φανταχτερά κλινοσκεπάσματα χειμωνιάτικα κλινοσκεπάσματα ζεστά σεντόνια

Επιλέξτε ασυνήθιστα κλινοσκεπάσματα σύμφωνα με το ζώδιο 

Ετοιμάζεστε να επιλέξετε νέα, κομψά κλινοσκεπάσματα; Είναι πράγματι μια πολύ καλή ιδέα δώρου για στενούς φίλους και μέλη της οικογένειας. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την επιλογή κλινοσκεπασμάτων στο ζώδιό σας και τα χαρακτηριστικά του αστεριού του?

Σε αυτό το άρθρο εξηγούμε πώς σχετίζονται και τα δύο πράγματα.

Πώς πρέπει να επιλέξετε τα κατάλληλα κλινοσκεπάσματα

φανταχτερά κλινοσκεπάσματα δίχρωμο μοτίβο chevron μέντα πράσινο λευκό

Χαλαρωτικές αποχρώσεις χρώματος

μπλε κλινοσκεπάσματα γαλάζια λευκά κομψά χειμωνιάτικα κλινοσκεπάσματα

Μπλε κλινοσκεπάσματα με μοτίβο pasley

φανταχτερά κλινοσκεπάσματα ανοιχτό μπλε κομψότητα και διακριτική

Ταίριασμα κλινοσκεπασμάτων για Αιγόκερω

Αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε κομψά κλινοσκεπάσματα για τον Αιγόκερω σε έντονες αποχρώσεις. Επιπλέον, οι αφηρημένοι πίνακες είναι μια πολύ κακή ιδέα για τους ανθρώπους αυτού του ζωδίου. Τα κλινοσκεπάσματα δεν μπορούν να είναι πολύχρωμα.

Στον Αιγόκερω αρέσουν οι ουδέτερες χρωματικές αποχρώσεις όπως το γκρι

Εντυπωσιακά σεντόνια σε γκρι μοτίβο σεντόνι

Ο Αιγόκερως αισθάνεται καλά σε κλασικές και ήρεμες αποχρώσεις του χρώματος. Λατρεύει επίσης τις μονόχρωμες παλέτες χρωμάτων. Στην ιδανική περίπτωση, τα κλινοσκεπάσματα πρέπει να είναι μόνο σε μία απόχρωση. Εδώ είναι επίσης οι πιο προτιμώμενες αποχρώσεις: όλες οι σκούρες αποχρώσεις, ανοιχτό κίτρινο, γκρι-μπλε, μπλε, μαύρο, σκούρο πράσινο. Λόγω του ζωδιακού στοιχείου – γη, οι Αιγόκεροι προτιμούν τα πρακτικά πράγματα. Για το λόγο αυτό, ένα πλήρες σετ κλινοσκεπασμάτων θα ήταν το καταλληλότερο.

Σετ κλινοσκεπασμάτων σε σκούρο μπλε χρώμα

φανταχτερά κλινοσκεπάσματα μπλε χειμωνιάτικα κρεβάτια μοτίβο chevron

Καφέ και μπλε – ένας γήινος συνδυασμός χρωμάτων

ασυνήθιστα κλινοσκεπάσματα καφέ ανοιχτό μπλε δίχρωμο

Πολυτελή κλινοσκεπάσματα σε μπεζ χρώμα

φανταχτερά κλινοσκεπάσματα καφέ μαξιλαροθήκες

Όσο πιο απλό είναι ένα πράγμα, τόσο πιο κατάλληλο είναι για άτομα του ζωδίου Αιγόκερω.

Απλά κλινοσκεπάσματα σε λευκό και γκρι χρώμα

φανταχτερά κλινοσκεπάσματα μονόχρωμα αξεσουάρ υπνοδωματίου

Κομψό κρεβάτι για σκοπευτές

Οι Τοξότες είναι δυναμικοί άνθρωποι που αναζητούν πάντα νέες προκλήσεις. Για αυτούς, επιλέξτε κλινοσκεπάσματα σε χρώματα σε αντίθεση. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, τα μαξιλάρια κρεβατιού και το υπόλοιπο σετ μπορεί να είναι σε διαφορετικές αποχρώσεις. Ο Τοξότης εξακολουθεί να λατρεύει τους υπέροχους πίνακες. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε αυτά που είναι λίγο παιδικά. Όλα όσα σχετίζονται με το θέμα του ταξιδιού είναι επίσης πολύ κατάλληλα.

