια στα μάτια: οι περισσότεροι από εμάς στερούνται χώρου εκεί.

Αυτό σίγουρα δεν είναι το μέρος όπου μπορούμε να αποσυσκευάσουμε και να επιδείξουμε τόνους διακοσμητικών για να δημιουργήσουμε μια μυστηριώδη εμφάνιση.

Στην πραγματικότητα, τα αντικείμενα που αποθηκεύουμε εδώ αντιπροσωπεύουν τη διακόσμηση του δωματίου.

Σωστό: τα πιάτα και τα ράφια είναι τα πιο εκφραστικά αντικείμενα στον χώρο της κουζίνας μας.

Οπότε καλύτερα να το κάνουμε αυτό με τον πιο στιλάτο δυνατό τρόπο.

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο σαφώς σχεδιασμένο look στην καλά οργανωμένη κουζίνα. Μεταλλικά πλέγματα, χρωματιστά δοχεία και βιομηχανικά κομμάτια μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια εύχρηστη περιοχή που φαίνεται μοντέρνα και λεπτή ταυτόχρονα.

Το σημερινό άρθρο αφορά αυτήν την εμφάνιση. Αντιπροσωπεύουμε τόσο καλάθια γεμάτα φρούτα όσο και μεγάλα ράφια.

Επιλογές για την αποθήκευση φρούτων και λαχανικών

Πρώτον, υπάρχουν υπέροχες επιλογές για φαγητό και ποτά που απολαμβάνουμε να έχουμε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το καλάθι δύο επιπέδων που κατασκευάζει η Crate & Βαρέλι

δροσερές ιδέες αποθήκευσης ο χάλυβας στέκεται σε δύο επίπεδα

Όταν μετακόμισα στον νέο μου τόπο διαμονής, έψαχνα απεγνωσμένα ένα καλάθι στο οποίο θα μπορούσα να αποθηκεύσω τα προϊόντα μου.

Αφού μετακόμισα, βρήκα τα εξής: Είναι πρακτικά αδύνατο να έχουν ταξινομηθεί και αποθηκευτεί τα πάντα. Και εδώ οι ιδέες όπως αυτό το καλάθι έρχονται στη διάσωση: Έχει την όψη ενός vintage καλάθι, αλλά στηρίζεται πολύ πρακτικά στην επιφάνεια εργασίας της κουζίνας. Εδώ έχετε χώρο για τα φρούτα και για τα ειδικά λαχανικά όπως τα κρεμμύδια και το σκόρδο.

Θα μιλήσουμε τώρα για δοχεία από γυαλί; Πιστεύετε επίσης ότι η τακτοποιημένη σειρά των υλικών στην κουζίνα σας παρακινεί να μαγειρεύετε; Είμαι απολύτως αυτής της άποψης.

Αυτά τα γυάλινα δοχεία παράγονται από το 1940

δροσερές ιδέες αποθήκευσης κομψά γυαλιά

Είναι προϊόν της εταιρείας Σακαράκα & Βαρέλι. Με αυτά μπορείτε να δείτε ακριβώς τι υπάρχει μέσα και το βρίσκω πολύ πρακτικό. Ποιος θέλει να σπαταλήσει χρόνο μαντεύοντας πού είναι αυτό που υπάρχει στην κουζίνα;?

Πώς να βρείτε τα γυάλινα δοχεία της εταιρείας Williams-Sonoma στην παρακάτω εικόνα?

Αυτά κλείνονται από τα υπέροχα μεταλλικά καλύμματα με ελαφριά φτερά. Έχουν μια εμφάνιση κατάλληλη για μπιστρό και μικρά εστιατόρια και μπορούν να δώσουν στην κουζίνα σας μια πιο επαγγελματική εμφάνιση.

Τα μεγάλα ανοίγματα καθιστούν εύκολη την αφαίρεση των συστατικών

δροσερές ιδέες αποθήκευσης βάζα με ατσάλινα καπάκια με φινίρισμα καθρέφτη

Επίσης λαχταράτε περισσότερο χρώμα στην ουδέτερη κουζίνα σας; Τι λέτε για κόκκινο ή πορτοκαλί, ή κάτι στη μέση όπως στην εικόνα εδώ; Αυτά τα λαμπερά βάζα μπισκότων είναι απλά υπέροχα, δεν θα βρείτε κανένα?