Ασυνήθιστα κλινοσκεπάσματα με τον Πύργο του Άιφελ 

ασυνήθιστα κλινοσκεπάσματα ως ιδέα δώρου

Κλινοσκεπάσματα

φανταχτερά κλινοσκεπάσματα καληνύχτα μοτίβο φεγγάρι και αστέρια

Κλινοσκεπάσματα για ζευγάρια

ασυνήθιστες ιδέες για δώρα κρεβατιού για αυτόν και αυτήν

Οι αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα στον σκοπευτή είναι μοβ, λεβάντα, ροζ και μπλε. Ο ισορροπημένος χαρακτήρας αντανακλάται σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε.

Κλινοσκεπάσματα με γεωμετρικό σχέδιο σε παστέλ χρώματα

φανταχτερό κλινοσκεπάσματα γεωμετρικό σχέδιο σεντόνι

Αλλά επειδή ο Τοξότης αγαπά τη ζωή και του αρέσει να ανακαλύπτει νέα πράγματα ταυτόχρονα, οι συνδυασμοί με έντονες αποχρώσεις μπορεί επίσης να είναι κατάλληλοι.

Πρωτότυπο μοτίβο κλινοσκεπασμάτων σε μοβ χρώμα

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αγαπούν την πρόκληση. Για να τους δώσετε πραγματική ευχαρίστηση, χρειάζεστε κλινοσκεπάσματα με ένα ενδιαφέρον μοτίβο ή κάτι που προσελκύει πραγματικά την προσοχή. Επιπλέον, οι μυστικιστικές εικόνες είναι πολύ κατάλληλες για άτομα αυτού του ζωδίου. Ο συνδυασμός κόκκινου και μαύρου θα ήταν ιδανικός.

Κόκκινο σε συνδυασμό με άλλα χρώματα

φανταχτερά κλινοσκεπάσματα μπλε κόκκινες λευκές ρίγες

Οι αγαπημένες αποχρώσεις του Σκορπιού είναι το κίτρινο, το βατόμουρο, το σκούρο και το έντονο κόκκινο. Επομένως, μείνετε στο κόκκινο εάν θέλετε να είστε στην ασφαλή πλευρά. Το κόκκινο σε όλες τις αποχρώσεις του αντιστοιχεί στον ενεργητικό, ανεξάρτητο και μαγνητικό χαρακτήρα αυτού του ζωδίου. Το κίτρινο εξακολουθεί να είναι ένας πραγματικός δείκτης των ισχυρών επικοινωνιακών δεξιοτήτων του Σκορπιού.

Ενεργητικές χρωματικές αποχρώσεις για τον Σκορπιό

ροζ κλινοσκεπάσματα δίχρωμα σεντόνια

Πορτοκαλί κλινοσκεπάσματα 

Πολυτελή κλινοσκεπάσματα με μοτίβο πορτοκαλί

Είναι πολύ σημαντικό να δείτε ένα στενό πλαίσιο στα κλινοσκεπάσματα. Αυτό ισχύει εδώ καθώς και σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής.

Πολύχρωμα κλινοσκεπάσματα που φαίνονται αρμονικά και ελκυστικά

Ιδέες για πολύχρωμα κλινοσκεπάσματα, μη σιδερένια υπνοδωμάτια

κλίμακα

Οι Ζυγοί είναι ελαφροί και έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Μπορείτε να βάλετε ένα σετ κλινοσκεπασμάτων που έχει παιχνιδιάρικο και χιουμοριστικό χαρακτήρα. Τα λεπτά κλινοσκεπάσματα θα ήταν πολύ κατάλληλα. Τα επιτυχημένα χρώματα είναι παστέλ αποχρώσεις, πράσινο και τιρκουάζ. Ταυτόχρονα, όμως, οι Ζυγοί είναι πολύ ευέλικτοι σε χαρακτήρα. Εξαιτίας αυτού, βασικά κινδυνεύετε να βαρεθείτε κάτι πολύ γρήγορα. Για να αποφύγετε αυτό, καλύτερα να πάτε σε κάτι ουδέτερο. Ένας Ζυγός θα ήθελε σίγουρα τα κομψά λευκά σατέν σεντόνια. Αυτό θα ταιριάζει στον απαιτητικό χαρακτήρα τους. Σε γενικές γραμμές, τα κλινοσκεπάσματα πρέπει να προσθέσουν μια αίσθηση άνεσης στη ζυγαριά.

Η αρμονία βασιλεύει στην κρεβατοκάμαρα του ζωδίου Ζυγός

Φανταχτερά κλινοσκεπάσματα μπλε και άσπρο καλάθι

Ένας επιτυχημένος συνδυασμός χρωμάτων

φανταχτερό λινό μοτίβο chevron ασυνήθιστο σεντόνι chevron μοτίβο μπεζ λευκό

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι ερωτευμένοι με τίποτα περισσότερο από την τάξη. Για το λόγο αυτό, το σετ κλινοσκεπασμάτων δεν πρέπει να είναι πολύ γεμάτο με διαφορετικά, μεγάλα σχέδια. Όλα πρέπει να είναι σαφώς τακτοποιημένα, σαφή και κατανοητά. Το σατέν και άλλα κλασικά μοντέλα θα ήταν το πράγμα πάνω από όλα.