Είναι προϊόν της εταιρείας West Elm

δροσερές ιδέες αποθήκευσης πορτοκαλί κόκκινα πλαστικά δοχεία

Τα ερμητικά καλύμματα διατηρούν τα προϊόντα σε αυτά φρέσκα. Η λακαρισμένη επιφάνεια κάνει πραγματικά τα κομμάτια να λάμπουν.

Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε την οργάνωση στο ψυγείο! Αυτό είναι ένα γεγονός που πολλοί άνθρωποι παραβλέπουν. Οι ιδιοκτήτες παλαιών μοντέλων με ανεπαρκή χώρο αποθήκευσης θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα αυτήν την ιδέα. Προσφέρουμε κουβάδες, διοργανωτές και μπολ από το Crate & Βαρέλι.

Αυτά τα ρευστά και ραβδωτά κομμάτια προσθέτουν ένα σπονδυλωτό στυλ στο ψυγείο

δροσερές ιδέες αποθήκευσης διαφανή πλαστικά δοχεία στο ψυγείο

Τα υγρά χρειάζονται επίσης τον δικό τους χώρο στην κουζίνα. Αναζητήστε μερικά κομψά μπουκάλια που θα εξυπηρετήσουν αυτόν τον σκοπό.

Πώς μπορείτε να βρείτε τα γυάλινα μπουκάλια και τα ξύλινα κλείστρια από το West Elm. Περιλαμβάνουν όμορφα φτιαγμένους κάδους και κομψές ξύλινες σφαίρες. Μια υπέροχη λύση αν σίγουρα δεν θέλετε να συμβιβαστείτε με την καλή εμφάνιση από αυτή την άποψη.

Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε με υπερηφάνεια αυτό το έργο στο ράφι

δροσερές ιδέες αποθήκευσης γυάλινα μπουκάλια με ξύλινα σφαιρικά καπάκια

Τώρα πρόκειται για το κρασί …

Δυσκολεύεστε επίσης να βρείτε καλά ράφια για το κρασί; Στην πραγματικότητα, έχουμε συχνά δυσκολίες στην αποθήκευση των ειδών στα επιθυμητά μέρη. Ο λόγος έγκειται στα διαφορετικά μεγέθη.

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο η επιλογή όπως το CB2 είναι μεγάλη.

Η κυβιστική δομή με τη βιομηχανική εμφάνιση δημιουργεί ένα κομψό αποτέλεσμα με την αντίκα κάλυμμα ψευδαργύρου. Επιπλέον, η όλη λύση είναι εξαιρετικά πρακτική.

Κάθε κομμάτι μπορεί να συνδεθεί σε διαφορετικό ράφι

δροσερές ιδέες αποθήκευσης ράφι μπουκαλιών από χαλύβδινο σύρμα

Ράφια και εξοπλισμός κουζίνας

Τώρα πρόκειται για μεγαλύτερα αντικείμενα αποθήκευσης που μπορούν να χωρέσουν πολλά είδη κουζίνας. Για παράδειγμα, θα ήθελα να σας δείξω αυτό το παραδοσιακό οβάλ ράφι πιάτων Enclume από την Williams-Sonoma. Αυτό θα αγοραστεί από σφυρήλατο ανοξείδωτο χάλυβα ή από ένα με επένδυση χαλκού. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς τη σωστή εμφάνιση για την κουζίνα σας.

Τα μεταλλικά πλέγματα από βαρύ μέταλλο δίνουν στο σύνολο μια σταθερή κατασκευή που μπορεί να αντέξει πολλά προβλήματα

δροσερές ιδέες αποθήκευσης οβάλ ράφι επιτραπέζιων σκευών με γάντζους

Γιατί δεν προσθέτετε λίγο φως στην κατασκευή; Εδώ βλέπουμε ένα ράφι σερβίτσια με κρεμαστά φώτα από την Pottery Barn. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την κάλυψη νικελίου.

Και ελέγξτε τα φώτα με ραβδώσεις μενταγιόν από κάτω! Αυτό καθιστά την κατασκευή τόσο πρακτική όσο και αισθητικά ευχάριστη. Υπέροχο, έτσι δεν είναι?

Αυτή η λύση είναι επίσης υπέροχη ειδικά για άτομα που αγαπούν το μπιστρό look

δροσερές ιδέες αποθήκευσης λαμπερό ατσάλινο ράφι για σκεύη κουζίνας

Από το ταβάνι στο πάτωμα. Μερικές φορές χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χώρο στη γωνία ή στο ντουλάπι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κομμάτι με τα τέσσερα συρτάρια της εταιρείας είναι Crate & Βαρέλι τόσο δημοφιλές. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον κουβέρτες για τα συρτάρια εάν θέλετε να αποφύγετε το στυλ με ραβδώσεις.

Οι περιστρεφόμενοι τροχοί συμβάλλουν επίσης στη σταθερότητα

δροσερές ιδέες αποθήκευσης κουζίνες καροτσάκια με ροδάκια

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για την αύξηση του χώρου αποθήκευσης στο δωμάτιό σας είναι η χρήση φορητών επιφανειών εργασίας στο νησί της κουζίνας. Ορισμένα έχουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο από κάτω.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τον μεταλλικό κορυφαίο πάγκο και τη ράβδο της εταιρείας West Elm

δροσερές ιδέες αποθήκευσης βοηθητικό τραπέζι σε τροχούς

Διαθέτουν τροχούς και καλύμματα από μαύρο χρώμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Μπορείτε να μαγειρέψετε το φαγητό στην επιφάνεια και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε επιπλέον αντικείμενα από κάτω.

Σε αυτή την περίπτωση τα καλάθια έχουν μαζευτεί εκεί.

Το υλικό αποκατάστασης φέρνει πολλές λύσεις βιομηχανικών ραφιών στην αγορά. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κατασκευή από ανακυκλωμένο ξύλο και ατσάλι.

Είναι κατασκευασμένο από πεύκο με ανεπεξέργαστη επιφάνεια

δροσερές ιδέες αποθήκευσης ανοιχτό ράφι στους τροχούς

Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιήθηκε υψηλής ποιότητας βιομηχανικός χάλυβας. Τα γήινα στοιχεία συναντούν το μοντέρνο εδώ!

Ένα ελαφρώς θαλάσσιο στυλ εξωραΐζει αυτό το σύστημα θαλάσσιων ραφιών. Αυτό είναι ένα άλλο έργο από την εταιρεία αποκατάστασης υλικού. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, εμπνεύστηκαν για αυτό το έργο από τους διαμορφωμένους σωλήνες στους τελικούς τοίχους των μεγάλων πλοίων.

Φέρτε αυτό το ράφι στον τοίχο και γεμίστε το με πολλά διαφορετικά προϊόντα

δροσερές ιδέες αποθήκευσης ανοιχτό ράφι τοποθετημένο στον τοίχο

Θέλετε μια πιο ζεστή εμφάνιση στην κουζίνα; Τότε ίσως χρειάζεστε ένα ράφι τοίχου όπως αυτό από το Studio Narrow! Αυτό είναι ένα υπέροχο βλέμμα σε αυτόν τον λευκό τοίχο! Συμφωνείς??

Υγιεινό και άνετο

δροσερές ιδέες αποθήκευσης χαριτωμένη κουζίνα νησί σκούρο ξύλο

Θέλετε ένα έγκυρο αλλά κινητό κομμάτι; Ρίξτε μια ματιά στο περίπτερο της Williams-Sonoma Company Mobile Mobile παρακάτω! Είναι δύσκολο να αδιαφορήσετε για τη vintage εμφάνιση αυτού του βιομηχανικού κομματιού.

Τα σιδερένια κουφώματα και τα ξεπερασμένα ξύλινα ράφια είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στη μοντέρνα κουζίνα

δροσερές ιδέες αποθήκευσης ράφι από χάλυβα και ξύλο

Έχετε ράφια Metro στην κουζίνα σας; Αυτό το κλειδωμένο διαχωριστικό καλαθιού από την εταιρεία Williams Sonoma συνδυάζεται υπέροχα με τέτοια κομμάτια. Είναι κατασκευασμένα από χάλυβα χρωμίου και κάθε καλάθι περιλαμβάνει δύο προσαρτημένες ράγες. Αυτά μπορούν να στερεωθούν στα ράφια με τη βοήθεια μερικών εργαλείων συναρμολόγησης.

Τι λέτε τώρα; Ας ελπίσουμε ότι σας έχουμε φέρει λίγο πιο κοντά στην απόφαση για το επόμενο έπιπλο σας στην κουζίνα?

δροσερές ιδέες αποθήκευσης καλάθια από ατσάλι