Ένα «τακτοποιημένο» μοτίβο κλινοσκεπασμάτων

φανταχτερά κλινοσκεπάσματα απλό γεωμετρικό σχέδιο γκρι λευκό

Τα χρώματα που αγαπούν ιδιαίτερα οι Παρθένοι είναι πράσινο, μοβ, γαλάζιο, λευκό και οτιδήποτε δεν είναι πολύ έντονο. Λατρεύουν την άνεση στο μωβ και δεν τους αρέσει τίποτα που διαταράσσει τον ήσυχο ύπνο τους.

Το μωβ είναι το κατάλληλο χρώμα

φανταχτερά κλινοσκεπάσματα μοβ λευκό σεντόνι

Οι γυναίκες κάτω από αυτό το ζώδιο αγαπούν τα ζώα και τη φύση. Τους αρέσουν τα κλινοσκεπάσματα με τέτοιες ταιριαστές εικόνες. Οι άντρες-Παρθένοι λατρεύουν τα σεντόνια ενός χρώματος, γιατί αυτό αντιστοιχεί στον εθισμό τους στην παραγγελία.

Μια πρόταση για τους άνδρες-παρθένες

κλινοσκεπάσματα δύο τόνων ασπρόμαυρο κομψό

Το ανοιχτό πράσινο αντιπροσωπεύει τη φύση

φανταχτερά κλινοσκεπάσματα, θαλάσσιο στυλ, λευκό ανοιχτό πράσινο

λιοντάρι

Κάθε λιοντάρι λατρεύει τα υπέροχα χρώματα. Αυτά είναι π.χ. χρυσά, μαύρα και μοβ. Τα κομψά σετ ύπνου είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για αυτό το ζώδιο. Τα λιοντάρια βρίσκουν τα μεταξωτά κλινοσκεπάσματα πολύ όμορφα. Τους αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδόν όλα που είναι υψηλής ποιότητας και αναλόγως κοστίζουν πολλά χρήματα θα ταιριάζουν μαζί τους. Αντί για μετάξι, μπορείτε να επιλέξετε σατέν. Ένα εκλεπτυσμένο μοτίβο θα φαίνεται υπέροχο σε αυτό.

Μεταξωτά κλινοσκεπάσματα σε λεπτή απόχρωση χρώματος

φανταχτερά κλινοσκεπάσματα μονόχρωμα σατέν σεντόνια ροδάκινο χρώμα

Δεν βρήκατε το ζώδιό σας σε αυτό το άρθρο; Μπορείτε να μάθετε για τις προτιμήσεις όλων των άλλων ζωδίων στη συνέχεια του θέματος. Τα λέμε σύντομα και να κοιμηθούμε καλά!

Ρομαντικές ιδέες

αποκλειστικά κλινοσκεπάσματα κουκίδες ροζ λευκό

Κοιμήσου σαν πριγκίπισσα!

αποκλειστικά κλινοσκεπάσματα πορτοκαλί μοτίβο χειμωνιάτικα κλινοσκεπάσματαΑποκλειστικά κλινοσκεπάσματα μη σιδερένια παλιά ροζ σεντόνια

αποκλειστικά κλινοσκεπάσματα λευκά χειμωνιάτικα κλινοσκεπάσματαπολύχρωμα κλινοσκεπάσματα ανατολίτικο στυλ τιρκουάζ μπλε αποκλειστικά κλινοσκεπάσματα πράσινα και επιλεγμένααποκλειστικά κλινοσκεπάσματα και κουρτίνες γκρι και λευκό μοτίβο Κλινοσκεπάσματα σχεδιαστών Calvin Klein μπαμπού λουλούδια απλό λινό γκρι battlaken απλά κλινοσκεπάσματα λευκά καπιτονέ κλινοσκεπάσματα χειμωνιάτικα κλινοσκεπάσματα κομψά κλινοσκεπάσματα μπεζ σετ κλασικό υπνοδωμάτιο κομψά κλινοσκεπάσματα συνδυάζουν γκρι μοτίβα κομψά κλινοσκεπάσματα σε κλασικό στιλ κομψά κλινοσκεπάσματα επικαλυμμένα σε στιλ αποικιακού στιλζεστά κλινοσκεπάσματα καφέ σεντόνια χειμωνιάτικα κλινοσκεπάσματα ζεστά κλινοσκεπάσματα, καφέ κουβέρτα, χειμωνιάτικα κλινοσκεπάσματα ιδέες για ζεστά κλινοσκεπάσματα πλεκτά χειμερινά κρεβάτια